با سلام
من میخواستم توی یک شبکه داخلی که از vpn استفاده میشه برای اتصال به اینترنت . پسورد یوزری که از طریق vpn داخلی اتصال میشه رو بدست بیارم(Ip Address سیستمش رو هم میدونم )
ممنون میشم دوستان کمک کنند.
علیک سلام!
شما ابتدا با نرم افزار Angry IP Scanner اون آیپی رو اسکن کنید بعد در صوررتی که پرت باز رو PC پیدا شد
(به رنگ آبی یا سبز نشون میده) روش راستکلیک کنید در صورتی که پیشفرض اطلاعات پدی رو میدونید
Telnet رو بزنید و سپس پس از ورود به شبکه دستور Show All رو بزنید تا تمامی اطلاعات از جمله یوزر نیم و پسورد
براتون نمایان بشه.
(۰۱-اسفند-۱۳۸۹, ۲۳:۱۲:۰۳)krengaroo نوشته است: [ -> ]علیک سلام!
شما ابتدا با نرم افزار Angry IP Scanner اون آیپی رو اسکن کنید بعد در صوررتی که پرت باز رو PC پیدا شد
(به رنگ آبی یا سبز نشون میده) روش راستکلیک کنید در صورتی که پیشفرض اطلاعات پدی رو میدونید
Telnet رو بزنید و سپس پس از ورود به شبکه دستور Show All رو بزنید تا تمامی اطلاعات از جمله یوزر نیم و پسورد
براتون نمایان بشه.
سلام
آقا ممنون از راهنماییتون
من از این برنامه استفاده کردم ولی وقتی telnet رو میزنم صفحه ای که باز میشه سریع بسته میشه ولی دستورهای دیگه مثل show اجرا میشه
ممنون میشم راهنماییم کنید که چکار باید کنم .
اسنیف کن ، از cain استفاده کن برای اسنیف
(۲۹-اسفند-۱۳۸۹, ۱۹:۵۷:۰۶)se8820726 نوشته است: [ -> ]
!
وقتی بخوای اطلاعاتی که بین دو مکان در حال انتقاله رو ببینی چی هست باید اسنیف کنی یعنی اطلاعات رو کش بری و انالیزشون کنی...
آموزش های کامل رو میتونی از اینترنت بگیری....