با سلام به همه دوستان عزیزم
می خواستم میدیریت سایت یک درخواست بکنم که شاید تا الان صد دفعه با این مشکل رو به رو شدیم انهم در قسمت جستجو
من می خواهم در مورد مثلا کلمه "متن" و یا "عکس" و یا "Api" و یا غیره جستجو کنم اما در سایت قابلیت کمتر از سه حرف وجود نداره و نمیشه در مورد این کلمه ها بطور دقیق جستجو کرد
من از مدیریت سایت درخواست دارم که این مشکل را بر طرف نماید
شما هم اگه با این نظر موافق هستید نظر بدهید
ولی این ربطی به مدیریت نداره این امکان را باید سازندگان انجمن MYBB تصحیح کنند
(۲۶-بهمن-۱۳۸۹, ۱۴:۳۶:۳۸)h0x00i نوشته است: [ -> ]ولی این ربطی به مدیریت نداره این امکان را باید سازندگان انجمن MYBB تصحیح کنند
با سلام
من همین چند روز پیش یه mybb1600 دانلود ونصب کردم که حداقل کارکتر برای جستجو سه کارکتر هست ولی این فروم حدافلش چهار کارکتر هست
دست من نیست کاریش نمی شه کرد
کد:
accept the hard limit default of 3 for standard searching and 4 for MySQL fulltext searching
به mysql مربوط می شه
شما هم حتما روی fulltext نیستی
سلام
میه بگید این fulltext چیه؟
متشکرم
یه روش برای ایندکس گذاری دیتابیس برای جستجو

گشتن تیو این همه پست کار راحتی نیست می یان به یه سری روش این جستجو رو راحت تر می کنن
یه چیزی مثل فهرست دیکشنری برای پیدا کردن لغات
من اینجور وقتا با گوگل تو سایتو میگردم
من با هادی عزیز موافقم- جانا سخن از زبان مامی گویی-فروم می خواد کار نو کنه، نو که نه به روش فرهنگستان (جستجویی که فعلا فروم داره) میگن یه نفر (من بودم) سوزنی را داخل بار کاه می اندازه که صد نفر عاقل نمی تونند درش بیارن .جستجو قبلی فروم تا می نوشتی >سنسور ...فلان) کلی نوشته درباره اون آدرس می داد وراحت ،مثل دوربین دید درشب ... اما حلا بزن چراغ خطر دوچرخه ...میگه نیست ، بری تو گوگل ،میگه تو ایرانوچ قدیما یه نفر جواب گرفته با گلی مدار و راهنمایی... کهن جامه خویش پیراستن به از جامه عاریت خواستن جستجوی قبلی بالای فروم شما عالی بود ،حالا که کار نمی کنه.، شخص ر پشیمان میشه از جستجو ...
میشه فکر کنم تنظیماتش عوض کرد
مثلا در قسمت سرچ mybb فروم های که به اخرین نسخه اپدیت نشدن این عبارت رو جست و جو کنید.
پیغام جالبی بعدش میبینید.
کلا بنظر من باید کمتر 4 کلمه جست و جو نشه

سلام کسی هست به من کمک کنه من حل مسائل طراحی الگوریتم می خوام
جان جاش اینجاس مگه؟ چی میخوای؟