ايران ويج

نسخه‌ی کامل: انواع درایور ها (برای آشنایی)
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه‌ها: 1 2
سلام دوستان یک مقاله آماده کردم در مورد انواع کوچکی از درایور ها والبته پرکاربرد ،این مقاله رو برای افرادی که تجربه کمکی در ساخت روبات دارن نوشتم و امیدوارم بدردشون بخوره اگه کسی سوال بیشتر داشت یا نقص این مقاله داشت همینجا بزاره تا رسیدگی بشه ...........Wink
سلام.
ممنون از پستتون بدرد من خورده چون اصلا تجربه ندارم و در واقع کار اولم (گروهی)
سوالای زیادی دارم که مربوط ب l298وبستنش رو برد بورد که نمیشه اخه پایهاش میشکنه!!؟چکارش کنیم؟
بعد هم تو همین مقاله ان قسمت شکل مدار 4تا پایه 0و1هستش اونا دقیقا چی هستن و اینکه ایا ثابتن؟!
پایه های L298 نمیشکنه. ابتدا ردیف پایه های بلند رو قرار بدید بعد خود L298 رو کمی به چپ یا راست حل بدید پایه ها به طور منظم جابجا میشن. البته دقت کنید با هم دیگه برخورد نداشته باشند.
0 و 1 ها برای شبیه سازی در Proteus استفاده شده و اسمشون logicstate هست. در واقع باید پایه های کنترل میکرو به جاشون وصل شود. تا موتور هدایت و کنترل شود.
منظورم اینه:
مثلا !مثلا شکل مدار خیلی منظم پایهایی ک خواسته رو کنار هم کشیده مثلا1و6 یا....اما روی خود درایور اینجور نیست و تا بخای از هم سواش کنی با 2 بار خم و راست از جا میکنه!!!هم گروهیمون پیشنهاد داد ک درایور رو یه چیزی سوار کنیم بعد با سیم بیاریمش تو مدار که باز من حس میکتم قاطی بشن و شلخته!!راه بهتری سراغ ندارین(برد بوردهم از همین اماده هاست)؟؟!!
سلام دوست من
من خودم براي قرار دادن l298 بر روي بردبرد از زيف سوكت استفاده مي كنم هم جابجا كردنش راحته و هم عمر آيسي كم نميشه
اما فضاي زيادتري اشغال ميكنه ! اگه محدوديت فضا داري مي توني از پين هدر هاي مادگي تك رديف استفاده كني ! يه 7 تايي و يه 8 تايي و در دوسمت شيار وسط بردبرد قرار بدي
موفق تر از قبل باشي
سلام.
من نمیدونم شماره پایه های درایور ب چ صورت یعنی 6 و11 که قرار ب میکرو وصل شن کدومان ؟؟؟؟!!!!!(اخه شکلش حالت تقارنی انگار داره برا موتورها)
این دیتا شیت هم که انگلیسی !!!!
میخوام بدونم که همینجوری بشمرم مهم نیست یا اینکه نه باید قوائدی رو رعایت کنم؟؟؟؟
لطفا راهنماییم کنید

ایا بالایی ها فردن پایینی ها زوج؟؟؟؟ازمیکرو چچیزی میاد ب درایور؟(ما حتی رو اتصالشون مشکل داریم,راه حل درستی پیدا نکردیم)
کلا درایور ب چشکل شماره گذاری میشه
منو ببخشید...
سلام ....

پایه l298 منظورتونه عین دیتاشیته پایه ها کوچیک بزرگ هستند از رو به رو سمت چپ [1234567891011121314] .... عقب جلو فرقی نداره
سلام.
من عکس درایور 298 یه جا دیدم که یکی از بچهای سایت لحیم کرده بود منتها گمش کردم ادرسشو!!!
خواهش میکنم کمک کنید باز ببینمش..میخوام اون عکسو(شنیدین که:شنیدن کی بود مانند دیدن-میخام نشون بچهای گروهمون بدم)
هرچقد سرچ میکنم شانسی پیدا نمیشههههههههههههه؟؟!؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
این فکر کنم دیگه سوالی درمورد پایه های L298 نذاره

[تصویر:  13249682351.jpg]

اگه عکس باز نشود
http://www.uppp.ir/uploads/13249682351.jpg
خیلی خیلی ممنون
ببخشید اذیت شدین دیگه
سلام.فکرکنم این دیتاشیت فارسی رو درباره l298اینجا بذارم بعدأ به درد دوستان بخوره..
صفحه‌ها: 1 2