ايران ويج

نسخه‌ی کامل: کمک در مورد ارسال اطلاعات از طریق خط تلفن
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
سلام
من می خوام یه پروژه کنترل وسایل منزل از طریق خط تلفن انجام بدم به این صورت که در هر دو طرف یک دستگاه به صورت فرستنده وگیرنده عمل میکنه. در منزل تمام سنسورها چک واطلاعات به طرف دوم ارسال میشه و شخصی که قسمت دوم مدار رو در دست داره با دیدن اطلاعات بر روی نمایشگر دستور کنترل وسایل منزل رو میده. در اینجا مشکل من نحوه ارتباط دو میکرو از طریق خط تلفن هست اگه کسی بتونه و کمکم کنه ممنون میشم.Smile
سلام
من الکترونیک کار نکردم . ولی ما کامپیوتریا اینو میدونیم که دو طرف باید یه مودم داشته باشن و از طیق مودم به خط تلفن متصل باشن بعد از طرق مختلف که من سفارش میکنم از طریق AT Command ها خیلی راحت و بدون درد سر اتصال رو برقرار کن و اطلاهاتت رو انتقال بده...
سلام..
دوست عزیز شما توسط ای سی mt8888c که یه ای سی فرستنده گیرنده هست که اشکار ساز تن را هم امکان پذیر میکنه!!!
من یه مدار دیدم که میشه از طریق تلفن وسایل رو کنترل کرد!!! ولی ارسال دیتا رو نمیدونم!!!
اگه به کارت میاد بگو تا بهت کمک کنم
(۰۱-اسفند-۱۳۸۹, ۱۶:۳۵:۰۰)HoseinVig نوشته است: [ -> ]سلام
من الکترونیک کار نکردم . ولی ما کامپیوتریا اینو میدونیم که دو طرف باید یه مودم داشته باشن و از طیق مودم به خط تلفن متصل باشن بعد از طرق مختلف که من سفارش میکنم از طریق AT Command ها خیلی راحت و بدون درد سر اتصال رو برقرار کن و اطلاهاتت رو انتقال بده...

سلام دوست عزیز
از کمکت ممنون Smileولی هدف من اینه که دستگاه دوم قابل حمل باشه شاید اگه تونستم این امکان رو که به موبایل هم وصل بشه بهش اظافه کردم پس نمی تونه یه مودم بزرگ همراه داشته باشه تا جای ممکن باید کم حجم باشه.

(۰۱-اسفند-۱۳۸۹, ۱۶:۴۹:۵۵)EBKA نوشته است: [ -> ]سلام..
دوست عزیز شما توسط ای سی mt8888c که یه ای سی فرستنده گیرنده هست که اشکار ساز تن را هم امکان پذیر میکنه!!!
من یه مدار دیدم که میشه از طریق تلفن وسایل رو کنترل کرد!!! ولی ارسال دیتا رو نمیدونم!!!
اگه به کارت میاد بگو تا بهت کمک کنم

سلام
این ایسی و مدولاسیون FSK مد نظرم بود که البته با هیچکدوم کار نکردم ولی تو یه سایتی خوندم که چون DTMF و FSK استاندارد ارسال اطلاعات خود مخابرات هست نمی تونه برای ارسال سایر اطلاعات استفاده بشه Sadحالا نمیدونم نادونسته چیزی گفته بود یا من مطلبو یه چیز دیگه گرفتم. به هر حال اگه اشتباه گفته و دیتاشیت این قطعه رو داری بی زحمت بذار دانلودش کنم. از کمکتم خیلی ممنون Smile
(۰۳-اسفند-۱۳۸۹, ۱۸:۱۱:۲۵)ayoobz نوشته است: [ -> ]دیتاشیت این قطعه رو داری بی زحمت بذار دانلودش کنم

این دیتاشیت mt8888c

http://rbsfm.ej.am/Downloads/Datasheet/DTMF/MT8888C.PDF

-------------------------------------------------------
اشخاص نادان بوسیله جهالت خود نابود می شوند
سلام
این کاری که شما میخوای انجام بدی با همون روشی که دوستموت گفتند قابل انجامه!یعنی یه برنامه مینویسی و رو کامپیوتر خونه اجراش میکنی و دستگاههای مورد نظرت رو به اون سیستم وصل میکنی، حالا میتونی با موبایلت(قابل حمله دیگه) با شماره خونه تماس بگیری
برنامه ای که رو سیستم نصبه فعال میشه، حالا برای کنترل هر دستگاهی یا هرکاری یه کد با موبایلت وارد می کنی و برنامه برات انجام میده
اصلا نيازي به كامپيوتر نيست و با ميكرو هم ميشه اين كار رو انجام داد!!!!