ايران ويج

نسخه‌ی کامل: حرکت ربات پنگونی هستش چکار کنم
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
سلام من با دوستم یه ربات ساختیم حالا موقعی که میزارمش توی زمین مثل پنگون حرکت میکنه چیکار کنم
فکر کنم اون فرکانس موج pwm که به درایور موتور اعمال میشه کمه
prescaler رو کمش کن
چه روباتی ؟؟؟؟؟ مسیریاب منظورته... به دلیل زیاد بودن سرعت موتور و پایین بود سرعت پردازش
(۱۲-اسفند-۱۳۸۹, ۱۸:۳۹:۳۰)reza555 نوشته است: [ -> ]فکر کنم اون فرکانس موج pwm که به درایور موتور اعمال میشه کمه
prescaler رو کمش کن
من جریان 12 ولت را به l298 میدم که برای موتور ها ارسال میکنه.

(۱۲-اسفند-۱۳۸۹, ۲۲:۵۳:۴۵)h0x00i نوشته است: [ -> ]چه روباتی ؟؟؟؟؟ مسیریاب منظورته... به دلیل زیاد بودن سرعت موتور و پایین بود سرعت پردازش
چکار کرد که سرعت پردازش را بالا برد یا اینکه سرعت پردازش را با سرعت موتور ها تنظیم کرد.
برای سرعت پردازش دوتا راه داری بالا بردن کریستال خارجی ....یا استفاده از میکروهایی با قابلیت پردازش بالاتر

همون بهتر سرعت موتور بیاری پایین مقدار pwm تغییر بده
(۱۳-اسفند-۱۳۸۹, ۲۱:۵۳:۳۵)h0x00i نوشته است: [ -> ]برای سرعت پردازش دوتا راه داری بالا بردن کریستال خارجی ....یا استفاده از میکروهایی با قابلیت پردازش بالاتر

همون بهتر سرعت موتور بیاری پایین مقدار pwm تغییر بده

من از میکروی Atmega 32 استفاده میکنم. و کریستال رو چقدر بزارم بهتر جواب میده؟آیا نیاز هست کریستال داخلی هم تغییر بدم کریستال داخلی رو 12 میزام.
12Mhz بهترین جواب میده اگه بازم جواب نگرفتی برو سارغ برنامت ممکن اشکال از انجا باشه ...
موتور با rpmکمتر بردار
همون pwmهم اگه کم کنی فکر نکنم نیاز به کریستال خارجی باشه
البته اگه با pwm سرعتتو کنترل کنی خوب سرعت میاد پایین ولی دنگو فنگش خیلی کمتر از کریستال خارجیه
درسته ولی از یک طرف سرعت روبات میاد پایین و در مسابقات سرعت یک امتیاز بالاست
(۱۵-اسفند-۱۳۸۹, ۲۲:۲۹:۲۸)h0x00i نوشته است: [ -> ]درسته ولی از یک طرف سرعت روبات میاد پایین و در مسابقات سرعت یک امتیاز بالاست

ی سوال داخل پرانتز داشتم( اگه تاپیک مناسب نبود انتقالش بدین):

توی اغلب ربات های مسیریاب، وقتی می خواهیم روبات به سمت راست یا چپ بره، موتور ها چطوری می چرخند؟
0,1
OR
1,0-
OR
1,1-
?
آخری بهتره یا نه؟ سرعت موتور ها سر پیچ با pwm کنترل میشه یا فقط روشن و خاموش؟ اگه با pwm باشه ، فکر کنم ربات دیگه کمتر مثل پنگؤن بره جلو؟ یه سوال دیگه >> برد سنسور ها همیشه جلوتر از محور موتور ها قرار میگیره؟
صالح جان سلام....

pwm کل زمان کار روبات روشن و باعث کنترل زمان روشن خاموش شدن موتور میشه ..که این امر باعث کنترل سرعت روبات میشه حال وقتی روبات روی یه مسیر صاف باید سرعت زیاد بشه و در هنگام رسیدن به پیچها باید سرعت کم بشه تا از منحرف شدن زیاد روبات جلو گیری بشه

وبرای کنترل چپگرد یا راست گرد موتور از چهارتا از پین های میکرو استفاده میشه (البته با دوتا هم میشه)

نمی دونم جوابت گرفتی یا نه