ايران ويج

نسخه‌ی کامل: مشكل پروگرام كردن
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه‌ها: 1 2
با عرض سلام خدمت دوستان عزيز
يك برنامه ساده را با بسكام چك نمودم
پس از نصب usbasp167.exeدرMANAGER DEVICE از UPDATE DRIVER...
فولدر درايور را انتخاب نمودم پس از بارگيري و پيام تاييد نرم افزار PROGISP را اجرا نمودم ميكرو را انتخاب كردم فيوزبيتها با توجه به ديتاشيت ميكرو تغيير كردند . فايل هگز را بارگيري كردم و در هر دو صورت usb بر روي پروگرامر وisp روي برد ارسال نمودم و جواب نگرفتم . از يك سايت چيني نيز نرم افزار usbasp167.exe را دانلود كردم و آپديت درايورها را بارگيري كردم باز هم تغييري رخ نداد !حال lcd يك خط در ميان كاملا روشن مي شود.
آيا لازم است كه فيوز بيت JTAGEN را ( به دليل رزرو شدن پورت c توسط lcd ) غيرفعال كنم ؟ يا تغييرات ديگري را اعمال كنم ؟
چگونه مي توان از صحت سخت افزار و نرم افزار مطمئن شد ؟
آيا منبعي براي اتصالات ابتدايي يك ميكرو بر روي بردبرد سراغ داريد ؟ مثلا يك پرو‍ژه ساده

براي توجهتان متشكرم
(۱۴-اسفند-۱۳۸۹, ۱۷:۰۳:۰۹)rezadaneshgoo نوشته است: [ -> ]با عرض سلام خدمت دوستان عزيز
يك برنامه ساده را با بسكام چك نمودم
پس از نصب usbasp167.exeدرMANAGER DEVICE از UPDATE DRIVER...
فولدر درايور را انتخاب نمودم پس از بارگيري و پيام تاييد نرم افزار PROGISP را اجرا نمودم ميكرو را انتخاب كردم فيوزبيتها با توجه به ديتاشيت ميكرو تغيير كردند . فايل هگز را بارگيري كردم و در هر دو صورت usb بر روي پروگرامر وisp روي برد ارسال نمودم و جواب نگرفتم . از يك سايت چيني نيز نرم افزار usbasp167.exe را دانلود كردم و آپديت درايورها را بارگيري كردم باز هم تغييري رخ نداد !حال lcd يك خط در ميان كاملا روشن مي شود.
آيا لازم است كه فيوز بيت JTAGEN را ( به دليل رزرو شدن پورت c توسط lcd ) غيرفعال كنم ؟ يا تغييرات ديگري را اعمال كنم ؟
چگونه مي توان از صحت سخت افزار و نرم افزار مطمئن شد ؟
آيا منبعي براي اتصالات ابتدايي يك ميكرو بر روي بردبرد سراغ داريد ؟ مثلا يك پرو‍ژه ساده

براي توجهتان متشكرم
دوست من حتما JTDG رو غیر فعال کن..
بقیه سوالت هم فکر کنم وقتی غیر فعال کردی متوجه بشی
دوست عزيز سلام
بنده دانشجوي مكانيكم و براي يك پرو‍‍‍‍‍‍ژه و علاقه شديد به كنترل الكترونيكي به تازگي مطالعه بر روي ميكرو را شروع كرده ام بنابراين نكات لازم هر چند پيش و پا افتاده را به من گوشزد نماييد.
ابراهيم جان امرتونو انجام دادم ولي ارتباط ميزنه كه قطعه يعني كه pc پروگرامرو ميشناسه ولي ميكرو را پروگرام نميكنه : could not find usbasp device
ديروز يكبار از روي بي توجهي ميكرو را برعكس روي زيف سوكت پروگرامر قرار دادم و پروگرام كردم
ممكن است كه قسمتي از ميكرو سوخته باشد ؟

و يك مشكل جديد برنامه پروژه را مرحله به مرحله در بسكام نوشتم و در پروتئوس چك كردم بدون نقص جواب گرفتم اما به محض اينكه فايل bas از 2كيلوبايت عبور ميكنه بسكام كامپايل نميكنه و ارور محدوديت فضا و دمو بودن بسكامو ميده
نسخه اصلي بسكام هم حدود 140000 تومن تموم ميشه آيا راه ارزونتر ديگه اي براي راه اندازي ميكرو وجود داره
از توجه و راهنماييتون ممنونم
اول این فایلو بریز تو جایی که نصب کردی تا از حالت دمو دراد

بعد اینم آموزش پرگرام کردن میکرو
حامد جان سلام
استخراج شده فايل را در محل نصب بسكام قرار دادم اما در برنامه تغييري رخ نداد آيا بايد بسكامو دوباره نصب كنم ؟ لطفا كامل توضيح بده !
اره بهتر بسکام دوباره نصب کنی بعد از نصب قبل از اینکه کامپیوتر ریست کنی فایل بریز محل نصب بعد سیستم ریست کن برنامه از حالت دمو در میاد

لینک دانلود

.zip]لینک دانلود
امرتونو انجام دادم اما باز پيام زير را ميده:
error:999 line:110 demo/beta only supports 4096 bytes of code
نسخه بالا رو دانلود کن
(۱۷-اسفند-۱۳۸۹, ۲۱:۲۱:۳۹)h0x00i نوشته است: [ -> ]نسخه بالا رو دانلود کن

حامد جان سلام
دمت گرم عالي بود
مشكل دمو بودن كه حل شد !!
اما مشكلي كه به عنوان (يه مشكل عجيب !!! ) طرح كردم سرجاش باقيه
اميدوارم موفق باشي
سلام دوستان خسته نباشید
من یه مشکل دارم اونم اینه که توی بسکام پرواگرامر رو میخونه ولی هر مدل میکرویی رو که میذارم توی پروگرامر نمیخونه
به فیوز بیت ها دست نزدم
حتی میکرو نو هم گذاشتم همین پیغام رو میده
برنامه بسکامم رو هم patch کردم
نمیدونم مشکل از کجاست
ویندوزمم ویندوز 7 64 بیتی هستش
ممنون میشم اگه کسی میدونه کمکم کنه
اینم عکس پیغام خطا
راستی میکرو رو هم مطمئن هستم توی پروگرامر درست گذاشتم
[attachment=12856]
سلام
ارور آخر مربوط به اینه که پروگرامرتون شناخته شده نیست
معمولا روی ویندوز 7 و نسخه های 64 بیت این مشکلات پیش میاد