دوستان عزيز سلام
ابتدا از مديران ميخواهم بگن كه اصولا سوالات برنامه نويسي ميكرو را بايد در اين گروه از انجمن مطرح كنم يا به انجمن ديگري منتقل كنم ؟
حالا مشكل برنامه نويسي در بسكام
به برنامه زير نگاه كنيد
کد:
A = I * I
B = J * J
C = K * K
D = A + B
D = D + C
Locate 1 , 1
Lcd D
1l = Sqr(d)
Locate 2 , 1
Lcd 1l
تمام متغير ها از نوع سينگل با سه رقم اعشار هستند
i,j.k بين 3000 تا 6000 مثبت متغيرند lcd متغير d را به سلامت نمايش مي دهد اما متغير 1l هميشه به صورت 0.0.900 نمايش ميدهد( بجاي 900 يك عدد سه رقمي تصادفي قرار ميگيره )
حتي d را از نوع double قرار دادم ولي تاثيري نداشت
مشكل اين جذر گرفتن از كجاست
كمك
من بسکام بلد نیستم و پیشنها هم نمی کنم
ولی وقتی جذر می گیری خروجی معمولا از نوع float تعریف می شه نمی دونم این جا دارین یا نه ولی مشکل همینه
:
(۲۲-اسفند-۱۳۸۹, ۱۰:۰۶:۱۴)ha_60 نوشته است: [ -> ]من بسکام بلد نیستم و پیشنهاد هم نمی کنم
ولی وقتی جذر می گیری خروجی معمولا از نوع float تعریف می شه نمی دونم این جا دارین یا نه ولی مشکل همینه
هادي جان سلام
ازلطفت ممنون ولي در help بسكام فقط single , double را به عنوان نوع متغير براي جذر معرفي كرده
كارم لنگ اين موضوع شده لطفا به دادم برسيد
من فکر کنم دستور LCD نمی تونه اعداد شناور رو نشون بده
شما بیا قبلش از به دستوری مثل fix استفاده کن ببین می تونه اونو نشون بده
البته اسم متغبر رو هم عوض کن که نوعش عوض بشه
مثلا
ااا چرا متغیرت با عدد شروع شده؟
این فکر کنم کار غیر استانداری باشه
(۲۳-اسفند-۱۳۸۹, ۱۰:۱۹:۱۴)ha_60 نوشته است: [ -> ]من فکر کنم دستور LCD نمی تونه اعداد شناور رو نشون بده
شما بیا قبلش از به دستوری مثل fix استفاده کن ببین می تونه اونو نشون بده
البته اسم متغبر رو هم عوض کن که نوعش عوض بشه
مثلا
ااا چرا متغیرت با عدد شروع شده؟
این فکر کنم کار غیر استانداری باشه
هادي جان سلام
از لطفت ممنون
تمام اوامر را انجام دادم :
اسم متغير را ساده كردم و متغير را عدد صحيح كردم،متغير را فيكس كردم ولي ...!
حتي از يك متغير ساده مثبت بدون اعشار استفاده كردم ولي ...!
اما يك عدد ثابت را جذر ميگيره !
معلومه كه با متغير بودن مشكل داره.
اين قسمت برنامم ضروريه لطفا كمك !!!!!!!!!
سلام.
قبلا یه پروژه گرفتم با بسکام که قرار بود توش جذر یه عدد گرفته بشه.همه جای برنامه درست کار میکرد غیر از گرفتن جذر خیلی گشتم و بعضی جاها دیدم که نوشته بودند به خاطر کرک بسکام هست که اینطور مشکلات به وجود میاد منم همه ورژنهای بسکام رو امتحان کردم باز هم نشد که نشد.دست آخر از یه روش دیگه استفاده کردم و جذر رو بیخیال شدم.به نظر من شما هم اگر میتونی روش کارت رو عوض کن که نخوای از جذر بسکام استفاده کنی.
(۲۷-اسفند-۱۳۸۹, ۱۸:۱۶:۴۴)lolohacko نوشته است: [ -> ]سلام.
قبلا یه پروژه گرفتم با بسکام که قرار بود توش جذر یه عدد گرفته بشه.همه جای برنامه درست کار میکرد غیر از گرفتن جذر خیلی گشتم و بعضی جاها دیدم که نوشته بودند به خاطر کرک بسکام هست که اینطور مشکلات به وجود میاد منم همه ورژنهای بسکام رو امتحان کردم باز هم نشد که نشد.دست آخر از یه روش دیگه استفاده کردم و جذر رو بیخیال شدم.به نظر من شما هم اگر میتونی روش کارت رو عوض کن که نخوای از جذر بسکام استفاده کنی.
دوست عزيز سلام
براي لطفت بسيار متشكرم
شايد مشكل منم همين باشه !
در اين پاسخ جديد از دوست خوبم "
reza555" به اين نكته پي بردم كه ميشه راه ديگري را استفاده كرد كه در زير آورده ام
(۲۷-اسفند-۱۳۸۹, ۲۰:۵۳:۰۱) نوشته است: [ -> ]نمیشه به توان 1/2 رسوند؟
دوست عزيز سلام
از لطفت بسيار ممنون
خودشه !!! ...
قبلا به توان
2/1 رسونده بودم اما نشده بود ولي اين بار به توان
0.5 رسوندم شد ...
عالي بود