ايران ويج

نسخه‌ی کامل: ساخت يك آزمايشگاه ميكرو كنترلر خانگي
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
سلام خسته نباشيد
من مي خوام يك آزمايشگاه ميكرو كنترلرتو خونمون درست كنم (هيچي هم وسيله ندارم سوادمم تو اين زمينه كم هستش در عمل )شديدن به كمك نياز دارم فوري
يك نكته:
اين آزمايشگاه قرار به مرور زمان تكميل بشه
از سطح كاملا ابتدايي شروع كنيد به راهنمايي ودر نهايت مي خوام بتونم همه چيزهاي به نظر سنگين مثل ربات ها رو تو همون جا بسازم

ممنون[/b][/font][/size]
اول از همه به يه منبع تغذيه متغير نياز داريد كه ميتونيد از پاور كامپيوتر استفاده كنيد و ولتاژهاي مختلفي رو ازش بگيريد.(ميتونيد دست دومش رو از تعميركارا بگيريد).
بعد يه ولتمتر نياز داريد كه ميتونيد با ميكرو يكي بسازيد.(تو همين سايت مطلب در موردش زياده).
بعد يه اسيلوسكوپ نياز داريد كه اونم ميتونيد يكي با ميكرو بسازيد.
فعلا همينا به ذهنم ميرسه.
هزينه همه اينها فكر نميكنم بيشتر از سي چهل تومن بشه.
اما به نظر من اگه ميخواهيد ميكرو ياد بگيريد براي تست برنامتون اول از شبه سازهايي مثل پروتوس،كه خودش ميتونه يه آزمايشگاه ميكروكنترلر خانگي و كامل براتون باشه استفاده كنيد.
نقل قول: بعد يه ولتمتر نياز داريد كه ميتونيد با ميكرو يكي بسازيد.(تو همين سايت مطلب در موردش زياده).
بعد يه اسيلوسكوپ نياز داريد كه اونم ميتونيد يكي با ميكرو بسازيد.

مخالفم

بابا ایشون اولا میخاد تازه شروع کنه
بعد قیمت یه آومتر تمام کاره چینی چنده که بیاد .....

اسیلوسکوپ رو فعلا لازم نداری و گرون هم هست :)
سلام
منبع تغذیه : آداپتور یا به قول دوستمون بهتره پاور کامپیوتر باشه
تعدادی میکروBiggrin
پروگرامر
برد برد
پروگرامر
قطعات جانبی بسته به نیاز و روند آزمایشات(سعی کن برای عملی شدن بهتر ، قطعات را هر وقت خواستی بخر .مثل اولای من نری یهو انواع نمایشگر انواع درایور انواع آی سی انواع موتور ..... این چیزا رو بخری Biggrin کم کم )
همین
برای ولت متر هم یه آوو متر بخر
با مهرداد جان موافقم .برای آزمایشگاهت اصلا به اسکوپ نیاز نداری

دوست من ، همین برای یادگیری کفایت میکنه
قطعاتی که ابتدا میخوای شامل رگولاتور 7805 و کمی مقاومت و کمی خازن رنده