ايران ويج

نسخه‌ی کامل: كسي اين نرم افزار رو دارد لطفا اينجا قرار بدهد
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه‌ها: 1 2
سلام خدمت همه دوستان
من يه چند وقتي هست كه دنبال نرم افزار VB PowerWarp ميگردم تا بلاخره نسخه 4 پيدا كردم .
ولي مشكلش اين هست كه سريال مي خواد هر چي سايت فارسي يا خارجي بود گشتم ولي هيچي دستگيرم نشد.البته 3 ،4 تايي كرك اين نرم افزار هم گير آوردم ولي جواب نداد.راستش يكبار هم بعداز اجراي يكي از كرك ها ويندوز من هم هنگ كرد و ديگه بالا نيومد و مجبور به تعويض اون شدم.Amaze

Atتوضيحي در باره اين نرم افزار مفيد
با استفاده از اين نرم افزار به راحتي ميتونيد تمام پروژه ويژوال خود را به صورت يك فايل اجرايي ذخيره كنيد كه به هيچ فايل ديگري مانند ocx يا غيره نياز ندارد.

لطفا اگر كسي اين نرم افزار رو دارد ممنون ميشم اگر اينجا قرارش بده تا همه از اين نرم افزار استفاده كنيم.
مرسي
Heart
داداش ميشه خود نرم افزارو واسه دانلود قرار بدين؟
نرم افزار رو در پيوست قرار دادم ولي به صورت تريال هست .يعني بعداز 7 روز ديگه كار نمي كنه.

پسورد فايل : www.world01.tk

كسي سريال يا كركشو داشت حتما بزاره
منم پيداش كردم ولي دادم دوستم كرك كنه اگه تونست واسه دانلود قرار ميدم
تا اون موقع هم اگه كسي داشت خواهشا قرار بده
سلام.
برنامه مشابه این زیاد هست.
میتونید از molebox استفاده کنید.
(۰۱-فروردین-۱۳۹۰, ۰۳:۳۵:۲۲)Payman62 نوشته است: [ -> ]سلام.
برنامه مشابه این زیاد هست.
میتونید از molebox استفاده کنید.

ممنون از شما

اگه امكان داره لينك دانلودش رو اينجا قرار بدين

تو گوگل سرچ كردم و فكر كنم آخرين نسخه 4 باشه ولي لينك دانلودش خراب بود

اگه ممكنه اينجا قرار بدين
Sad
كسي نيست جواب بده

Payman62
لطفا كيند اين نرم افزار رو اگر داشتيد اينجا قرار بدين

سلام.
من ورژن قدیمیش رو دارم. برای 3 4 سال پیشه. یه سرچ بکنید جدیدش رو پیدا کنید.
تو رو خدا داش پيمان اونم اگه كرك شده باشه كارمونو راه ميندازه اگه دارين واسه دانلود قرار بدين نسخه جديد دارم ولي كرك نشده
سلام.
بفرما.
داداش اينو خودمم دارم اين 2تا فايل exe ميده و رو كامپيوتر خودم اجرا نميشه منظور من vb power wrap بود

بازم ممنون از لطفتون داداش
صفحه‌ها: 1 2