ايران ويج

نسخه‌ی کامل: دعوت به همکاری و آموزش
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه‌ها: 1 2
با سلام و خسته نباشید خدمت اساتید و مسولان سایت ...

حقیقتا من 3 شبه دارم دنبال یه آموزشکده دلفی به زبان خودمونی تو وب می گردم و چند سایتم دیدم و وبلاگ ...

ولی نظرم به سوی اینجا باز شد... بخاطر اینکه نقطه شروع رو گفتید...

به هر حال من می خوام دلفی یاد بگیرم و به همین خاطر هم متقاضی انجام یه پروژه بین دوستای خودم شدم که هم یاد بگیرم و هم پروژه نرم افزار رو انجام بدم .

و اما پروژه

می خوام یه برنامه بنویسم که تو اون
اولاً رابط گرافیکی قوی داشته باشه
دوماً اسامی ثبت نام شدگان یک باشگاه ورزشی تکواندو رو دریافت همراه با کل مشخصات و تاریخ و از این حرفها و ذخیره کنه و هر سندی هم به پروندش اضافه شد بتونم اونجا اضافه کنم و هر وقت خواستم ببینمش واسم رو کنه و هر وقت خواستم حذف کنه و در کل یک ثبت نام کننده و انبار دار پرونده ها باشه...و ...غیره
البته من که هنوز فقط مقدمات کار با دلفی رو خوندم و تا شما راهنماییم نکنید نمی دونم چکار کنم و از کجا شروع کنم و اصلاً چه نرم افزاری تهیه کنم که بتونم کدها رو بنویسم ....

ممنون میشم قبول کنید راستی زمانم برام گذاشتن 3 ماه می تونم یا نه؟
سلام
شدنش بستگی به شما داره که چقدر پشت کار و حوصله به خرج بدین
شما میتونین 2 ماه برای یاد گیری زمان بزارین 1 ماه برای نوشتن
تو این 2 ماه هم اون کتاب رو تا توابع کاربردی خوب بخونین بعد نمونه سورس رو نت زیاده اونها رو تجزیه تحلیل کنین و برنامه های کوچیک بنویسین مثل NotePad تا با شیوه نوشتن برنامه اشنابشین وقتی شیوه رو یاد گرفتین دیگه به راحتی میتونین هر برنامه ای بنویسین

BestRegards
مرسی از راهنماییتون ... اگه بخوام رو همین پروژه مرحله به مرحله برم جلو و شما اینجا کمکم کنید چی؟!
راستی نگفتید باید من امروز چه نرم افزاری بیرون تهیه کنم یعنی رابطم بین من و کامپیوتر واسه دلفی چی بخرم؟!
----------
ممنون میشم اگه اینجوری که خواستم کمکم کنید ... من خودمو میشناسم اینجوری نباشه یاد نمی گیرم یعنی تجربی.... حداقل استارت بزنم ... کدنویسی هم تحت وب مشکل ندارم php , html , java ,...
راستی مهمتر از همه میخوام نرم افزار با یه فلش مموری کار کنه که هم قفل سخت افزاری باشه هم محل سیو اطلاعات میشه که اصلاً چنین چیزی؟!!
بازم سلام
من زیادی حرف میزنم چون هیجان دارم واسش
این دی وی دی رو تهیه کردم امروز که اینها روشه ولی نمی دونم باید کدومشو نصب کنم عکسشو میزارم راهنماییم کنید مرسی...
راستی من ویندوز 7 دارم .net میخواد یا نه...؟
[تصویر:  attachment.php?aid=6273]
خب Rad Stodio 2009 خیلی خوبه

برای استایل و تم هم میتونین از alpha control استفاده کنین
برای گرید و دیتابیس هم از ehlib استفاده کنین
برای کنترلها و المانهای متنوع سری پک TMS رو روش نصب کنین

(شروع و کار از شما هر جا مشکل داشتین اینجا مطرح کنین)
(شروع و کار از شما هر جا مشکل داشتین اینجا مطرح کنین)
ممنون از حس همکاری و همیاریتون...
.............
خوب خودمم فرضی همونو نصب کردم پس این شد مرحله ی اول ولی اینایی که گفتید رو من تو دی وی دی ندیدم؟واسه اونا باید چیکار کنم اگه رو سرور خودتون هست و حجمش کمه لطفاً لینک بدید...ولی درکل اینا جدا نصب می شن یا یه افزونه میشن رو دلفی؟!!
در ضمن من یه سورسی بود تو همین سایت سورس فرستادن اس ام اس با دلفی 2009 بازش کردم ولی اصلاً ران نمیشه؟!!!و ... نمی دونم یه کم سردرگمم ولی شاید با مقدمات شروع کنم بهتر بشم
اینها کامپوننت هستن که به المانهای دلفی اضافه میشن
فعلا نیازی به نصب اونها ندارید رو نت جستجو کنید میتونین اونها رو پیدا کنید البته حجمشون ممکنه یه کم زیاد باشه
استاد...اجازه....
هنگ کردم نمی دونم چیکار کنم و از کجا شروع کنم ؟!! شما بودید اول چی واسه برنامتون میکردید؟
مثلاً الان من میخوام صفحه ورود کاربر رو آماده کنم چیکار کنم؟
هرکاری میکنم کلی هم مقاله و مطلب خوندم نمی تونم...!!
یعنی نمیدونم از کجا شروع کنم!
مثلاً من با php اول پیجشو با یه رابط گرافیکی طراحی میکنم مثل دریم ویور بعد کدهی مخصوص به هر بخششو می نویسم یعنی میشه از اینم مثل اون استفاده کرد...؟
توروخدا بهم بد نگید تازه کارم دیگه
شما هم دقیقا همین کارو بکن اول المانهای مورد نظر رو بنداز رو فرم و تنظیمشون کن بعد برای هر بخش کد بنویس تو کتاب اموزش مقدماتی دلفی همه این مباحث توضیح داده شده و یک نمونه برنامه هم هست که میتونه به شما کمک کنه سایتهای مثل
www.delphi3000.com
www.delphibasics.co.uk
delphi.about.com
www.swissdelphicenter.ch
کلی سورس کد هست که میتونین ازشون چیز یاد بگیرین و ریتم کد نویسی و برنامه سازی دستتون بیاد استفاده از این سایتها مستلزم دونستن دلفی در حد مقدماتی هست
خوب من وقتی دلفی رو باز می کنم و میخوام یه پروژه رو ایجاد کنم ! باید از گزینه ی new کدوم بخش رو انتخاب کنم؟!
form??!!package?!....
نمی دونم ... در ضمن وقتی من یه فرم میزارم و اجزاشو درست می کنم یهو دابل کلیک میکنم میره رو سورسش دیگه نمی تونم برشگردونم به فرم...! این چی مرسی؟!!! آیا کتابی هست که محیط نرم افزار رو واسم شرح بده؟!!
مرسی
میتونی از این اموزشها شروع کنی

کد:
http://www.forum.honarjo.com/showthread.php?tid=951
صفحه‌ها: 1 2