ايران ويج

نسخه‌ی کامل: پروژه های خیلی ساده از AVR به همراه مدار؟
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
با یاد خدا
با سلام دوستان عزیز
پیشاپیش عید نوروز رو به همه دوستان تبریک میگم البته هر روزی که انسان گناه نکند ان روز عید است انشاءالله هر روزتون عید باشه و سلامت باشید

من از دوستان عزیز یه درخواستی داشتم اون هم اینه که مطالبی که داخل انجمن ها هست جز قسمت مقالات بقیه به درد مبتدی هایی همچون من نمیخوره

میخواستم بدونم دوستان مقاله یا جایی رو سراغ دارن که برای شروع یادگیری برنامه نویسی (C & AVR (Atmega16 و استفاده از اون در مدار ها بدرد بخوره
البته من با زبان سی آشنایی دارم اما اینکه یک میکروکنترل رو در یک مدار بزاریم و کارشو انجام بده بلد نیستم
منبعی باشه که هم کد برنامه رو بزاره هم نقشه مدار رو بزاره
البته از مبتدی شروع کنه مثلا خاموش و روشن کردن یک LED برو روی یک بریدبورد با یک میکرو کنترل و منبع تغدیه

اگه از دوستان کسی هم بتونه یک قسمتی رو با این عنوان در انجمن ایجائ کنه که خیلی بهتر میشه
آموزش های خوبی در این مورد در این انجمن وجود داره یه سرچی بزنی بد نیست در ضمن این آموزش

c به زبان ساده است به صورت pdf

http://dlc.eca.ir/index.php?act=view&id=104
چند تای دیگه از این اموزش ها و نمونه پروژه ها بزار لطفا!
سلام Smile

دوست من بهتر یه سرچ توی سایت انجام بدید ....Cool

بهتره از قسمت avr یه بازدید انجا بدید بیشتراز چند صد پرژه به همراه توضیحات کامل توش وجود داره و در صورت متوجه نشدن مطلبی اون مطرح کنید تا دوستان به شما کمک کنن اینجوری باور کنید بهتر متوجه میشید....Wink

دوست عزیز ممنون اما من گفتم که برای برنامه نویسی مشکلی ندارم
فقط برای شروع برای اینکه با روند کار آشنا بشم از پروژه های ساده در حد خاموش روشن کردن یک چراغ روی برید بورد شروع کنم البته هم کدش باشه هم شکا فیزیکی مدارو نحوه اتصالش
صفحه اصلی سایت رو دیدی؟
http://www.iranled.com
سلام عيدتان مبارك
اين دوستمون درست ميگه من هم مبتدي هستم و با شروع كردن مشكل دارم من در واقع مي دونم كه براي راه اندازي ميكرو به مثلا تغذيه 5 ولت اسيلاتور خارجي خازن مقاومت هاي پول آپ و.... فكر كنم اين دوستمون هم مثل من نمي دونه اينها چي هستن چهطوري بايد شروع كرد و..
دوستاني كه مدار هاي avrبستن لطف كنن مثلا همون at mega 16 رو از مدار تغذيه 5ولت ثابتش با توضيحات كه هر قسمت چه كار ميكنه و نكان ونحوه اتصال اسيلاتور خارجي و ساير موارد رو در چند مدار ساده با شكل وتوضيح كامل بزارن ممنون
ممنون دوست عزیز من دقیقا دنبال همچین چیزی میگشتم
انشاءالله سالی پر از پیشرفت های علمی و عنوی داشته باشین همتون