ايران ويج

نسخه‌ی کامل: ساخت exe در برنامه
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
سلام خدمت اساتید محترم

اگه میشه منو راهنمایی کنید . برنامه ای نوشتم که میخوام تو خود برنامه بوسیله یک کلید بتونم از همون برنامه یک exe دیگه مثل خودش درت کنه

مرسی
سلام
از فایل یک کپی بگیر ...
میشه یه exe مثل همون برنامه
خب دوست عزیر من میخوام تغییراتی رو که انجام میدم در فایل exe باشه . اگه اینی که شما میگین هیچ تغییری رو بهمراه نداره
از ابتدا برنامه ات رو بگونه ای بنویس که با توجه به مقادیری که در انتهای فایل نوشته شده است کار کند.سپس وقتی در هنگام اجرا به قول شما میخواهید یک exe جدید ایجاد کنید یک کپی از فایل گرفته و تغییراتی که میخواهید را در انتهای فایل کپی شده بنویسید.حالا فایل جدید پس از اجرا با توجه به نوشته های انتهای خودش کار میکند.
امیدوارم منظورمو متوجه شده باشید.

راستی توی پست اول :
نقل قول: سلام خدمت اساتید محترم

اگه میشه منو راهنمایی کنید . برنامه ای نوشتم که میخوام تو خود برنامه بوسیله یک کلید بتونم از همون برنامه یک exe دیگه مثل خودش درت کنه

مرسی
حرفی از تغییرات جدید نزده بودی به هر حال ببخشید که منظورتونو نفهمیدمBiggrin
من یه کد پیدا کردم که این کارو انجام میده ولی یه msg قبلش میاد هر کاری که کردم این msg از بین نرفت شما میتونید کمکم کنید ؟
(۰۴-فروردین-۱۳۹۰, ۲۲:۱۴:۰۱)aliooali نوشته است: [ -> ]من یه کد پیدا کردم که این کارو انجام میده ولی یه msg قبلش میاد هر کاری که کردم این msg از بین نرفت شما میتونید کمکم کنید ؟

سلام
بله ، بفرمائید :
کارتون عالی بود. مرسی
مرسی از اینکه درباره اون سورس کمکم کردین
حالا من میخوام 8 تا متن را تغییر بدم این هم سورس که منظورمو بیشتر متوجه بشین (پیوست کردم)
و یه مشکل دیگه هم هست که وقتی کد رو در برنامه میزارم ارور میده که تصویر کد را برای شما پیوست کردم

جواب شما داده شده اگه کمی دقت کنی میتونی باقیشو بنویسی.
فکر کنم شما یه ذره بیشتر باید برنامه نویسی کار کنید ، خب آخه از دور داره داد میزنه که متغیرتونو تعریف نکردین Biggrin
appt
دوست عزیز فرمایش شما درسته
فقط اگه ممکنهباهنماییم کنید که چطوری متن 8 تکس رو کپی کنم . من هر کاری که میکنم همون یه تکس هستش
باید هشت تکست باکستونو بریزید ته فایل و موقع اجرای فایل save شده اطلاعات ته فایل رو بخونید و در هشت تکست باکس بریزید.