سلام سال نوی همه مبارک
این TAPI چند وقته بد جوری رفته تو مخم! دور و برم هیشکی نیس که باهاش کار کرده باشه یا حتی اسمشو شنیده باشه!!(مثله خودم !) کسی میتونه بگه TAPI رو چطور میتونم تو دلفی (7) استفاده کنم؟
آیا dll هست؟ اگه هست یا داره از کجا باید گیرش بیارم؟ رجیستر یا ک*ر*ک لازم نداره ؟ یا غیر از اینا برای استفاده از TAPI باید چیزی مربوط بهش تو دلفی یوز بشه که بشه ازش استفاده کرد؟
و در نهایت اگه کسی تجربه ای در این زمینه داره و به "یاد دادن چیزی از علم ما کم نمیکنه" اعتقاد داره چند خط کد همراه با توضیحات خودمونی بذاره اینجا.
Tapi یه سری توابع هست داخل ویندوز
تا وقتی KDTele هست چرا میخواهی از این استفاده کنی؟
(۰۶-فروردین-۱۳۹۰, ۱۰:۴۰:۵۹)lord_viper نوشته است: [ -> ]Tapi یه سری توابع هست داخل ویندوز
تا وقتی KDTele هست چرا میخواهی از این استفاده کنی؟
سلام
ممنون از راهنمایی و پیشنهادتون ولی KDTele یکسری مشکلات داره که (البته فقط شاید همین یک مشکل باشه) که بعید میبینم قابل حل باشه. من با مودم USB کار میکنم و KDTele اجازه انتخاب اون یا بهتر بگم فعال سازی اون رو نمیده.
(خطا: The telephony device is not compatible with the value specified by the MediaMode property.)
MediaMode سه انتخاب به ما میده : mmVoice,mmData,mmFax که هر سه رو امتحان کردم ولی جواب نگرفتم . در حال حاضر دارم به طور دستی شماره پورت مودم رو به برنامه میدم و با کمک KDSerialPort دستورات AT رو به مودم میفرستم.
راستی الان 2تا سوال دیگه به ذهنم رسید که اگه اشکال نداشته باشه همین جا میپرسم; چطور میتونم شماره پورت های که توسط انواع مودم اشغال شده رو بدست بیارم (اگه امکانش هست بدون کامپوننت) و دیگه اینکه چطور میتونم دستورات AT رو بدون KDSerialPort و یا کامپوننت دیگه ای به مودم بفرستم (نوشتن در پورت).
البته در مورد سوال آخری یکجایی (یادم نیست کجا) دیدم که با پورت مثل فایل برخورد کرده بود (جزئیاتش یادم نیست).
توضیحات:
من هیچ پدرکشتگی ای با شرکت Kaed ندارم بلکه ارادت خاصی هم به این شرکت دارم.
هیچگونه آلرژی ای به کامپوننت ندارم فقط میخوام "راه دیگر" رو یاد بگیرم.
(۰۶-فروردین-۱۳۹۰, ۱۶:۲۳:۳۷)grand_sezar نوشته است: [ -> ]سلام
ممنون از راهنمایی و پیشنهادتون ولی KDTele یکسری مشکلات داره که (البته فقط شاید همین یک مشکل باشه) که بعید میبینم قابل حل باشه. من با مودم USB کار میکنم و KDTele اجازه انتخاب اون یا بهتر بگم فعال سازی اون رو نمیده.
(خطا: The telephony device is not compatible with the value specified by the MediaMode property.)
MediaMode سه انتخاب به ما میده : mmVoice,mmData,mmFax که هر سه رو امتحان کردم ولی جواب نگرفتم . در حال حاضر دارم به طور دستی شماره پورت مودم رو به برنامه میدم و با کمک KDSerialPort دستورات AT رو به مودم میفرستم.
شما مطمئنی مودمت از صدا پشتیبانی میکنه؟
voice support
نقل قول: راستی الان 2تا سوال دیگه به ذهنم رسید که اگه اشکال نداشته باشه همین جا میپرسم; چطور میتونم شماره پورت های که توسط انواع مودم اشغال شده رو بدست بیارم (اگه امکانش هست بدون کامپوننت)
این هم تشخیص مدم
کد:
http://www.experts-exchange.com/Programming/Languages/Pascal/Delphi/Q_22452397.html
نقل قول: و دیگه اینکه چطور میتونم دستورات AT رو بدون KDSerialPort و یا کامپوننت دیگه ای به مودم بفرستم (نوشتن در پورت).
البته در مورد سوال آخری یکجایی (یادم نیست کجا) دیدم که با پورت مثل فایل برخورد کرده بود (جزئیاتش یادم نیست).
اون روش برای xp sp1 جواب میداد در xpsp2 به بعد شما برای ارتباط با سخت افزار حتما باید به رینگ0 دسترسی داشته باشید که این کار با استفاده از درایور ودر xpsp2-xpsp3 با یونیت ring0 که فکرکنم مال MsRem هست امکانپذیره
این یه مثال برای کار با tapi
کد:
http://www.delphi3000.com/articles/article_341.asp?SK=
نقل قول: شما مطمئنی مودمت از صدا پشتیبانی میکنه؟
voice support
نه پشتیبانی نمیکنه صدا رو از کارت صدا میگیرم.
نقل قول: این هم تشخیص مدم
کد:
http://www.experts-exchange.com/Programming/Languages/Pascal/Delphi/Q_22452397.html
نتونستم پاسخش رو ببینم عضویتش پولی بود! شایدم من راهشو بلد نبودم. اگه ممکنه بگید چطور باید از این سایت استفاده کنم.
نقل قول: اون روش برای xp sp1 جواب میداد در xpsp2 به بعد شما برای ارتباط با سخت افزار حتما باید به رینگ0 دسترسی داشته باشید که این کار با استفاده از درایور ودر xpsp2-xpsp3 با یونیت ring0 که فکرکنم مال MsRem هست امکانپذیره
من XP SP2 دارم.راهنمایی ای که کردین رو متوجه نشدم. رینگ 0 یعنی سکتور 0؟ یونیت 0 و MsRem نمیدونم چی هستن. لطفا یکم بیشتر و مبتدیانه توضیح بدید.
نقل قول: این یه مثال برای کار با tapi
کد:
http://www.delphi3000.com/articles/article_341.asp?SK=
بسیار سپاسگذارم.هنوز امتحانش نکردم نمیدونم جواب میگیرم یا نه ولی به هر حال از اینکه وقت گذاشتین و راهنمایی کردین بینهایت ممنونم.
خب مودم شما حتما باید از صدا پشتیبانی کنه وگرنه نمیشه
والا از ما که پول نخواستن :d
ring0 یعنی سطح کرنل
MsRem اسم نویسنده اون یونیت هست
رو نت سرچ کنین حتما پیدا میکنید