چطور ميشه يه كنترل رو در هنگام اجرا انتخاب كرد؟ مثلا تو منوي فايل برا
Open بنويسيم
اگه كنترل image يا picture
انتخاب بشه ماوس رو فراخواني كن ، يا يه فايلي رو باز كن
چرا كسي جواب تاپيكامو نميده ؟
چونکه سوالت اصلا واضح نیست هیچکس منظورتو نفهمیده ، سوالتو واضح تر بپرس، انتخاب یعنی چی
منظورمو به صورت تصويري ميگم اخه من دارم رو پروژه كنترل پانل كار ميكنم ميخوام وقتي مثلا ماوس را انتخاب كرده و از منوي فايل برروي open كليك كنيم Mouse Properties باز بشه
حالا نميدونم چه كدي بنويسم كه بتوان تو ويژوال انتخاب كرد منظور از انتخاب
دوست عزیز
شما باید در هنگام کلیک موس بر روی منوی مورد نظر، آبچکتی که انتخاب شده است رو تشخیص داده و بر اساس اون
دستورات مورد نظرت رو اجرا کنی. برای این کار می تونی از دستور Select Case استفاده کنی.
کد:
Select Case SelectedObjectName
case "Mouse"
FrmMouse.Show
Case "Add Remove"
FrmAddRemove.Show
End Select
اخه در ويندوز وقتي يه چيزي رو انتخاب ميكنيم آبي رنگ ميشه يعني انتخاب شده(مثل تصوير بالايي كه از كنترل پنل ويندوز گرفتم) ميخوام اين امكان تو برنامه من در ويژوال هم وجود داشته باشه چه كدي بنويسم؟
سلام.
تو ایونت کلیک لیبلت بک کالرش رو آبی کن.
برای مثال:
کد:
Private Sub Label1_Click()
Label1.BackColor = RGB(0, 0, 255)
End Sub
البته باید حواست باشه بک کالر لیبل های دیگه رو ریست کنی.
(۰۶-فروردین-۱۳۹۰, ۱۶:۰۷:۳۲)pariya1 نوشته است: [ -> ]اخه در ويندوز وقتي يه چيزي رو انتخاب ميكنيم آبي رنگ ميشه يعني انتخاب شده(مثل تصوير بالايي كه از كنترل پنل ويندوز گرفتم) ميخوام اين امكان تو برنامه من در ويژوال هم وجود داشته باشه چه كدي بنويسم؟
با سلام
کنترل پنل ویندوز ک شما ازش عکس گذاشتین یه کنترل listview هست
اگه بخوایین مثل اون یه محیطی بسازین این مثال خیلی میتونه کمک کنه :
(۰۸-فروردین-۱۳۹۰, ۰۲:۵۸:۵۸)Payman62 نوشته است: [ -> ]سلام.
تو ایونت کلیک لیبلت بک کالرش رو آبی کن.
برای مثال:
کد:
Private Sub Label1_Click()
Label1.BackColor = RGB(0, 0, 255)
End Sub
البته باید حواست باشه بک کالر لیبل های دیگه رو ریست کنی.
سلام ممنون از پاسختون اين فكرم به ذهنم رسيده ولي چيكار كنم كه نوشته آيكن رو هم نشون بده يعني ليبل تقريبا شيشه اي بشه كه آيكن زير اون نشون داده بشه
(۰۸-فروردین-۱۳۹۰, ۰۴:۱۶:۲۷)hamed_Arfaee نوشته است: [ -> ] (۰۶-فروردین-۱۳۹۰, ۱۶:۰۷:۳۲)pariya1 نوشته است: [ -> ]اخه در ويندوز وقتي يه چيزي رو انتخاب ميكنيم آبي رنگ ميشه يعني انتخاب شده(مثل تصوير بالايي كه از كنترل پنل ويندوز گرفتم) ميخوام اين امكان تو برنامه من در ويژوال هم وجود داشته باشه چه كدي بنويسم؟
با سلام
کنترل پنل ویندوز ک شما ازش عکس گذاشتین یه کنترل listview هست
اگه بخوایین مثل اون یه محیطی بسازین این مثال خیلی میتونه کمک کنه :
• در كنترل list view ميشه همين فراخواني برنامه هاي كنترل پنل را انجام داد يا list veiw فقط برا مرتب كردن و كوچيك و بزرگ كردن آيكن هاست؟
و مشكلي كه در اين كنترل list view دارم اينه كهبرا آيكن ها نام تعيين ميكنم را مياره ولي خود آيكن هارو نمياره از image list برا آيكن ها استفاده ميكنم چه شماره index ايكن هارو بدم و چه نامشونو در هردو خطاي تصويرپايين رو ميده
يه list view و يه image list ميذارم آيكن هارو ميرم تو image list تعيين ميكنم
ولي نمونه پروژه اي كه شما دادين كار ميكنه
-------------
اصلا در مورد كنترل list view و image list آشنايي ندارم
تازه اسم اين كنترل رو شنيدم(ميشه در موردش توضيح بدين)