ايران ويج

نسخه‌ی کامل: نمایش پروسیجر شامل چند تیبل در دیتاست
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
سلام.
من یه store procedure تو دیتابیسم نوشتم که 5 تا تیبل برمیگردونه. یعنی 5 تا سلکت مختلف داخلش هست که به نوعی به هم مرتبطن. از 2 تا جدول که join هستن در حالت های مختلف سلکت میگیره. مثلا یه سلکت کل رکوردهای حاصل از join دو تیبل رو میده. سلکت دوم جمع کل رکوردهای 1 فیلد خاص حاصل از join دو تیبل رو میده. یا یک سلکت دیگه 3 تا از فیلدهارو به صورت رکوردهای گروه بندی شده بر اساس یه فیلد خاص میده. همه این سلکت ها روی 2 تا تیبل که در دیتابیس توسط کلید خارجی join هستند انجام میشه.

تو C# توسط add new data source تیبل ها و توابع sql رو داخل یه دیتاست ریختم. اما مشکل این جاست که تابع بالا در دیتاست فقط حاوی 1 تیبل هست و اون هم اولین سلکت داخل store procedure است.

حالا 2 تا سوال دارم.

اول این که چطور بقیه سلکت های پروسیجرم رو به دیتاست اضافه کنم.

دوم این که اصلا این روش پروسیجر نوشتن که 5 تا تیبل برگردونه اصولی هست؟
( بازم میگم همه سلکت ها مرتبط به هم و مشابه هم هستن)
دوست عزیز شما می خواهید از چند جدول همزمان اطلاعات بخونبد و یک جا نمایش بدید؟اگه این طوره باشه میتونید هم را با یک سلکت انجام بدین
(۱۱-فروردین-۱۳۹۰, ۲۱:۳۱:۱۰)Wolf_delta نوشته است: [ -> ]دوست عزیز شما مخهید از چند جدول همزمان اطلاعات بخونبد و یک جا نمایش بدید؟اگه این طوره باشه میتونید هم را با یک سلکت انجام بدین

سلام.
اول لطف کنید بدون لهجه تایپ کنید تا متوجه منظورتون بشیم.
دوم هم سوال من چیز دیگه هست. واضح هم هست. کسی بلده راهنمایی کنه.
من اینطوری همزمان از چند جدول اطلاعات را میخونم
کد:
select tblname.fild,tblname2.fild,.............form tblname,tblname2 where tblname.fild=tblname2.fild
سلام.
دوست عزیز این یه سلکت ساده از 2 جدول جوین شده هست.
من عرض کردم چند تا سلکت در پروسیجر دارم که میخوام در دیتاست نمایش بدم.
سلام

مگر داخل دیتاست آرایه ای از جدوالها رو نمیاره ؟

یعنی اگه شما 3 تا جدول رو برگردونی باید اینجوری هم قابل استفاده باشن :

کد:
datatable tbl1=ds.tables[0];
datatable tbl2=ds.tables[1];
datatable tbl3=ds.tables[2];
سلام.
درسته. این هنگام کدنویسیه. من عرض کردم دیتاست گرافیکی که در پروژه اد میکنم فقط سلکت اول رو میاره.