سلام دوستان ....
یه سوال داشتم ..من زیاد ARM بلد نیستم.
قصدم اینکه یه برنامه که برای کامپیوتر تعریف شده روی ARM اجرا کنم امکان داره بشه .....می دونم برنامه سنگینی نیست که ARM نتونه انجام بده می خوام بدونم می شه این کارو کرد یا نه ؟و یه توضیح هم بدید ...
منظورت برنامه ای که برای ویندوز با دات نت فریم ورک نوشته شده که نیست؟
یعد روی arm چند می خوای اجرا کنی؟
روی arm های ۹ می تونی سیستم عامل نصب کنی بنابراین می تونی یه سری از این برنامه ها رو اجرا کنی البته خیلی سنگین می شن
اگه برنامه رو سورسش رو داشته باشی و مثلا از فریم ورک یا چیز خاصی استفاده نکرده باشی می شه اون برای arm 7 هم کامپایل کرد
سلام آقا هادی
دقیقا می خوام یه برنامه که توی کامپیوتر اجرا میشه رو arm اجرا کنم(برنامش خیلی سبکه)
با arm7 می خوام انجام بدم (البته اصلا بلد نیستم)فکر می کنید بشه ؟؟؟
پیشنهاد شما چیه ؟؟؟arm9???
ببین برنامه وقتی برای یه معماری کامپایل می شه برای معماری های دیگه قابل استفاده نیست
چون کد های ماشین این ها با هم فرق می کنه فرض کن برنامه رو برای 8051 کامپایل کرده باشی بخوای روی avr اجرا کنی بنابراین نمی شه
ولی برنامه های سطح بالاتر مثل C می یان و یه استاندارد برای نوشتن برنامه تعریف می کنن که جدای از معماری باشه البته درابور ها رو تقریبا نمی شه کامل جدا کرد بنابراین اکه با یه زبان مثل C نوشته شده باشه راحت تر می تونی این کارو بکنی
ولی باز اگه اون برنامه شما از محیط گرافیکی استفاده کرده باشه این محیط گرافیکی پیاده سازیش کار مشکلی روی یه چیزی مثل arm7
یه سری از کتاب خانه ها یا مجموعه های نرم افزاری هم هستند مثل QT که برای همین کار طراحی شدن یعنی شما برنامه رو روی لینوکس می نویسی بعد برای ویندوز و arm هم کامپایل می کنی ولی باید از کتاب خونه های QT استفاده کرده باشی تا بتونی از همون کتاب خونه های که مثلا برای ویندوز هم نوشته شده استفاده کنی
الان افتاد؟
خب دست و آستين بالا بزن شروع كن آموزش و مقاله :)
(۱۰-فروردین-۱۳۹۰, ۱۱:۳۴:۳۶)joker نوشته است: [ -> ]خب دست و آستين بالا بزن شروع كن آموزش و مقاله :)
با منی؟ یکی از بچه هاست قرار یه کار با arm انجام بده تموم شد یه چیزی می زارم روی سایت