ايران ويج

نسخه‌ی کامل: ربات با پردازش تصویر
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه‌ها: 1 2
سلام
من ی نبش قبر انجام بدم!

می خوام ی سیستم کنترل کننده درست کنم برای ی دستگاه. از ای وی ار استفاده می کنم و کافی هم هست براش.
اما می خوام این امکان را براش ایجاد کنم که در آینده در صورت نیاز سیستم پردازش تصویر هم بهش اضافه بشه و بتونه دو تا تصویر را با هم مقایسه کنه...

دستگاه ربات نیست که محدویت خاصی داشته باشه. فقط محدودیت منم که نه پردازش تصویر بلدم نه آرم !!!

به نظر شما باید چی کار کنم؟

مرسی.
نقل قول: سلام
من ی نبش قبر انجام بدم!

می خوام ی سیستم کنترل کننده درست کنم برای ی دستگاه. از ای وی ار استفاده می کنم و کافی هم هست براش.
اما می خوام این امکان را براش ایجاد کنم که در آینده در صورت نیاز سیستم پردازش تصویر هم بهش اضافه بشه و بتونه دو تا تصویر را با هم مقایسه کنه...

دستگاه ربات نیست که محدویت خاصی داشته باشه. فقط محدودیت منم که نه پردازش تصویر بلدم نه آرم !!!

به نظر شما باید چی کار کنم؟

مرسی.
سلام

یعنی منظورتون اینکه دو تا تصویر به کمک میکرو مقایسه بشن؟
اگر منظورتون اینه، فکر نکنم avr گزینه ی خوبی باشه
دقیقا مشکل من همینه!
چون آرم بلد نیستم. اگه با ای وی آر بشه اینکار را انجام داد خوبه.اما اگه نشه مجبور می شم ی جور پورت یا ی چنین چیزی روی برد در نظر بگیرم که بعد بشه این کار را با کامپیوتر انجام داد. اصلا نمی دونم چه سخت افزاری لازمه؟؟
ببینید
فکر کنم پردازش تصویر رو طرف کامپیوتر انجام بدید بهتره
همچین کاری روی میکرو ها (مثلا avr یا همین آرم 7 هایی مثل sam7 اتمل و ... که sdram و ... ندارن کار خیلی سختیه ) شاید به صرفه نباشه
حتی اگه بتونید پیادش کنید، کارایی که تصور میکنید رو نخواهد داشت

چرا؟

avr ها که کلا sdram ندارن، sram خودشونم که در حد کیلوبایته.... حتی این مقدار برای لود کردن 2 تا تصویر کافی نیست.... چه برسه به اینکه شما بخواین الگورتیمتونو پیاده کنید.....

sam7 ها هم که همین مشکلو دارن.... فقط یکمی سرعتشون بیشره و کار باهاشون اصولی تر ولی بازم مناسب نیست

با lpc ها من آشنایی ندارم....

پس باید سراغ میکرو هایی با کنترلر sdram برید...
اتمل از سری sam جند نوع مدل داره که اونا هم ایران گیر نمیاد...

یه انتخاب دیگه ای هم می تونید داشته باشید...
مثلا از این بورد های friendly arm بگیرید....
و برنامه ی پردازشتون رو برای سیستم عامل بورد بنویسید...( من تا حالا دنبالش نرفتم... ) هزینه اش زیاده.... شاید هزینه های این روش برای کارایی که تحویل میده، به صرفه نباشه

تومار ام تموم شد Biggrin

کامپیوتر بهتره Biggrin Biggrin

------------------------------------------------------------------------------
راستی در مورد dsp ها یه بار blackfin رو گوگل سرچ کنید....

چندتا پروژه باحال دیده بودم که باهاش انجام داده بودن
مثل فاصله یاب لیزری که قسمت اصلیش پردازش تصویره
به این نتیجه رسیدم که ی دوربین بذارم بعد وصل کنم به برد بعد از برد خروجی بذارم برای کامپیوتر!
مشتری راضی، ما هم بی دردسر!!
(۲۴-خرداد-۱۳۹۲, ۱۴:۵۱:۰۸)koorosh.k نوشته است: [ -> ]به این نتیجه رسیدم که ی دوربین بذارم بعد وصل کنم به برد بعد از برد خروجی بذارم برای کامپیوتر!
مشتری راضی، ما هم بی دردسر!!

خیلی خوبه، ادامه بدین تا ما هم استفاده ببریم...

متشکر
این الان شوخی بود یا جدی؟!!
(۲۴-خرداد-۱۳۹۲, ۲۰:۲۵:۰۶)koorosh.k نوشته است: [ -> ]این الان شوخی بود یا جدی؟!!

نه دوست عزیز، جدی گفتم.

چون هم جالبه هم در آینده ممکنه نیاز باشه روش کار کنم.
من به این تیجه رسیدم که عین آدم از وب کم استفاده کنم!
چون اگه بخوام دوربین CMOS بذارم و بعد بدم به برد و بعد کامپیوتر دنگ و فنگ داره و کارت تی وی و ... می خواد پس بصرفه تره از وب کم استفاده کنم و مستقیم بدم به کامپیوتر.
صفحه‌ها: 1 2