ايران ويج

نسخه‌ی کامل: آموزش پروژه سر متحرک ربات + برنامه کنترل از PC + سورس
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
بيکار نشسته بودم گفتم يک حرکتی انجام بدم که هم خدا رو خوش بياد هم بندشو.
ديدم يک وبکم بيکار دارم و دو تا استپر ، گفتم اينارو بچسبنم به هم شايد يک فرجی شد و يه کاری کرد.
کل قضيه به اين صورت هست که ميخواستم يک چشم یا سر که در اکثر ربات ها که با پردازش تصوير کار ميکنن کاربرد داره بسازم.
که درش از ساده ترين قطعات مکانيکی استفاده شده،مطمئناً همه با استپر آشنايی دارند.
اما متأسفانه يکی از استپر هام مشکل پيدا کرد و مجبور شدم فقط حرکات به سمت راست و چپ سر يا چش ربات رو بسازم.
در ادامه يک تصوير ازش ضميمه کردم.
کد های ميکرو هم به زبان بيسيک هست و از آيسی Atmega8 استفاده کردم.
يک محيط گرفيکی نيز در محيط #C برای گنترل حرکت به چپ و راست و گرفتن تصوير و ارسال دستور به ميکرو از طريق پورت سريال نوشتم،که اون هم ضميمه شده.(برنامه نويسي از همه چي تو دنيا راحت تره ، حتی از نفس کشيد.)
اگه سؤالی بود،يا دعای خيری ، لعنتی.... در همين تاپيک مطرح کنيد لطفاً،باشد که مفيد واقع شده باشم.

البته پروژه کاملی نيست،حاصل 3 ساعت کاره فقط.
اگر مفيد بود،کاملش ميکنيم.

در ضمن،اگر نيازی به اسکيما مدار بود،بگيد ،تا بکشم و ارسال کنم.
در مورد برنامه #C هم ، برای ارسال دستور ها با ارسال مقدار "1" حرکت به راست و ارسال "0" حرکت به چپ انجام ميشه.
[تصویر:  attachment.php?aid=6295]
[تصویر:  attachment.php?aid=6296]
سلام خسته نباشید.یعنی با دریافت تصویر از سر شما و پردازش اون میتونه حرکت دوربین رو کنترل کرد؟

میخواستم بدونم شما سنسوری سراغ دارید که با نصب اون رو سر بشه حرکتها رو دریافت کرد و به میکرو داد
البته سنسور شتاب سنج هست ولی فک کنم نمیشه حرکت چپ و راست رو کنترل کرد
حرکت چپ و راست رو هم میشه با شتاب تشخیص داد. به این شکل که اگر سنسور دو محوره دارید. یک محور شتاب به جلو و عغب . و دیگری شتاب چپ و راست. زمانی که سر میچرخه هم شتابی ایجاد میشه به شرطی که سنسور رو در قسمت جلوی سر قرار بدید نه جایی که محور چرخش.
ایده خوبی بود دوست من
ولی من نتونستم ازش جواب بگیرم
در کل خسته نباشی