ايران ويج

نسخه‌ی کامل: گرفتن مقدار یک session با ajax
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه‌ها: 1 2
سلام
من یک session با php ساختم میخواهم اون رو بتونم تو یک صفحه ی html مقدارشو بگیرم شنیدم فقط با آزاکس امکان پذیره لطفا کمکم کنید چکار کنم
لینکهای زیر میتونه کمکتون کنه

کد:
http://codinginparadise.org/weblog/2005/08/ajax-tutorial-saving-session-across.html

http://www.808.dk/?code-ajax-session-keepalive
سلام
ببخشید من تا اونجایی که از اون لینکها فهمیدم اونجا session را ارسال می کرد ولی من می خواهم بگیرم شما فکر کنید من یک sesion با نام codeha ساختم حالا می خواهم این رو با آژاکس بگیرم اگر ممکنه یک مثال ساده خودتون که استادید بزنید ممنون
با عرض سلام و احترام

اگر منظور شما گرفتن مقدار Session است ، شما مي بايست فايل PHP داشته باشيد اگر Session ، Destroy نشده باشد مقدار آن به قوت خود باقي است و مي توانيد هر جاي برنامه از مقدار آن استفاده كنيد و نيازي به استفاده از آ‍ژاكس و غير آ‍ژاكس نمي باشد.

موفق باشيد.
سلام
فکر کنم تازه داره یک چیزهایی دسنگیرم میشود من یک فایل دارم که توش کدهای زیر هست و با این کدها session را می سازد
کد php:
<?
session_start
();
$_SESSION['codeha'] = "abcd";
?>
و یک فایل دیگر هم دارم کهتو کدهای زیر هست
کد:
<script>
cook = document.cookie;
document.write(cook);
</script>
ولی متاسفانه وقتی اجراش می کنم مقدار session را به شکل زیر نمایش میدهد من نمی خواهم این فایل بتواند مقدار را نمایش بدهد آیا راهی هست
کد:
PHPSESSID=f189cfd578c9c23a140188b25fd34abc
آقا شما به جاي session داريد از كوكي استفاده مي كنيد كه چيزهاي جدا از هم هستند.
سلام
خیر شما که دیدید من با چه کدی این session را می ساختم آیا من session نمی سازم؟ پس کد زیر چه کار می کند؟ کوکی می سازد
<?
session_start();
$_SESSION['codeha'] = "abcd";
?>
دوست من هدفتون نمیدونم از این کار چیه
اما وقتی یکی لوگین میکنه ؛ با هر در خواست به سرور بصورت آجاکس اون کوکی هم اتوماتیک سند میشه
اگه واسه کارای دیگه میخواین که با همین cook = document.cookie; میتونید بگیریند

کارتون رو بگید دقیقا چیه
سلام
من یک سایت دارم که با همون کدی که در بالا گفتم session می سازم و دیده شده بعضی از افراد با کد cook = document.cookie تونستم مقدار session من رو به صورت PHPSESSID=f189cfd578c9c23a140188b25fd34abc در بیارن حالا من می خواهم دیگه با کد cook = document.cookie نشود این مقدار را به دست آورد و از طرفی هم هر کجا خودم دوست داشتم بتونم تو صفحه ی html این مقدار را به دست بیارم شنیدم تنها راه به دست آوردنش تو html استفاده از آجاکس هست لطفا به من کمک کنید
سلام
فکر کنم کلا تو درک این سیستم یکم مشکل دارین
نگاه کنید :
شما یه کد پی اچ پی نوشتین
یک صفحه لوگین نوشتین html

کاربر میاد از صفحه html لوگین میکنه ؛ شما در کد php میایین چک مکنین کاربر هست یا نه .... ؛ اگه رمز و پسوردش درست بود یک sesion درست میکنید واسش

خب ؛ بعد از اینکه sesion درست کردی ؛ php خودش یک شناسه میفرسته به کاربر :
این متن به عنوان کوکی ذخیره میشه
از این به بعد هر درخواستی که ار طرف کاربر بیاد که مربوط به سایت شما باشه ؛ این مقدار هم باهاش میاد

حالا این متنی که حرف زدم ازش چیه ؟؟
تو کامپوتر سرور ؛ (همون که سایت روشه)
یه فایلی به این نام وجود داره :
f189cfd578c9c23a140188b25fd34abc
دقیقا همون نامی که PHPSESSID داره
که php تمام اطلاعت رو توش ذخبره میکنه (باید کد بنویسید واسش)

----------------
حالا مشکل شما :

-اینکه تونستن مقدار sesion شما رو در بیارن مهم نیست ؛ چون اگه نمیتونستن یعنی یه جای کار میلنگید
-اینکه شما میخواهید دیگه با کد cook = document.cookie نشود ین مقدار را به دست آورد ؛ هم نمیشه ؛ چون یاز هم اگه نشه کارتون میلنگه
-تا اونجا که من میدونم نمیشه ؛
سلام
چرا میشه چون راستش رو بخواهید من خیلی جاها دیدم که پیاده کردن ولی نمی گن چه جوری
صفحه‌ها: 1 2