ايران ويج

نسخه‌ی کامل: یه ویروس خیییییییلی باحال(اگه نخونید ضرر کردید)
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
هر کی این این تایپیک رو نخونه واقعا ضرر کرده.اسم این ویروس ان ای اس هست که با ویژوال بیسیک ساخته شده و لینک دانلودش رو این زیر گذاشتم که پروژه ی ویژوال بیسیکش هم با هاشه همون سورسش .کارایی که این ویروس می کنه به طور کامل اینجا نوشتم:

۱.قطع کردن اتصال به اینترنت با یه timer و با کمک فایل rundll32 واقع در پوشه ی system32 ویندوز.

2.از کار انداختن regedit ،msconfig ،run ،system restore .

3.منتشر شدن از راه فلاپی با فایلی به نام shine.exe

4.مخفی بودن در لیست process ها و task های taskmanager

5.از کار انداختن فایروال ویندوز و همچنین بعضی از ورژن های آنتی ویروس های مک آفی و نورتون

این ویروس خودش رو با نام dsrss.exe در پوشه ی system32 ویندوز کپی می کنه و آدرس ریجیستریش هم اینه:

HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\Microsoft\windows\currentversion\run\dsrss

به طور کلی اینترنت رو برای قربانی کوفت می کنه و اگه از من میشنوید حتما" دانلودش کنید.
دانلود ویروس NES همراه با سورس
سلام mendark جان لینکت مشکل داره دانلود نمیشه
سلام.
یکی این لینک رو درست کنه.
لطفا.
اينم از اون كاراستا نوشتن اينمدل ويروس ها هيچ بار علمي نداره .... البته نظر شخصيمه
شرمنده ی همتون هستم درستش میکنم
سلام.
تو لیست پروسه ها مخفیه یا تایمر تسک منیجر رو از کار میندازه؟
تو لیست پروسه ها مخفیه
و صبر کن لینکش رو درست کنم بعد دانلود کن
جالبه بعد از هر پست MenDark يه يوزر بنام DarkMark ازش تشكر كرده نميدونم چرا IP هشون هم يكيه !!! كسي ميدونه اين يعني چي Biggrin بعد جالبيش اينجاست آيا و آيا با اين تشكر ها ميشه ارتقا پيدا كرد ؟؟ جواب خودتون رو به شماره 200090 برنامه 90 اقاي فردوسي پودر نه ببخشيد پور ارسال كنيد جايزه سفر دوره مرقد امام !
محض اطلاع اون حساب کاربری داداش کوچیکمه که میخواست اینجا عضو بشه