ايران ويج

نسخه‌ی کامل: میخوام از mdb به sql کوچ کنم کمک کنین باربندیلم و جمع کنم
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
با سلام.
من برنامه نویسی رو از سال هشتادو دو اونم توی دوران خدمت سربازی جذبش شدم و یاد گرفتم و اصلانم نه به رشتم تحصیلیم مربوط می شه و نه به هیچ چی دیگم ولی نمی دونم این لاممسب چی داره که ازش سیر نمیشم(اینا رو گفتم تا با هم دوست بشیم)ببخشید بریم سر اصل موضوع:
همونطور که گفتم من یه 7 8 سالی میشه تو نخ این برنامه نویسی ام و بیشتر برنامه های تحت ویندوزم و با وی بی 6 اون اوایل و حالا هم با دات نت می نویسم.راستش چند وقتی یه که انتخاب و نوع بانک های اطلاعاتی برام مسئله شده.من تا حالا حتی تا همین لحظه که دارم روی یه برنامه خفن حسابداری برای یه مجتمع کار میکنم از بانک های اکسس استفاده میکنم و میکردم و روش کارشو با هم طبق سی ئی های اموزشی شرکت هادی سیستم یاد گرفتم و راستش تا الانم به مشکلی در این رابطه برنخوردم و خیلی هم راحت دارم با کدهاش کار میکنم یه جورایی استاد استفاده این روشم.اما اما همه تاکید میکنن این روش زیاد خوب نیست والا چونو و چرا دیگه من نمیدونم. حالا میخوام ازین به بعد از sql استفاده کنم.
اگه ممکنه منو یه راهنمایی بفرمایین.
و یه چیز دیگه من خیلی دیر متوجه مطلب میشم اگه ممکنه برام یه خورده با توضیحات بیشتر راهنمایی کنین هرچند سابقه برنامه نویسی دارم اما اگه بشه منو مثل یه مبتدی که میخواد از صفر کار با این نوع دیتابیس رو یاد بگیره راهنمایی کنین یه دنیا ممنونتون میشم.
به من چندتا ایتم کلیدی رو یاد بدین یا نمونه کدهاشو بزارین بسمه و ممنونتون میشم.
0- اول از همه ایا sql با sqlserver فرق میکنه اگه فرق میکنه اینو هم یه توضیحی بدین ممنون میشم.
1-چطور و با چه برنامه ای فیلدها و جدول ها و کلا بانک رو طراحی کنم؟(مثل بانکهای اطلاعاتی mdb که نرم افزار اکسس ساخته میشن)آیا از داخل خود محیط دات نت میشه(البته نه از طریق کد)؟ نمیدونم؟
2- طریقه اتصال کامل به بانک ، بعد از اینکه بانک رو ساختم چطور به جداول و فیلدها و کلا اطلاعات توی بانک دسترسی پیدا کنم؟
3- یه مثال خیلی ساده مثلا میخوام یه رشته ی متنی مثل اسم و فامیل رو توی بانک ذخیره کنم. چطور یه فیلد جدید ایجاد کنم و بعد مقادیر رو بهش بدم و در نهایت فیلد رو ابدیت کنم.؟
4- چطور یه فیلد مورد نظرم رو از توی فیلدها(جدول) برای ویرایش اطلاعات اون فیلد پیدا کنم و ویرایشش کنم و بعد دخیره اش کنم؟
5- چطور یه فیلد مورد نظر رو از توی جدول پیدا کنم و اونو از جدول حذف کنم.
میشه گفت اهم سوالات و مشکلات من این 5 مورده حالا اگه شما اساتید مطالب دیگه ای هم هست که من نگفتم باید عنوان بشه و بدونم که چه بهتر و عالی تر.

باز هم به خاطر طولانی بودن سوالات و درخواست هام عذر خواهی میکنم.
با تشکر
من یه توضیح کلی بدم بقیش رو هم خوب بلد نیستم حالا می گم چرا
شما که تازه اومدی بیا یه باره رستگار شو، از نرم افزار های آزاد استفاده کن و آزادی رو هم توی نرم افزار هات رعایت کن Biggrin
http://fa.wikipedia.org/wiki/%D9%86%D8%B...8%A7%D8%AF
حالا که می خوای از اکسس بیای روی sql یکم دیگه زور بزن لایه دیتابیس رو از بقیه نرم افزار جدا کن تا اگه فردا خواستی بری سراغ مثلا اوراکل مشکلی نداشته باشی می تونی مثلا از orm استفاده کنی
باز حالا که می خوای نرم افزار حسابداری بنویسی و انشا اللاه هم که رستگاری شدی بیا و با ما همکاری کن تا هم شما برنامت رو راحت تر بنویسی هم برنامه ما به یه چایی برسه
مقاله اریک ریمون رو هم بخون برای رستگار شدن کمک می کنه Biggrin
http://www.iranled.com/forum/Thread-%DA%...B%8C%D9%85
و اما فرق sql و sql server و ms sql server
sql یک زبانه برای برقراری ارتباط با دیتابیس
sql server یک نرم افزار که از زبان sql برای ارتباط با دیتابیسش استفاده می کنه مثل mysql
و ms sql server یک sql server که شرکت میکروسافت اونو نوشته
تشکر استاد و سرور گرامی
والا من از اغضای قدیمی سایت شمام 6 یا 7 سالی هم میشه که عضوم اگه اشتباه نکنم. ای دی قبلیم از کار افتاده و دلیلش چیه والا نمیدونم اسم ای دی قبلیم SoRna بود اما حالا هر کاری میکنم با اون لاگین نمبشه (همچینم تازه وارد نیستم ها).
چشم راجع به همکاری چشم اما اگه من برنامه رو بزارم روی سایت که دیگه میشه اوپن سورس دیگه کی میاد ازم بخرش؟؟؟؟؟؟؟؟؟. 2 ماهه ازگار چشام در اومده تازه به یه جاهایی داره میرسه بزارم روی سایت خدا رو خوش میاد (نمیدونم منظورتون چیه؟)گفتم که دیر میگیرم مطالبو .
و .... جالب بود برام که دیدم مدیر سایت داره جوابمو میده و از همه برام جالبتر اینه که شما انلاین بودین فکر میکردم همه مدیر سایتا مثل منن فقط سایت و انجمن میزنن باقی شو میدن دست کاربرا.... جالب بود
با تشکر
ببخشید وارد بحثتون شدم:

فلسفه نرم افزار آزاد که آقا هادی گفتن همینه!!! یعنی شما Source رو در اختیار همه کاربران دنیا قرار بدی تا اون ها هم بتونن با نرم افزارت ور برن و روش کار کنن
هضم این قضیه یه خورده سخته ولی در طولانی مدت بیشتر جواب می ده. از مزایای واضحش اینه که باگ های نرم افزارت سریع پیدا می شه، ورژن های مختلفی برای تولید می شه. در این مرحله هستش که حالا شما اگه یه خورده از Marketing سردر بیاری می تونی پولا رو پارو کنی.
یه مثال می زنم کامل متوجه می شی:
شما نرم افزار و سورس رو منتشر می کنی. بعد از چند وقت می بینی که آمار استفاده از نرم افزارت به شدت داره بالا می ره، شرکت ها سورس رو می گیرن، تغییر می دن، استفاده می کنن. حالا این زمان هستش که شما می تونی پلاگین های خاصی رو برای برنامت بنویسی و اون ها رو عرضه کنی ولی اون ها پولی هستن. می تونی تم های مختلفی رو پولی عرضه کنی. می تونی آموزش نرم افزار و پشتیبانیش رو انجام بدی و ... که همه این ها یعنی دور زدن بازاریابی!!! بازار خودش میاد به سمت شما!!! شما لازم نیست دنبالش بگردی!!!
همه این ها رو شنیدی؟ حالا اگه سوال از SQL داشتی، چه خواستی آزادکار بشی چه مثل قبل، بپرس تا جواب بگیری!! اگه باز سوالی در مورد نرم افزارهای آزاد داشتی برو تو بخش خودشون بپرس:دی