ايران ويج

نسخه‌ی کامل: گرفتن مقدار چند خانه در دیتابیس که شبیه هم نباشند
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
سلام
من یک دیتابیس دارم که 10 رکورد دارد و تو 5 تای اون ها نوشته ali و 5 تای دیگر hssan می خواهم از تو این دیتابیس فقط دو مقدار ali و hasan را بیرون بیاورم شما فکر کنید من نمی دونم اصلا تو این دیتابیسم چه مقدارهایی نوشته فقط می دونم 10 رکرد هست که 5 تا یک اسمه و 5 تای دیگر یک اسم دیگر یعنی در واقع 4 تا hasan دیگه و 4 تا ali دیگه را نمی خواهم بیرون بکشم فقط دو مقدار ali و hasan را چکار کنم آیا میشه راهنمایی کنید از منظورم را متوجه نشدید بگویید تا کامل توضیح دهم
نمای دیتابیس :
کد:
table ----> name
                  ali
                  ali
                  ali
                  ali
                  ali
                hasan
                hasan
                hasan
                hasan
                hasan
با استفاده از DISTINCT میتونید اینکارو بکنید
http://www.w3schools.com/sql/sql_distinct.asp
سلام
ببخشید من با php کار می کنم اگر ممکنه برای php هم بگویید
به نوع زبان برنامه نویسی ربطی نداره
تو php بعد از اتصال به بانک ؛ یه کوءری مثل اینی که مثال زده بگیری ؛ بهت جواب میده
SELECT DISTINCT City FROM Persons
سلامی دوباره خدمت دوستان خوبم ببخشید این سوال رو اینجا مطرح میکنم دیدم همین یک سواله دیگه تایپیک نزنم
به نظر شما آیا کد زیر بیشتر از cpu استفاده می کند
کد:
for($c=12;$c>0;$c--){
$num_entry = mysql_num_rows(mysql_query("SELECT e_id FROM entry WHERE b_id='466' AND draft='0' AND daten='1 AND dateY='1'"));
if($num_entry == 0){
continue;
}
}
یا کد پایینی این کد بالا تو یک صفحه ای قرار دارد که روزی 300 هزار بار لود می شود
کد:
$num_entry = mysql_fetch_assoc(mysql_query("SELECT DISTINCT dateF, e_id, datee FROM entry WHERE b_id='466' AND draft='0' AND daten='1' AND dateY='1'"));