ايران ويج

نسخه‌ی کامل: یک پرگرامر usb کامل
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه‌ها: 1 2
لینک زیر را مشاهد کنید
توضیحات بزودی میرسه
[تصویر:  componentSide.jpg]
اینجا
usbasp از این پرگرمر کم هزینتره و راحتره کاربردشونم چندان فرقی نداره !!!
اره درست میگی دوست عزیز
این فقط یه پرژه برای آشنایی و به کسی پیشنهاد ساخت داده نشده فقط برای آشنایی بیشتر
با سلام
این بهترین و ساده ترین پروگرامر برای avr هستش:
http://www.5volt.ir/avr/avr_project/83-%...A-usb.html
اینم یه برد مدار چاپی برای usb asp همراه با شیت مدار
با نرم افزار پروتل
سلام
من چن روز پيش تو يكي از سايتا تبديل usb به پارالل ديدم . رفتم بازار قيمت كردم ، ارزون ترين جا 8000 تومن ميگفت . در ضمن قيمت ارزون ترين usb پرگرامر كه من ديدم 25000 تومنه . ميخواستم بدونم كه ، اون تبديله رو بگيرم يا usb پرگرامرو ؟
كسي تا حالا با اين تبديل كار كرده؟
سلام ...
ببین علی جان اگه اون تبدیل بگیری پرگرامرت کار نمی کنه چون بادی نوع پرگرامرتو توی کمپابلر تعریف کنی که اگه پرگرامرت پارالر باشه بصورت اتوماتیک اطلاعات به پورت پارالر ارسال میشه و پرگرامی انجام نمیشه ...پیشنهاد میدم یه پرگرام بخری یا بسازی (البته ساخت پیشنهاد نمیدم)
سلام
حامد جان دستتون درد نكنه كه جواب دادين . توي كدويژن يه قسمتي هست كه ميشه پرگرامرتونو تنظيم كنين . ميشه توش آدرس پورت موازي رو تغيير داد . يه قسمتي توي بايوس هست كه ميشه آدرس پورت موازي رو تغيير بديم . از بين سه تا آدرس فقط يدونه رو ميشه انتخاب كرد . توي كدويژن هم توي قسمت پرگرامر stk200/300 آدرس پارالل رو ميشه يكي از اين آدرس ها انتخاب كنيم . حالا سوال اينجاست كه آيا اون پورت موازي مجازي كه توسط اين تبديل (يو اس بي به پارالل ) ساخته ميشه ، آدرسش يكي از اين سه تاست يا يه آدرس ديگه اي هست؟

دقیق نمی دونم که بشه یا نه ولی فکر نکنم بازم در صورت جواب دادن سرعت و کیفیت خوبی داشته باشه .
در ضمن توی کدویژن نمیشه آدرس پیشفرض پورت پارللر عوض کرد . انا ربطی به USB ندارن (البته 100% نمی دونم)

علی جان اگه خواستی می تونی این پرگرامر درست کنی این تست شده است.

لینک مرجع

لینک کمکی اینو ببین

البته این هم یه نگاه کن اگه حوصله داری

http://donkey.vernier.se/~ghlargh/usbasp/index.html
سلام.
اصلا تبدیل رو نخر.یکی از دوستان من یه پروگرامر با یه تبدیل گرفت.چند روز خودش روش کار کرد ولی اصلا کار نکرد.AngryAngry
سلام
آقا حامد خيلي ممنون ازينكه وقت گذاشتين . ايشالا بعد امتحانات ترم ميسازمش.
آقا NAVID$KASHI ممنون ازينكه رهنمايي كردين .

التماس دعا
صفحه‌ها: 1 2