دوستان عزيز سلام
مدتي است كه براي يك مدار از 3 ميكرو مگا32 استفاده ميكنم و به علت پيچيدگي برنامه مجبورم مداوم آنها را پروگرم كنم
از 2 روز پيش متوجه شدم كه پايه هاي مربوط به jtag فعاله (يعني در حالت 01 كار نميكنند) در تمام عمليات هاي پروگرم فيوزبيت jtagen , ocden را يك (غيرفعال) ميكردم /ممكن است كه يكيشو سهوا فعال گذاشته باشم/ با توجه به اينكه فقط لاك بيتها در پاك كردن حافظه فلش پاك مي شوند در مورد فيوز بيتها چكار كنم ؟
ضمنا از ديروز متوجه شدم كه فونت برنامه بسكام - كه قبلا كلمات رزرو شده و ... را درشت تايپ ميكرد-كاملا يكنواخت و ريز شده . بسكام را دوباره نصب كردم ولي نشد !!
لطفا در حل اين موضوع به من كمك كنيد
jtag رو که باید از توی فیوز بیت ها غیر فعال کنی هر دفعه هم نیاز نیست فیوز بیت ها رو پروگرام کنی
دوست عزيز سلام
من براي پروگرمر usbasp از نرم افزار progisp استفاده ميكنم و هر بار پس از بستن نرم افزار فيوزبيتها ريست مي شوند و مجبورم كه دوباره تنظيم كنم .
با اين وجود هنوز نتوانستم كه jtag را غير فعال كنم و پايه هاي 24-27 غير فعالند !!
به نظرتون بر سر بسكام چي اومده با اينكه كارشو انجام ميده
توی بسکام با این دستور jtag غیرفعال میشه
Mcusr = &H80
Mcusr = &H80
البته تست نکردم تازه یادم اومد
کاری به بسکام نداره مربوط به پروگرامر می شه
من با mkII کار میکنم مشکلی نداره همین پرت پرینتری ها هم که باهاش کار می کردم مشکلی نداشت
معمولا پروگرامر یه گزینه داره که فیوز بیت ها رو پروگرام نکنه
پیش نهاد می کنم نرم افزار پروگرامرتو عوض کن
(۰۳-اردیبهشت-۱۳۹۰, ۱۲:۵۳:۱۷)processor نوشته است: [ -> ]توی بسکام با این دستور jtag غیرفعال میشه
Mcusr = &H80
Mcusr = &H80
البته تست نکردم تازه یادم اومد
دوست عزيز سلام
از لطف شما و آقا هادي سپاسگزارم
به توصيتون عمل كردم اما متاسفانه تاثيري نداشت
(۰۱-اردیبهشت-۱۳۹۰, ۱۶:۳۲:۵۰)rezadaneshgoo نوشته است: [ -> ]دوست عزيز سلام
من براي پروگرمر usbasp از نرم افزار progisp استفاده ميكنم و هر بار پس از بستن نرم افزار فيوزبيتها ريست مي شوند و مجبورم كه دوباره تنظيم كنم .
با اين وجود هنوز نتوانستم كه jtag را غير فعال كنم و پايه هاي 24-27 غير فعالند !!
به نظرتون بر سر بسكام چي اومده با اينكه كارشو انجام ميده
همونطور که در عکسی که گذاشتم می بینید، در قسمت شماره 1 در حالت پیش فرض تیک نداره، تیک می ذارید که فیوز بیت هایی که می خوای بدین بر روی میکرو پروگرام بشن، و برای بارهای بعدی که می خواین بدون تغییر فیوز بیتها میکرو را پروگرام کنید ، این تیک را بر میدارین
در مورد شماره 2 باید این گزینه 1 باشد که jtag غیر فعال شود و بتونین از پورت C (در مگا32 و16) به عنوان یک IO استفاده کنین
موفق باشید
[
attachment=6369]
دوست عزيز سلام
خودشه !! ممنون
پس من تا بحال اصلا فيوزبيتها را تغيير نميتوانستم بدم
كه حالا با program fuse حل شد
منم با پروگرامر هاتل کار میکردم...
توی منوی فیوز بیت ها نوشته شده jtag که باید تیکشو بردارید
با سلام progisp من ورژن جدید هست jtag نداره از کجا پیداش کنم
سلام
دوست عزیز کلیه ورژن هایی که من باهاشون کار کردم فیوز jtag رو داشتن