۱۴-اردیبهشت-۱۳۹۰, ۰۱:۰۰:۴۹
صفحهها: 1 2
۱۴-اردیبهشت-۱۳۹۰, ۰۳:۰۰:۰۳
(۱۴-اردیبهشت-۱۳۹۰, ۰۱:۰۰:۴۹)ترانسپورتر نوشته است: [ -> ]فکر نکم nod32 به این خاطر سایت رو بلوکه می کنه!نه كد مخربي توش نيست فقط نود خيلي بهش زور داشته يكي تونسته از انجينش استفاده بكنه :)
حتما یه کدی در این سایت استفاده شده ، که جلوش رو می گیره!
۱۸-اردیبهشت-۱۳۹۰, ۱۴:۱۶:۵۹
حالا اصلا node از کجا متوجه میشه؟
اگه این طراح در این آنتی ویروس از موتور node استفاده کرده ، پس دیگه میشه بگید چکار کرده؟
هنر کرده!
اگه این طراح در این آنتی ویروس از موتور node استفاده کرده ، پس دیگه میشه بگید چکار کرده؟
هنر کرده!
۱۸-اردیبهشت-۱۳۹۰, ۲۰:۵۹:۰۴
(۱۸-اردیبهشت-۱۳۹۰, ۱۴:۱۶:۵۹)ترانسپورتر نوشته است: [ -> ]حالا اصلا node از کجا متوجه میشه؟مگه سایپا و ایرانخودرو هنر میکنند که پول دوبرابر قیمت اصلی ماشینو از مردم میگیرند؟
هنر کرده!
۲۴-اردیبهشت-۱۳۹۰, ۲۳:۲۳:۲۴
اینجا را ببینید :
Avira
وقتی وارد سایت ضد ویروس شید میشیم :
فایل نصب آنتی ویروس رو هم به عنوان "آنتی ویروس جعلی" میشناسه
Avira
وقتی وارد سایت ضد ویروس شید میشیم :
فایل نصب آنتی ویروس رو هم به عنوان "آنتی ویروس جعلی" میشناسه
۲۴-اردیبهشت-۱۳۹۰, ۲۳:۴۵:۴۹
آنتی ویروس خوبیه...
من تاحالا چندتا نسخه ازش خریدم و راضی بودم
به نظرم ارزش داره 6500 بدین برای یکسال استفاده ازش ( نود و آویرا (نسخه پرو) هرکدوم به تنهایی قیمتشون خیلی بیشتره و تنها هم هستند ، ولی این دو موتور+ محافظ usb + کنترلر میزان مصرف cpu + لیست سفید(امضاء md5 فایلهای سالم در اسکن اولیه ) داره که به نظر من خیلی خوب بوده.
من تاحالا چندتا نسخه ازش خریدم و راضی بودم
به نظرم ارزش داره 6500 بدین برای یکسال استفاده ازش ( نود و آویرا (نسخه پرو) هرکدوم به تنهایی قیمتشون خیلی بیشتره و تنها هم هستند ، ولی این دو موتور+ محافظ usb + کنترلر میزان مصرف cpu + لیست سفید(امضاء md5 فایلهای سالم در اسکن اولیه ) داره که به نظر من خیلی خوب بوده.
۱۷-آبان-۱۳۹۱, ۱۶:۵۵:۳۰
(۱۳-اردیبهشت-۱۳۹۰, ۲۱:۰۱:۲۶)key-one نوشته است: [ -> ]با سلام
دوست عزیز من موندم چرا شرکت نود این سایت و شرکت رو بلوکه کرده ؟
یعنی اومده و دیتابیس اونارو برداشته یه مقدار تغییر جزئی داده و به نام خودش ارائه کرده !
چون این شرکت بدون داشتن مجوز رسمی از شرکت های Avira و Eset و بصورت غیر قانونی از آپدیت های این دو شرکت برای آنتی ویروس خودش استفاده میکنه
اصلا امکان فروش بین المللی برای آن وجود نداره چون گواهی نرم افزاری نداره
در ضمن پروسس اصلی این شبه انتی ویروس توسط دو آنتی ویروس Nod32 و Avira به عنوان مخرب شناخته میشه
۰۱-آذر-۱۳۹۱, ۰۲:۳۰:۳۶
خدا رفتگان این تاپیک رو بیامرزه!
صفحهها: 1 2