ايران ويج

نسخه‌ی کامل: آنتی ویروس ایرانی طراحی شد
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه‌ها: 1 2
نقل قول: جوان مبتکر سمنانی موفق به طراحی و ثبت آنتی ویروس ایرانی شد و شورای عالی انفورماتیک نیز آنتی ویروس ایرانی "شید" را به لحاظ فنی تائید کرده است.

آرمان نیری در گفتگو با خبرنگار مهر در سمنان گفت: در طراحی این محصول ایرانی با استفاده از تکنولوژی جدید، علاوه برحفظ کارایی و امنیت سیستم، سرعت عملکرد بالا هم در نظر گرفته شده است.
وی امنیت و سرعت"شید" را که سومین آنتی ویروس دو موتوره جهان و دومین آنتی ویروس ایرانی است تفاوت اصلی این آنتی ویروس با دیگر آنتی ویروس های دنیای رایانه دانست.
این مبتکر سمنانی افزود: در حال حاضر حدود 20 نوع آنتی ویروس برای استفاده کاربران وجود دارد، که به زبان اصلی و تک موتوره هستند.
به گفته وی، آنتی ویروس"شید" با استفاده از دو موتور و سیستم های هوشمند اَرتا و سامتا که موجب جلوگیری از تکرار اسکن و تنظیم حافظه و منابع سیستم می شود امنیت، قدرت و سرعت قابل توجهی دارد.
نیری ادامه داد: به روزرسانی خودکار، امکان حذف دائمی فایل ها، محیط فارسی، دانلود رایگان و قیمت6500 تومانی که یک پنجم قیمت آنتی ویروس های خارجی است، از دیگر ویژگی های این محصول ایرانی است.
آرمان نیری با 26 سال سن، بیش از 10 سال است که در رشته رایانه تحقیق می کند و برای طراحی این آنتی ویروس، سه سال وقت و ده میلیون تومان هزینه کرده است.
آنتی ویروس "شید" در رسانه های دیجیتال ایران، به شماره 010738-00405-8 ثبت شده و شورای عالی انفورماتیک از لحاظ فنی آن را تائید کرده است

این خبر چند وقت پیش در خبر گذاری های زیادی مطرح شد

ولی چون برای بنده سوالات بسیار زیادی در این باره مطرح شد

من این موضوع را در انجمن های مختلف مطرح کردم

دوستان من دنبال دلایل فنی و بحث با دلیل و مدرک هستم پس لطفا با دلیل و مدرک صحبت کنید

با تشکر

با سلام

دوستان لطفا بحث فنی

دوستان لطف بحث فنی مقایسه استاندارد

ضد ویروس شید

من چنتا سوال برایم مطرح شده که امیدوارم پاسخ داده شود با تشکر

نقل قول:
نقل قول: در طراحی این محصول ایرانی با استفاده از تکنولوژی جدید
1 در صورت امکان با اطلاعات فنی بفرمایید این تکنولوژی جدید چیست(مدرک)؟ نمیخواهم بزنم به قول جوکر توی سر مال ولی خداییش هیچ توضیحی نداده ؟ قبول ندارید ؟ آخه همینجوری که نمیشه؟

نقل قول:
نقل قول: علاوه برحفظ کارایی و امنیت سیستم، سرعت عملکرد بالا هم در نظر گرفته شده
2 لطفا دلایل و مدارک خود را به صورت مستند همراه با دلیل فنی بیان کنید ( آخر همینجوری که نمیشود گفت)؟

میروند توی یک لابراتوار 4 تا کامپیوتر با یک شرایط بر میدارند تست میکنند
نقل قول:
نقل قول: وی امنیت و سرعت"شید" را که سومین آنتی ویروس دو موتوره جهان و دومین آنتی ویروس ایرانی است تفاوت اصلی این آنتی ویروس با دیگر آنتی ویروس های دنیای رایانه دانست.
3 به نظر شما اگر انتی ویروس 2 موتوره نباشه نه امنیت داره نه سرعت ؟ لطفا بفرمایید اولین و دومین آنتی ویروس 2 موتوره کدام انتی ویروس بود ؟ و به نظر شما چرا دیگر آنتی ویروس ها از 2 موتور استفاده نمیکنند ؟ یعنی مثلا کسانی که نود یا ... سواد ندارند بیان 4 یا 5 تا موتور اضافه کنند ؟

نقل قول:
نقل قول: در حال حاضر حدود 20 نوع آنتی ویروس برای استفاده کاربران وجود دارد، که به زبان اصلی و تک موتوره هستند.
4 پس به نظر شما همه این انتی ویروس ها نه امنیت دارند نه سرعت ؟ در مورد زبان چه انتظاری دارید میخواهید بیایند فارسی بزنند
نقل قول:
نقل قول: به گفته وی، آنتی ویروس"شید" با استفاده از دو موتور و سیستم های هوشمند اَرتا و سامتا که موجب جلوگیری از تکرار اسکن و تنظیم حافظه و منابع سیستم می شود امنیت، قدرت و سرعت قابل توجهی دارد.
5 یعنی میفرمایید 20 نوع انتی ویروس نمیتواننداز تکرار اسکن جلوگیری کنند البته جوکر نیز این بحث را مطرح کرد نمیدونم یعنی کسانی که کسپر را مینویسند نمیدانند که چطور از اسکن تکراری خود داری کنند یا از حالت بی استفاده استفاده کنند و تنظیم حافظه ندارند و منابع سیستم را بیش تر از اندازه مصرف میکنند این موضوع فکر میکنم خیلی مهم باشه که منابع سیستم درست مصرف بشه ؟

نقل قول:
نقل قول: به روزرسانی خودکار، امکان حذف دائمی فایل ها، محیط فارسی، دانلود رایگان و قیمت6500 تومانی که یک پنجم قیمت آنتی ویروس های خارجی است، از دیگر ویژگی های این محصول ایرانی است.
من در مورد این ویژگی های خاص چنتا سوال داشتم

1 آیا امکان به روز رسانی خود کار جزوه ویژه گی در نظر گرفته میشود ؟
2 امکان حذف دائمی ؟ آیا امکان داره منظورتان را از این جمله بفرمایید ؟ یعنی دیگر آنتی ویروس ها دائمی حذف نمیکنند ؟ یا منظور اینه که .....

3 محیط فارسی؟ برای یک آنتی ویروس ایرانی ویژگی است ؟ پس میخواستید عربی باشد؟ نمیدانم انگلیسی دارد یا نه ؟

4 تا به حال ندیدم کسی برای نسخه آزمایشی پول بگیرد که شما فرمودید با هزار منت که 30 روز رایگان است؟
دانلود رایگان ؟ کسی برای نسخه آزمایشی 30 روزه منت رایگان دانلود میزاره؟ اگر منظور شما این است که فقط آپ دیت دیگر نمیشود

البته جالبه اتفاقا همین ویژگی رو هم ندارد! فقط میشه نسخه ای رو که امکان بروزرسانی ندارد را به صورت 30 روزه تست کرد! یک نسخه ارزون هم توی سایتشون وجود داره که فقط با پست قابل تهیه هست که اون 30 روز آپدیت به اصطلاح رایگان همراه خودش داره...

4-1 آنتی ویروسی که آپدیت نشود به چه درد میخورد؟

5 در مورد قیمت شما با چی مقایسه کردی؟

نقل قول:
نقل قول: آرمان نیری با 26 سال سن، بیش از 10 سال است که در رشته رایانه تحقیق می کند
6 امکان داره لطف بفرمایید و رزومه(معتبر) خودتان را از سن 16 سالگی قرار دهید ؟

البته بیشتر میخواهیم بدانیم منظور از تحقیق چیست ؟
از زمان خرید کامپیوتر ؟
از زمانی که کار حرفه ای انجام میشود ؟ (در صورتی که گزینه دوم است لطفا رزومه قرار دهید با تشکر شرمنده باعث زحمت میشیم )

نقل قول:
نقل قول: ده میلیون تومان هزینه کرده است.
7 لطفا در صورت امکان میشود گوشه کوچکی از هزینه ها را برای ما بازگو کنید (برای دوستانی که میخواهند جا پای شما بگذارند)

نقل قول:
نقل قول: آنتی ویروس "شید" در رسانه های دیجیتال ایران، به شماره 010738-00405-8 ثبت شده و شورای عالی انفورماتیک از لحاظ فنی آن را تائید کرده است
8 خیلی جالب بود نمیدانستم اینقدر نیروی فنی در داخل کشور وجود دارند (هستند ولی در رسانه های دیجیتال ایران فکر نکنم کسی اطلاع داره بگه به کسی قصد توهین ندارم پحث خیلی تخصصی است ) که صلاحیت این کار را داشته باشند میشه چند نفر از آن نیرو های فنی را به ما معرفی کنید ؟

خوب نبود اگر کار کارشناسی توسط شرکت مهندسی مهران رایانه (انتی ویروس ایمن) از لحاظ فنی آن را تائید میکرد؟ یا حد اقل برسی چیزی

اما بریم سر سایت شما

در سایت خودتان نوشته بودید نقل قول:
نقل قول: قویترین ضد ویروس کره زمین
ایا امکان دارد بیشتر توضیح دهید ؟

نقل قول:
نقل قول: محیطی ساده و بروزرسانی بدون دردسر بهترین گزینه برای کاربران خانگی در ایران است.
در آنتی ویروس های دیگر دردسر چیست آیا امکان داره توضیح دهید ؟یعنی خارجی ها سخت اپدیت میکنن؟

نقل قول:
نقل قول: استفاده همزمان آنها باعث شناسایی بالاتر ویروس های ناشناخته نیز می*شود. همچنین مدت زمان بین تولید ویروس و زمانی که ویروس شناسایی می شود نیز کوتاه تر می*شود
آیا به نظر شما اگر از 2 موتر استفاده شود مدت زمان بین تولید ویروس و زمانی که ویروس شناسایی می شود نیز کوتاه تر می*شود؟

نقل قول:
نقل قول: ر ضد ویروس شید شامل سیستم محافظت از یواس*بی می باشد که از آلودگی از طریق درایوهای فلش جلوگیری می*کند
به نظر شما این یک مزیت است ؟

[تصویر:  sheed_power_1.jpg]
عکس بالا از سایت شما گرفته شده واقعا فکر میکنید حقیقت داره ؟ لطفا توضیح دهید ؟

اگر واقعا نرم افزار شما از این قدرت بهره مند است خوشحال میشویم نظر کارشناسی انتی ویروس ایمن را در مورد نرم افزار شما بشنویم ؟ گیر دادم به ایمن به خاطر این که بحث شد در انجمن برنامه نویس از انتی ویروس ایمن جواب دادند خیلی هم عالی بود

ویک مطلب دیگر

خیلی برام جالب بود که آنتی ویروس نود 32 ورژن 4 این سایتو بلاک می کنه!
Details:

Web page:
http://www.sheedantivirus.com/

Description:
Access to the web page was blocked by ESET NOD32 Antivirus.
The web page is on the list of websites with potentially dangerous content

در وصورت امکان امکانات نرم افزار خود را با این سایت مقایسه کنید اگر نرم فزار شما وارد این لیست شود رتبه چند را خواهد گرفت ؟
فکر میکنید چند تا از این استاندارد های که در این سایت مطرح شده این انتی ویروس داره

خسته شدم ممنون میشوم این ها را جواب دهید با تشکر

پایان سری اول سوال ها

اما ذکر چند نکته خالی از لطف نیست

دوستان توجه داشته باشید

دوستان من دشمن این نرم افزار نیستم دارم تبلیغ میکنم اگر 4 نفر که میتوانند ،حرفه ای با دلایل فنی از نرم افزار دفاع کنند ان موقع همه ما میرویم و 6500 میدهیم و این نرم افزار را میخریم تبلیغ میکنیم باعث گسترش نرم افزار میشیم نرم افزار پیشرفت میکنه و .....

پس لطفا همکاری کنید

اگر فکر میکنید حرف های من بی فایده و دوستان حال و حوصله بحث فنی ندارند بگویید ادامه نمیدهیم

اگر فکر میکنید نقد کردن باعث میشود نرم افزار پیشرفت نکند من بحث را ادامه نمیدهم

با تشکر
یکی از مدیران ایران ویج به نام اقای ویس کرمی انتی نوشتن(حیف که هنوز ثبتش نکردخ) وقتی من انتشیون رو دیدم خیلی حال کردم
خوب تو بعضی سایت ها خیلی پاچه خواری این انتی ویروس رو کردن
اینکه 10 میلیون پول دادمو انتیم فلانه فلانه چیز خاصی که نیست و یا محافظت از usb چرت پرته
دیگه autorun بلاک کردن دیگه کار شاقی که نیست
من این نوشته ها رو خوندم به این انتی ویروس هیچ امتیازی نمیدم.
شاید دوستان امتیازی بهش بدن !
موفق باشید
والا چه عرض کنم، شما یه چیزی بنویس بگو 20 تا موتور داره یا مثلا فلان قابلیت رو داره، کیه که بیاد ثابت کنه یا بهتر

بگم کی هست که سطح فنی لازم برای دادن استاندارد به برنامه های آنتی ویروس رو داشته باشه؟

شما می گی آنتی ویروس ایمن، من می گم خود ایمن هم تا اونجایی که من دیدم تو بعضی موارد کارهای خیلی خوبی انجام

داده اما در کل نمی شه گفت توان رقابت با بقیه آنتی ها رو داره.

این آنتی ویروس شید هم به نظر میاد یه جور USB Gard و Anti Autorun هست و حدس می زنم منظورش از دو موتوره

بودن هم برمی گرده به نحوه تشخیص کرمهای اجرا شده روی سیستم، یعنی یه موتور بر اساس لیست ویروس های

شناخته شده اسکن می کنه و به اصطلاح موتور دوم هم بر اساس هوک کردن برخی اعمال فایلها مثل ساخت اتوران

و یا کلیدهای خاصی در رجیستری، اونها رو ویروس تشخیص می ده.

با این اوصاف این یه آنتی ویروس خیلی خوب و مناسب برای اکثر کاربران ایرانی هست که از کرمهای حافظه های همراه

به شدت رنج می برن اما هرگز قابل مقایسه با آنتی ویروس های معروف دنیا نیست، اصلا ماهیت این دوتا با هم فرق

داره.

البته این نظر من هست شاید نویسنده این برنامه بتونه توضیحات فنی تری برای روشن شدن ذهن کاربران ارائه بده

سلام به همه دوستان

من اين آنتي ويروس رو دانلود كردم و نصبش كردم

از فايل هاي دو تا آنتي ويروس استفاده مي كنه (Avira & Nod)

- تصوير رو ضميمه كردم

سلام
دی دی جان منظورش از دو موتوره اینه که توی این نرم افزار از هسته نود و اویرا استفاده شده... و فکر کنم در حقیقت این انتی ویروس یه پوسته و یک هماهنگ کننده این دو انتی ویروس باشه... شایدم دلیل بلاک شدن سایتش توسط نود همین امر باشه و نود راضی نباشه این انتی ویروس داره از هستش استفاده میکنه....
اگر از موتور انتی ویروس دیگه ای استفاده کنه بلاک میشه از کار میفته
اگر از موتور اویرا استفاده کنه المانیهای عزیز واسه ورژن های بعدی یه کاری میکنن
اين نرم افزار رو الان خيلي ها حساس شدن روش خدائيش از زحمتي كه براش كشيده شده و فكر نو اي كه توش بوده نبايد گذشت من رو كركش هم كار كردم ولي امنه . فقط اين نكته رو بگم اين يه نوع قاب هستش امروز صبح هم هم از نود اپديت شد هم از اويرا بجز اينكه از 2 موتور بهره ميبره خاصيت خوبش هماهنگي 2 تا انتي بغل همه من 2 تا فايل الوده رو كه كاسپر نشناخت نورتون نشناخت يكيشو خود نود نشناخت رو شناسايي كرد فايروالش رو تست نكردم (محافظ) خوب هر چي باشه بايد ازش قدر داني كرد و اگه كسي ميخواد از انتي كرك شده استفاده كنه اين بهتره روي يكي از PC هاي شركت نصبيدم و دارم رفتارشو كنترل ميكنم اگه جواب بده پيشنهادش ميكنم . بايد قدر اين تفكرها رو دونست
(۳۱-فروردین-۱۳۹۰, ۱۶:۰۳:۳۶)mehrdad91020 نوشته است: [ -> ]
نقل قول: جوان مبتکر سمنانی موفق به طراحی و ثبت آنتی ویروس ایرانی شد و شورای عالی انفورماتیک نیز آنتی ویروس ایرانی "شید" را به لحاظ فنی تائید کرده است.

آرمان نیری در گفتگو با خبرنگار مهر در سمنان گفت: در طراحی این محصول ایرانی با استفاده از تکنولوژی جدید، علاوه برحفظ کارایی و امنیت سیستم، سرعت عملکرد بالا هم در نظر گرفته شده است.
وی امنیت و سرعت"شید" را که سومین آنتی ویروس دو موتوره جهان و دومین آنتی ویروس ایرانی است تفاوت اصلی این آنتی ویروس با دیگر آنتی ویروس های دنیای رایانه دانست.
این مبتکر سمنانی افزود: در حال حاضر حدود 20 نوع آنتی ویروس برای استفاده کاربران وجود دارد، که به زبان اصلی و تک موتوره هستند.
به گفته وی، آنتی ویروس"شید" با استفاده از دو موتور و سیستم های هوشمند اَرتا و سامتا که موجب جلوگیری از تکرار اسکن و تنظیم حافظه و منابع سیستم می شود امنیت، قدرت و سرعت قابل توجهی دارد.
نیری ادامه داد: به روزرسانی خودکار، امکان حذف دائمی فایل ها، محیط فارسی، دانلود رایگان و قیمت6500 تومانی که یک پنجم قیمت آنتی ویروس های خارجی است، از دیگر ویژگی های این محصول ایرانی است.
آرمان نیری با 26 سال سن، بیش از 10 سال است که در رشته رایانه تحقیق می کند و برای طراحی این آنتی ویروس، سه سال وقت و ده میلیون تومان هزینه کرده است.
آنتی ویروس "شید" در رسانه های دیجیتال ایران، به شماره 010738-00405-8 ثبت شده و شورای عالی انفورماتیک از لحاظ فنی آن را تائید کرده است

این خبر چند وقت پیش در خبر گذاری های زیادی مطرح شد

ولی چون برای بنده سوالات بسیار زیادی در این باره مطرح شد

من این موضوع را در انجمن های مختلف مطرح کردم

دوستان من دنبال دلایل فنی و بحث با دلیل و مدرک هستم پس لطفا با دلیل و مدرک صحبت کنید

با تشکر

با سلام

دوستان لطفا بحث فنی

دوستان لطف بحث فنی مقایسه استاندارد

ضد ویروس شید

من چنتا سوال برایم مطرح شده که امیدوارم پاسخ داده شود با تشکر

نقل قول:
نقل قول: در طراحی این محصول ایرانی با استفاده از تکنولوژی جدید
1 در صورت امکان با اطلاعات فنی بفرمایید این تکنولوژی جدید چیست(مدرک)؟ نمیخواهم بزنم به قول جوکر توی سر مال ولی خداییش هیچ توضیحی نداده ؟ قبول ندارید ؟ آخه همینجوری که نمیشه؟

نقل قول:
نقل قول: علاوه برحفظ کارایی و امنیت سیستم، سرعت عملکرد بالا هم در نظر گرفته شده
2 لطفا دلایل و مدارک خود را به صورت مستند همراه با دلیل فنی بیان کنید ( آخر همینجوری که نمیشود گفت)؟

میروند توی یک لابراتوار 4 تا کامپیوتر با یک شرایط بر میدارند تست میکنند
نقل قول:
نقل قول: وی امنیت و سرعت"شید" را که سومین آنتی ویروس دو موتوره جهان و دومین آنتی ویروس ایرانی است تفاوت اصلی این آنتی ویروس با دیگر آنتی ویروس های دنیای رایانه دانست.
3 به نظر شما اگر انتی ویروس 2 موتوره نباشه نه امنیت داره نه سرعت ؟ لطفا بفرمایید اولین و دومین آنتی ویروس 2 موتوره کدام انتی ویروس بود ؟ و به نظر شما چرا دیگر آنتی ویروس ها از 2 موتور استفاده نمیکنند ؟ یعنی مثلا کسانی که نود یا ... سواد ندارند بیان 4 یا 5 تا موتور اضافه کنند ؟

نقل قول:
نقل قول: در حال حاضر حدود 20 نوع آنتی ویروس برای استفاده کاربران وجود دارد، که به زبان اصلی و تک موتوره هستند.
4 پس به نظر شما همه این انتی ویروس ها نه امنیت دارند نه سرعت ؟ در مورد زبان چه انتظاری دارید میخواهید بیایند فارسی بزنند
نقل قول:
نقل قول: به گفته وی، آنتی ویروس"شید" با استفاده از دو موتور و سیستم های هوشمند اَرتا و سامتا که موجب جلوگیری از تکرار اسکن و تنظیم حافظه و منابع سیستم می شود امنیت، قدرت و سرعت قابل توجهی دارد.
5 یعنی میفرمایید 20 نوع انتی ویروس نمیتواننداز تکرار اسکن جلوگیری کنند البته جوکر نیز این بحث را مطرح کرد نمیدونم یعنی کسانی که کسپر را مینویسند نمیدانند که چطور از اسکن تکراری خود داری کنند یا از حالت بی استفاده استفاده کنند و تنظیم حافظه ندارند و منابع سیستم را بیش تر از اندازه مصرف میکنند این موضوع فکر میکنم خیلی مهم باشه که منابع سیستم درست مصرف بشه ؟

نقل قول:
نقل قول: به روزرسانی خودکار، امکان حذف دائمی فایل ها، محیط فارسی، دانلود رایگان و قیمت6500 تومانی که یک پنجم قیمت آنتی ویروس های خارجی است، از دیگر ویژگی های این محصول ایرانی است.
من در مورد این ویژگی های خاص چنتا سوال داشتم

1 آیا امکان به روز رسانی خود کار جزوه ویژه گی در نظر گرفته میشود ؟
2 امکان حذف دائمی ؟ آیا امکان داره منظورتان را از این جمله بفرمایید ؟ یعنی دیگر آنتی ویروس ها دائمی حذف نمیکنند ؟ یا منظور اینه که .....

3 محیط فارسی؟ برای یک آنتی ویروس ایرانی ویژگی است ؟ پس میخواستید عربی باشد؟ نمیدانم انگلیسی دارد یا نه ؟

4 تا به حال ندیدم کسی برای نسخه آزمایشی پول بگیرد که شما فرمودید با هزار منت که 30 روز رایگان است؟
دانلود رایگان ؟ کسی برای نسخه آزمایشی 30 روزه منت رایگان دانلود میزاره؟ اگر منظور شما این است که فقط آپ دیت دیگر نمیشود

البته جالبه اتفاقا همین ویژگی رو هم ندارد! فقط میشه نسخه ای رو که امکان بروزرسانی ندارد را به صورت 30 روزه تست کرد! یک نسخه ارزون هم توی سایتشون وجود داره که فقط با پست قابل تهیه هست که اون 30 روز آپدیت به اصطلاح رایگان همراه خودش داره...

4-1 آنتی ویروسی که آپدیت نشود به چه درد میخورد؟

5 در مورد قیمت شما با چی مقایسه کردی؟

نقل قول:
نقل قول: آرمان نیری با 26 سال سن، بیش از 10 سال است که در رشته رایانه تحقیق می کند
6 امکان داره لطف بفرمایید و رزومه(معتبر) خودتان را از سن 16 سالگی قرار دهید ؟

البته بیشتر میخواهیم بدانیم منظور از تحقیق چیست ؟
از زمان خرید کامپیوتر ؟
از زمانی که کار حرفه ای انجام میشود ؟ (در صورتی که گزینه دوم است لطفا رزومه قرار دهید با تشکر شرمنده باعث زحمت میشیم )

نقل قول:
نقل قول: ده میلیون تومان هزینه کرده است.
7 لطفا در صورت امکان میشود گوشه کوچکی از هزینه ها را برای ما بازگو کنید (برای دوستانی که میخواهند جا پای شما بگذارند)

نقل قول:
نقل قول: آنتی ویروس "شید" در رسانه های دیجیتال ایران، به شماره 010738-00405-8 ثبت شده و شورای عالی انفورماتیک از لحاظ فنی آن را تائید کرده است
8 خیلی جالب بود نمیدانستم اینقدر نیروی فنی در داخل کشور وجود دارند (هستند ولی در رسانه های دیجیتال ایران فکر نکنم کسی اطلاع داره بگه به کسی قصد توهین ندارم پحث خیلی تخصصی است ) که صلاحیت این کار را داشته باشند میشه چند نفر از آن نیرو های فنی را به ما معرفی کنید ؟

خوب نبود اگر کار کارشناسی توسط شرکت مهندسی مهران رایانه (انتی ویروس ایمن) از لحاظ فنی آن را تائید میکرد؟ یا حد اقل برسی چیزی

اما بریم سر سایت شما

در سایت خودتان نوشته بودید نقل قول:
نقل قول: قویترین ضد ویروس کره زمین
ایا امکان دارد بیشتر توضیح دهید ؟

نقل قول:
نقل قول: محیطی ساده و بروزرسانی بدون دردسر بهترین گزینه برای کاربران خانگی در ایران است.
در آنتی ویروس های دیگر دردسر چیست آیا امکان داره توضیح دهید ؟یعنی خارجی ها سخت اپدیت میکنن؟

نقل قول:
نقل قول: استفاده همزمان آنها باعث شناسایی بالاتر ویروس های ناشناخته نیز می*شود. همچنین مدت زمان بین تولید ویروس و زمانی که ویروس شناسایی می شود نیز کوتاه تر می*شود
آیا به نظر شما اگر از 2 موتر استفاده شود مدت زمان بین تولید ویروس و زمانی که ویروس شناسایی می شود نیز کوتاه تر می*شود؟

نقل قول:
نقل قول: ر ضد ویروس شید شامل سیستم محافظت از یواس*بی می باشد که از آلودگی از طریق درایوهای فلش جلوگیری می*کند
به نظر شما این یک مزیت است ؟

[تصویر:  sheed_power_1.jpg]
عکس بالا از سایت شما گرفته شده واقعا فکر میکنید حقیقت داره ؟ لطفا توضیح دهید ؟

اگر واقعا نرم افزار شما از این قدرت بهره مند است خوشحال میشویم نظر کارشناسی انتی ویروس ایمن را در مورد نرم افزار شما بشنویم ؟ گیر دادم به ایمن به خاطر این که بحث شد در انجمن برنامه نویس از انتی ویروس ایمن جواب دادند خیلی هم عالی بود

ویک مطلب دیگر

خیلی برام جالب بود که آنتی ویروس نود 32 ورژن 4 این سایتو بلاک می کنه!
Details:

Web page:
http://www.sheedantivirus.com/

Description:
Access to the web page was blocked by ESET NOD32 Antivirus.
The web page is on the list of websites with potentially dangerous content

در وصورت امکان امکانات نرم افزار خود را با این سایت مقایسه کنید اگر نرم فزار شما وارد این لیست شود رتبه چند را خواهد گرفت ؟
فکر میکنید چند تا از این استاندارد های که در این سایت مطرح شده این انتی ویروس داره

خسته شدم ممنون میشوم این ها را جواب دهید با تشکر

پایان سری اول سوال ها

اما ذکر چند نکته خالی از لطف نیست

دوستان توجه داشته باشید

دوستان من دشمن این نرم افزار نیستم دارم تبلیغ میکنم اگر 4 نفر که میتوانند ،حرفه ای با دلایل فنی از نرم افزار دفاع کنند ان موقع همه ما میرویم و 6500 میدهیم و این نرم افزار را میخریم تبلیغ میکنیم باعث گسترش نرم افزار میشیم نرم افزار پیشرفت میکنه و .....

پس لطفا همکاری کنید

اگر فکر میکنید حرف های من بی فایده و دوستان حال و حوصله بحث فنی ندارند بگویید ادامه نمیدهیم

اگر فکر میکنید نقد کردن باعث میشود نرم افزار پیشرفت نکند من بحث را ادامه نمیدهم

با تشکر

من فقط در مورد آنتی ویروس ایمن بگم که اصلا حرفش با توجه به آخرین گزارش شرکت ماهر مورد قبول نیست، این لینک آخرین گزارش شرکت ماهر
http://www.certcc.ir/index.php?module=cd...sisOp=view

و جالب اینه سایت ایمن گفته از مک آفی و چند تا آنتی ویروس دیگه بالاتره :د

نیم خواهم تو سر نرم افزار ایرانی بکوبم ها.....
ولی به نظر من وقتی میشه گفت انتی ویروس ایرانی که زحمت کشیده باشی خودت طراحی کرده باشی نه این که از دو تا آنتی ویروس رو به هم کمباین کنی وبگی که....
البته...
این خوبه که بالاخره یک تحرکی صورت بگیرد و در واقع کاچی به از هیچی...
سلام
ببخشید ، یعنی چی از موتور آنتی ویروس های دیگه استفاده می کنه؟
با سلام

دوست عزیز من موندم چرا شرکت نود این سایت و شرکت رو بلوکه کرده ؟

یعنی اومده و دیتابیس اونارو برداشته یه مقدار تغییر جزئی داده و به نام خودش ارائه کرده !
صفحه‌ها: 1 2