۳۱-فروردین-۱۳۹۰, ۱۶:۳۹:۲۵
۰۱-اردیبهشت-۱۳۹۰, ۰۰:۱۰:۰۶
سلام
ضمن خوش آمدگویی خدمت شما دوست گرامی ......
مدار چراغ راهنما از جمله ساده ترین مدارها هستش و چیز خاصی نداره!!
فقط نیاز به تایمر داره تا بتونه بترتیب سه تا چراغ رو بسته به زمان مورد نیاز روشن و خاموش کنه ......
با انواع روشها هم میشه اینکار رو انجام داد ... از جمله مدارات فرمان برق صنعتی , با آی سی های تایمر ساده مثل 555 و 4017 و... و همچنین راحت تر از همشون با میکرو کنترلر
البته اونایی هم که ثانیه شمار دارن یه مدار تایمر جداگانه ای هم دارن که به سونسگمنت های بزرگ وصل میشه و عمل شمارش رو انجام میده < * - * >
--------------------------------------------------
خداوند نهی کرده که به پدران خود قسم بخورید
ضمن خوش آمدگویی خدمت شما دوست گرامی ......
مدار چراغ راهنما از جمله ساده ترین مدارها هستش و چیز خاصی نداره!!
فقط نیاز به تایمر داره تا بتونه بترتیب سه تا چراغ رو بسته به زمان مورد نیاز روشن و خاموش کنه ......
با انواع روشها هم میشه اینکار رو انجام داد ... از جمله مدارات فرمان برق صنعتی , با آی سی های تایمر ساده مثل 555 و 4017 و... و همچنین راحت تر از همشون با میکرو کنترلر
البته اونایی هم که ثانیه شمار دارن یه مدار تایمر جداگانه ای هم دارن که به سونسگمنت های بزرگ وصل میشه و عمل شمارش رو انجام میده < * - * >
--------------------------------------------------
خداوند نهی کرده که به پدران خود قسم بخورید
۰۱-اردیبهشت-۱۳۹۰, ۱۷:۲۶:۲۱
اگه می خوای برای خودرو طراحی کنی بهتره از 555 استفاده کنی که خیلی راحت و بدون دردسره فقط کافی با program ic555 میزان پالس خروجی رو انتخاب کنی و برای اینکه با برق ماشین سازگار باشه از یک رله استفاده کنی ......
۱۲-آذر-۱۳۹۱, ۱۰:۴۰:۵۸
سلام
میشه نقشه مدار فرمانشو بر ام بذارین!!
مرسی
میشه نقشه مدار فرمانشو بر ام بذارین!!
مرسی
۱۲-آذر-۱۳۹۱, ۱۱:۰۹:۳۴
سلام
من دو تا مدار داشتم یکشون برای یک چراغه و دومی برای چهار راه ها مناسبه (یعنی دو تا چراغ)
موفق باشید
من دو تا مدار داشتم یکشون برای یک چراغه و دومی برای چهار راه ها مناسبه (یعنی دو تا چراغ)
موفق باشید
۱۸-دى-۱۳۹۴, ۲۲:۳۲:۳۹
با عرض سلام دوستان.من مدار چراغ راهنمایی را که با دوتا آی سی 555 هست را توی پروتیوس بستم.فقط سبز و زرد آن درست کار می کند و قرمز آن اصلا روشن نمیشه کسی میدونه چرا؟؟؟؟ :X(: :X(: :X(:
۲۰-دى-۱۳۹۴, ۰۲:۳۵:۳۵
سلام
اتصالات تون و با دقت چک کنید
قسمت های جامپر رو دقت کنید به مسیرهای دیگ اتصال نداده باشید
درصورت تمایل مدار پروتئوس رو پیوست کنید بررسی بشه
اتصالات تون و با دقت چک کنید
قسمت های جامپر رو دقت کنید به مسیرهای دیگ اتصال نداده باشید
درصورت تمایل مدار پروتئوس رو پیوست کنید بررسی بشه