ايران ويج

نسخه‌ی کامل: مشکل به کار افتادن خودکار XP anti spyware
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
دیشب یه اتفاق عجیبی برا سیستمم افتاد
با اینکه فایروال رو غیر فعال کردم و همچنین اتوماتیک آپدیت رو ... نمی دونم این XP anti spyware از کجا اومده تو سیستم من !!!
به محض اومدن 27 تا ویروس به قول خودش پیدا کرد و البته فایرفاکی رو هم از کار انداخت و وقتی می خوام وارد سایتی بشم اینو می گه:Firefox alert. Visiting this site may pose a security threat to your system!
جالبه وقتی می خوام از فایرفاکس پرتابل دیگه ایی استفاده کنم اجازه نمی ده و تو سیستم رو هر دگمه ایی که می زنم این انتی ویروسه میاد بالا

الانم با اپرا اومدم بالا

کسی تا حالا تجربه ایی در این مورد داشته ؟ چکار کنم ؟ از کجا از کار بندازمش ؟
با تشکر
خلاصه بگم بی زحمت کم دردسر خیلی هم برات توضیح نمیدم یه اویرا نصب کن سیستمتو اسکن همین !
این به اصطلاح آنتی ویروس در واقع نوعی ویروس باجگیر هست!

فکر نمی کنم اجازه نصب یا اجرای هیچ جور آنتی ویروسی رو به شما بده، بهتره سیستم رو با یک سی دی ویندوز

Live بوت کنید و سپس در شاخه Temp یوزر خودتون به دنبال یک فایل exe حدودا 400kb بگردید و اون رو حذف کنید
سلام ممنون از راهنماییتون
میشه در مورد این ویندوز لایو توضیح بدین... از کجا گیرش بیارم ؟

ممنون
شرمنده دوباره پست دادم
می خواستم بدونم ویندوز لایو همون مینی ویندوز نیست ؟؟؟ من با مینی ویندوز موقعی بالا میام که ویندوز اصلی بالا نمیاد ...

سلام
یه خبر خوب
من avast دارم و بالاخره خودش از من خواست تا ری استارت کنم که بتونه از طریق بوت اسکن کنه و از طریق اسکن فایلهای آلوده رو از بین برد و مشکلم حل شد .
البته قسمت سکوریتی سنتر و فایروال ویندوز رو کلا از جا کند و الان وقتی روی اونا کلیک می کنم میگه: آپلوکیشن نات فوند Whistle
در کل ایمانم به avast بیشتر شد.
درمورد ویندوز لایو (live) این نسخه از ویندوز توانایی اینو داره که بدون احتیاج به نصب شد و از روی سی دی لود بشه و یک سری از امکانات حیاطی رو به کاربر ارائه بده ......

هم می تونی روی سی دی رایت کنی و بعد از راه اندازی مجدد سیستم از روی اون لود بشی هم می تونی روی فلش بریزی و با تغییر مسیر بوت سیستم از هارد دیسک به usb با فلش لود کنی .................