میگم متغییر اعضا تو هدر دوبار تکرار شدنا
بعدشم اگه میشه این صفحه اولو زیر انجمناشو ستونی کنین بتونیم همشو ببینیم اینجوری که میزنه این انجمن ها و مثلا 3 بیشتر یکم ناجوره :d
هیدر مشکلش چیه؟
ساب فروم ها بهتر شد؟
نقل قول: هیدر مشکلش چیه؟
دوتا دکمه اعضای سایت وجود داره که یکیشون میره به این آدرس
http://www.iranled.com/forum/cell/
نقل قول: ساب فروم ها بهتر شد؟
بله مرسی ولی باز به نضرم اگه مثله vbستونیش میکردین بهتر میشد
من یه پلاگین نصب کردم برای کسایی که با موبایل می یان راحت تر باشن
این پست از طریق موبایل زده شده احتمالا
سلام
چت باكس ايرانويج از صفحه 130 به بعد رو نشون نميده درصورتي كه وجود داره .
در ضمن قسمت آخرين اخبار كه توي بالاي صفحه هست ، چند وقته غير فعال شده ، يعني خبراي مهمو نشون نميده.
ربوت های تبلیغاتی زیاد شدن و روبه رشدن چند دفعه هم هشدار دادم ثبت نام رو سخت تر کنید ولی انگار نه انگار
سلام خدمت همگی
دکمه های بالا سایت مشکل دارن.
تو تم پیشفرض سایت
و
میرن به موبایل.
تو تم Default (اسمش) هم به همچنین، فقط اینجا دکمه اولی عکسش عکس memberlist و عنوانش موبایله. دومی هم عکسش عکس search هسته و عنوانش صفحات تصادفیه و لینکش میره به موبایل.
خوش باشید
نقل قول: پست چت باكس ايرانويج از صفحه 130 به بعد رو نشون نميده درصورتي كه وجود داره .Exclamation
در ضمن قسمت آخرين اخبار كه توي بالاي صفحه هست ، چند وقته غير فعال شده ، يعني خبراي مهمو نشون نميده.
اولی به خاطر پستهای مخفی که یه سری می تونن ببینن یه سری نمی تونن بنابراین تعداد صفحات فرق می کنه
دومی هم درست شد.
نقل قول: ربوت های تبلیغاتی زیاد شدن و روبه رشدن چند دفعه هم هشدار دادم ثبت نام رو سخت تر کنید ولی انگار نه انگار
ربات ها عکس کپجا رو رد می کنن ایمیل رو هم وریفای می کنن دیگه ثبت نام رو سخت تر از اینش نمی شه کرد اینا خیلی هاشون آدم هستند نه ربات
نقل قول: دکمه های بالا سایت مشکل دارن.
درستش می کنم
سلام آقا هادي
خيلي ممنون از توجهتون
يه سوال داشتم ، ميخواستم بدونم نميشه 10 تا عكس كه توش به صورت خيلي نا منظم سوال فارسي نوشته رو به صورت رندم براي ثبت نام بزارين و بعدش جواب رو با جواب هر سوال كه مربوط به هر تصوير هست رو تطبيق بده و اگر درست بود ثبت نام انجام بشه؟
سلام
چرا تاریخا خارجکی(انگلیسی) شدن؟؟
واسه همه اینجوریه یا واسه من؟
به خدا با سرور ایران کانک شدم!!!