(۲۸-بهمن-۱۳۹۲, ۰۹:۴۳:۰۳)رسول نوشته است: [ -> ] (۲۷-بهمن-۱۳۹۲, ۲۲:۳۶:۴۸)Loyal نوشته است: [ -> ]قبول دارین که املای هممون (شایدم اکثرمون) توی پست ها، خیلی غلط داره؟
خودمم که قبلاً غلط گیر بودم الآن خیلی بد می نویسم.
بیاین جهاد کنیم و املاهامونو درست کنیم.
راستش من خودم روی این موضوع خیلی حساس هستم ..
شده حتی اگه لغتی رو بلد نباشم میرم و سرچ می کنم تا بطور صحیح بنویسمش
حتی پستمو چندیدن بار می خونم و ویرایش می کنم تا خدای نکرده اشتباه املایی نداشته باشم
منم تا چندوقت پیش خیلی حساس بودم و مثل شما داخل farsilookup چرخ میزدم :)
اما وقتی دیدم که محمد جان زیاد غلط مینویسنن منم گفتم پس ای کمال همنشینی در من اثر کن
(۱۰-اسفند-۱۳۹۲, ۱۵:۰۸:۵۸)Loyal نوشته است: [ -> ]
سلام سید .
کجاش زیاده ؟ نوشته 1986 سال مونده تا تو بدنیا بیایی ( منظورش اینه که 1986 سال مونده تا تورو بشناسن :P)
سلام
چند وقته وقتی یک فایلی رو از سایت دانلود میکنم بعدش مثلا میخوام برم صفحه بعدی تاپیک یا انجمن همش میخواد باز اون فایل رو دانلود کنه
و هیچ کاری نمیتونم کنم حتی تشکر
مجبورم دی سی شم و باز بیام سایت
چرا اینجوری شده؟
(۱۳-اسفند-۱۳۹۲, ۱۳:۳۴:۳۵)orange signal نوشته است: [ -> ]سلام
چند وقته وقتی یک فایلی رو از سایت دانلود میکنم بعدش مثلا میخوام برم صفحه بعدی تاپیک یا انجمن همش میخواد باز اون فایل رو دانلود کنه و هیچ کاری نمیتونم کنم حتی تشکر
چرا اینجوری شده؟
چایی تو عوض کن.
ببخشید... مررگرتو عوض کن ببین درست میشه؟ ممکنه مرورگرت مشکل داشته باشه.
(۱۳-اسفند-۱۳۹۲, ۱۴:۱۷:۴۵)Loyal نوشته است: [ -> ] (۱۳-اسفند-۱۳۹۲, ۱۳:۳۴:۳۵)orange signal نوشته است: [ -> ]سلام
چند وقته وقتی یک فایلی رو از سایت دانلود میکنم بعدش مثلا میخوام برم صفحه بعدی تاپیک یا انجمن همش میخواد باز اون فایل رو دانلود کنه و هیچ کاری نمیتونم کنم حتی تشکر
چرا اینجوری شده؟
چایی تو عوض کن.
ببخشید... مررگرتو عوض کن ببین درست میشه؟ ممکنه مرورگرت مشکل داشته باشه.
اتفاقا خودم هم همین فکررو کردم
عوض هم کردم فایده نداشت
خداییش خیلی اعصابم رو ریخته بهم
دنبال یک تاپیک بگردی پیداش کنی و بخوای مطالبشو دانلود کنی و بخوای بری صفحات بعد و نشه و مجبور بشی باز از اول......
(۱۳-اسفند-۱۳۹۲, ۱۵:۳۳:۲۱)orange signal نوشته است: [ -> ]دنبال یک تاپیک بگردی پیداش کنی و بخوای مطالبشو دانلود کنی و بخوای بری صفحات بعد و نشه و مجبور بشی باز از اول......
پس با همه انجمن ها مشکل داری!
اگه اینطوری باشه احتمالاً باید ویندوزت رو عوض کنی.
ببین چه راحت با حذف صورت مسئله میشه حلش کرد؟
(۱۳-اسفند-۱۳۹۲, ۱۵:۵۰:۳۳)Loyal نوشته است: [ -> ] (۱۳-اسفند-۱۳۹۲, ۱۵:۳۳:۲۱)orange signal نوشته است: [ -> ]دنبال یک تاپیک بگردی پیداش کنی و بخوای مطالبشو دانلود کنی و بخوای بری صفحات بعد و نشه و مجبور بشی باز از اول......
پس با همه انجمن ها مشکل داری!
اگه اینطوری باشه احتمالاً باید ویندوزت رو عوض کنی.
ببین چه راحت با حذف صورت مسئله میشه حلش کرد؟
اره باهمشون
راستش چون خودم از نت ایرانسل استفاده میکردم میگفتم شاید بابت سرعت نت اینجوری میشه
اما امروز با کامپیوتر داداشتم و نت adsl ,و مرورگردیگه کار کردم باز به همین مشکل برخوردم
راه حل دیگه؟