۰۷-آذر-۱۳۹۰, ۲۱:۰۳:۴۳
صفحهها: 1 2
۰۹-آذر-۱۳۹۰, ۱۸:۱۱:۲۱
(۰۶-آذر-۱۳۹۰, ۲۰:۱۸:۳۸)rap0661 نوشته است: [ -> ]كه چي بشه خوب سورسشو بزار ديگه
اخه یه disabler که اکثر بخشها رو از تو رجیستری غیر فعال میکنه
و چند تا کد دیگه که رو نت پیدا میشه چیزی نیست که یه 30 دقیقه جستجو تو گوگل هزینشه
۱۰-دى-۱۳۹۰, ۱۲:۰۱:۲۰
(۰۵-اردیبهشت-۱۳۹۰, ۱۰:۱۶:۱۰)lord_viper نوشته است: [ -> ]پرتقال فروشی از برنامه نویسی بدون پارتی هم خیلی بیشتر درامد داره :d
صرفا جهت اطلاع
سلام حاجي.نه بخدا اين پرتقال فروشي هم باز پارتي ميخاد تا ازت بخرن و اقوام شون رو بيارن مشتريت بشن!!پدر آدم درمياد.يك مدتي از برنامه نويسي پول در نيومد رفتم پرتقال فروشي كه بازم اون پول در نيومد مجبورشدم دست به دامان بازو و ملات و كمچه و دوغ آب بشم!!!!
كمچه ملات و كمچه شوخي كردم جدي نگيرين
واقع فكرشو بكن مثلا يكي اينطوري باشه و روز بره كارگري شب بياد پروژه ميليوني بنويسه!!! ديگه توي اين زمونه كاري نميشه كرد. بيچاره بزرگان ما چكاركنن زمونه بد شده.تازگيام ميگن 5ميليون وام ميدن عجل كنين. و اين يكي از شغل هاي ايجاد شده است!!!
۱۰-دى-۱۳۹۰, ۱۶:۳۸:۱۶
من هم داشتم دانلودش میکردم آنتی ویروس پیام داد
آنتی ویروسم هم نود 32 خودمونه
البته دانلودش نکردم چون امنیتم خراب میشه
اگه یکی آنتی ویروسش رو هم بسازه که بعد از اجراشدن ویروس بشه از کار انداختش خوب میشه
آنتی ویروسم هم نود 32 خودمونه
البته دانلودش نکردم چون امنیتم خراب میشه
اگه یکی آنتی ویروسش رو هم بسازه که بعد از اجراشدن ویروس بشه از کار انداختش خوب میشه
۱۰-دى-۱۳۹۰, ۱۷:۴۷:۳۰
داداش ها دمتون گرم اره خوب آناليز شد ولي چه آناليزي اين آناليز خيلي ضعيفه كه ما داريم ميكنيم منم از همين روش آناليز مي كنم ولي گفتم اگه مثلا بشه 70 درصد از برنامه را آناليز كرد خوبه البته اگه بشه و دوستان راهاي بلدن ييا برنامه اي كه اين كار را بكنه
سوال دومم هم در زمينه سورسش گفتم شايد دوستمون خودش خلاقيت به خرج داده و نوشتتش گفتم بزارتش شايد ما چيي ياد بگيريم از اين دوست خوبمون كه مثل اينكه از جاي ديگه آب خورده سورسشو
سوال دومم هم در زمينه سورسش گفتم شايد دوستمون خودش خلاقيت به خرج داده و نوشتتش گفتم بزارتش شايد ما چيي ياد بگيريم از اين دوست خوبمون كه مثل اينكه از جاي ديگه آب خورده سورسشو
۱۰-دى-۱۳۹۰, ۱۹:۲۱:۵۸
همه برنامه ها انالیز میشن ( البته بعضی هاشون که پروتکتور پکر و .... استفاده میشه دست کرکرها رو میبوسه )
و اینکه هر برنامه ای که شخص شما ( rap0661 )بنویسی با وی بی من انالیزش میکنم یا نمونه سورسش رو تقریبا بهت میدم
:-)
و اینکه هر برنامه ای که شخص شما ( rap0661 )بنویسی با وی بی من انالیزش میکنم یا نمونه سورسش رو تقریبا بهت میدم
:-)
۰۳-خرداد-۱۳۹۱, ۲۱:۱۱:۲۰
دوست عزیز منم بلدم برنامه های تو (Mr.pRoGraMmer) دوست عزیز را آنالیز کنم میدونم با چی آنالیز میکنی با یه.... که همون بهتر نگم چون خیلی بچه گونه است البته جهت خنده ناراحت نشی شوخی کردم این جمله آخرم اما عین واقعیته d:)
دوستان بعدشم کسی سورس را نذاشته فقط یه انالیز بوده و سورس قسمت های از ویروس گذاشته شده یعنی اصلا این سورس ویروس نیست البته منظورم سورس 40 درصد ویروس شاید باشه شاید
دوستان بعدشم کسی سورس را نذاشته فقط یه انالیز بوده و سورس قسمت های از ویروس گذاشته شده یعنی اصلا این سورس ویروس نیست البته منظورم سورس 40 درصد ویروس شاید باشه شاید
صفحهها: 1 2