۰۳-اردیبهشت-۱۳۹۰, ۱۸:۳۷:۴۸
با سلام خدمت اساتید گرام!
داخل دیتاشیت ماژول های GPS به یه سری عبارات و اصطلاحات برخوردم که میخواستم دقیقا بدونم چین؟
1- دو نوع پروتوکل NMEA, UBX چی هسستن و فرقشون چیه؟
2- Baudrate چیه؟ (آیا همون نرخ اطلاعات در ثانیه هست که توسط ماژول گرفته میشه؟)
-3 ارتباط UART و فرقش با USART چیه؟
-4 Hot Start , Warm Start , Cold Start , aided Start , reaquisition چیه ؟
5-Timing Accuracy یعنی چی؟
6-Velocity حداکثرسرعتیه که ماژول میتونه بسنجه؟ مثلا 515m/s
7- Vibration , Shock رو هم اگه توضیح بدید که دیگه عالی میشه
8- مهم: ماژولهایی با دقت مسافت سنجی کمتر از یک متر هم تو بازار ایران هستن؟تا چه دقتی هست؟ مدل و قیمتشون چطوره؟؟
9- از ماژول های GPS موجود میشه برای مساحت سنجی (مثلا مساحت یه زمین کشاورزی)استفاده کرد؟(دقت کافی رو دارن؟)
ببخشید اگه سوالام یکم زیاد و مبتدیانه بود
- راستی من قبلا با میکرو کار کردم، البته با codevision برنامه مینویسم و با بسکام هیچ آشنایی ندارم،تجربه کار با GPS و ارتباط سریال رو هم نداشتم. اگه کسی قبلا(ویا جدیدا) روی برنامه نویسی ماژول GPS کار کرده، خیلی خوشحال میشم منو از تجربیات و راهنماییهاش دریغ نکنه ، و یا حتی منبعی در این زمینه معرفی کنید هم عالی میشه(البته هر چی جدیدتر باشه به نظرم بهتره)
با تشکر...
داخل دیتاشیت ماژول های GPS به یه سری عبارات و اصطلاحات برخوردم که میخواستم دقیقا بدونم چین؟
1- دو نوع پروتوکل NMEA, UBX چی هسستن و فرقشون چیه؟
2- Baudrate چیه؟ (آیا همون نرخ اطلاعات در ثانیه هست که توسط ماژول گرفته میشه؟)
-3 ارتباط UART و فرقش با USART چیه؟
-4 Hot Start , Warm Start , Cold Start , aided Start , reaquisition چیه ؟
5-Timing Accuracy یعنی چی؟
6-Velocity حداکثرسرعتیه که ماژول میتونه بسنجه؟ مثلا 515m/s
7- Vibration , Shock رو هم اگه توضیح بدید که دیگه عالی میشه
8- مهم: ماژولهایی با دقت مسافت سنجی کمتر از یک متر هم تو بازار ایران هستن؟تا چه دقتی هست؟ مدل و قیمتشون چطوره؟؟
9- از ماژول های GPS موجود میشه برای مساحت سنجی (مثلا مساحت یه زمین کشاورزی)استفاده کرد؟(دقت کافی رو دارن؟)
ببخشید اگه سوالام یکم زیاد و مبتدیانه بود
- راستی من قبلا با میکرو کار کردم، البته با codevision برنامه مینویسم و با بسکام هیچ آشنایی ندارم،تجربه کار با GPS و ارتباط سریال رو هم نداشتم. اگه کسی قبلا(ویا جدیدا) روی برنامه نویسی ماژول GPS کار کرده، خیلی خوشحال میشم منو از تجربیات و راهنماییهاش دریغ نکنه ، و یا حتی منبعی در این زمینه معرفی کنید هم عالی میشه(البته هر چی جدیدتر باشه به نظرم بهتره)
با تشکر...