ايران ويج

نسخه‌ی کامل: مشکل دارم باram های سیستم
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه‌ها: 1 2
چه دخلی به ویندوز 64 بیتی داره ..... مگه اصلا سیستمت 64 .....؟
(۰۹-اردیبهشت-۱۳۹۰, ۲۳:۵۶:۱۶)h0x00i نوشته است: [ -> ]چه دخلی به ویندوز 64 بیتی داره ..... مگه اصلا سیستمت 64 .....؟

قضيه ساده هست
شما الان كه 32 دارين ، حتي 16 گيگ رم هم بزاريد همون 3.5 ميشناسه. ( البته از ديد فني همچين ساده هم نيست برميگرده به رجيسترهاي cpu )
سيستم هاي 32 بيتي نميتونن 4 گيگ تمام را شناسائي كنند.
تست نكردم ولي اين پچ را ميگن مشكل كرنل سيستم عامل32بيتي براي شناسائي رم با ظرفيت بالا را حل كرده
http://hotfile.com/dl/105038569/d1e22f1/...0.rar.html

پچ به نقل از اينجا
نه مشکلی نداره برای من می نویسه 4 گیگا بایت

windows 7
باسلام

دوست عزیز سیستم شما هیچ مشکلی نداره و تمامی قسمتهای اون سالمه ! دوست خوب من جوکر یه مقدار به جواب

نزدیک شدن ! این مشکل بر روی سیستم عاملهای 32 بیتی وجود داره ! احتمالا سیستم عامل شما ویندوز 7 باشه ؟

این مشکل در کرنل( فایل Kernel ) ویندوز وجود داره ولی در ویندوزهای 64 بیتی این محدودیت برداشته شده !

اگه میتونی به ویندوز 64 بیتی سویچ کن در غیر اینصورت به وسیله این Patch تا حدودی مشکلت حل میشه !

اگر توجه کرده باشید در نوت بوک یا لپ تاپهای جدید ویندوزی که ارائه میشه 64 بیتی هستند علت همین مشکله !

نسخه 32 بیتی توانایی آدرس دهی 2 به توان 32 بیت را دارد که میشه : 4 294 967 296

نسخه 64 بیتی توانایی آدرس دهی 2 به توان 64 بیت را دارد که میشه :1.84467441 × 10^19

پس واسه چی برای من نشون میده ....
با سلام

دوست من ، در ویندوز های آپدیت شده جدید این پتچ اضافه شده ! ولی برای استفاده بهینه و واقعی از 4 گیگ به بالا

تنها راه حل که خود مایکروسافت اعلام کرده استفاده از ویندوز 64 بیتی است !

و توصیح میشه که از پتچ ارائه شده که از سوی برنامه نویسان روسی نیز میباشد استفاده نفرمایید !

راستی ویندوز شما چیه ؟
صفحه‌ها: 1 2