اقا یه ویروس امده من اینجوری شنیدم ویروس میمون
کل فایلها تخریب میکنه
انتی ویروس این ویروس 150 هزارتومانه و یک بار مصرفه
متاسفانه هنوز ویروس دستم نرسیده
کسی از این ویروس خبر نداره
تا یه انتی بنویسیم یه پولی بزنیم به جیبمون
این ویروس تو شیراز و مرودشت پخش شده تو عکاسی و ویدئو کلوپ ها نفوذ کرده
جالبه یه نفر تو شیراز انتیشو نوشته دونه 200 هزار تومان
فکر میکنن من هم خرم مثل خودشون ویروس مینویسن بعد انتی میسازن !
این ویروس تا به دستم برسه انالیزشو میکنم و مقالشو مینیویسم
موفق باشید
اینجا که نوشتی آنالیزش میکنی دیگه فکر نکنم کسی حتی اگه داشته باشه بده چون سورس ویروسش توسط شما لو میره
میاد توی هدر فایل دستکاری میکنه
البته ماجول کلاسشو سورسشو پیدا کردم
که میاد سریال هارد دیسکو میگیره
با این ویروس باج میگیره طرف کل اطلاعات گند میزنه توش 100 هزار تومان برا هر سیستمی میگیره
کلا copy paste هست سورس
تو نت بگردم روش دیکریپتش هم پیدا میکنم
داشتم تو فرومم اپلودش میکردم گفتم انپک شدش هم اینجا بزارم
لینک دانلود :
http://up.iranblog.com/images/c8ziscitfro1q8kzcuuo.zip
جالبه واسه رویداد دابل کلیک فرمش هم برنامه نوشته که نشان دهنده استعداد فراوان ویروس نویسه :-)
(۰۸-اردیبهشت-۱۳۹۰, ۰۰:۰۹:۰۴)Mr.pRoGraMmer نوشته است: [ -> ]میاد توی هدر فایل دستکاری میکنه
البته ماجول کلاسشو سورسشو پیدا کردم
که میاد سریال هارد دیسکو میگیره
با این ویروس باج میگیره طرف کل اطلاعات گند میزنه توش 100 هزار تومان برا هر سیستمی میگیره
کلا copy paste هست سورس
تو نت بگردم روش دیکریپتش هم پیدا میکنم
داشتم تو فرومم اپلودش میکردم گفتم انپک شدش هم اینجا بزارم
لینک دانلود :
http://up.iranblog.com/images/c8ziscitfro1q8kzcuuo.zip
جالبه واسه رویداد دابل کلیک فرمش هم برنامه نوشته که نشان دهنده استعداد فراوان ویروس نویسه :-)
فقط عكسها را كد ميكنه ؟
اگه يه نمونه عكس خراب شده را داري ضميمه كن
براي هر عكاسي به نظرت چقدري پول توش هست ريكاور اين عكسا؟
(نصف / نصف ؟ ) ميصرفه وقت بزاريم ؟
اين تاپيك را نشونش بده ، بگو يا مجاني ميدي يا گوگوري گوگوري :)
بزار يه راهنماي بهت بكنم مطمئنم خودت تا آخر خط را ميري ،
فايلها اصلا رمز نشدن!
اگه ميدوني پول توش هست تا راهنماي كاملتر بكنم خودت برنامه شا بنويسي ، اگه ميدوني فقط قصدت دعاي خير هست ( جون خودت، من كه ميدونم دختراي توي آتليه را وجدانت گرفته
) يه كم با اون راهنماي من بري جلو ميفهمي يارو عرضه رمزنگاري هم نداشته.
پيوست : اگه مثل بچه آدم اين عكاسيها
نرم افزار سايفر را ميگرفتن ديگه هيچ ناراحت اين اتفاقات نبودن ، نه ويروس ، نه خرابي هارد ، نه سرقت ، نه لورفتن عكسها ، نه... چون توي اين سيستم يك كپي رمز شده همون لحظه خروج عروس دامادها از آتليه تحويل مشتري ميشه :) حتي اگه هارد آتليه بتركه ديگه مهم نيست ، چون مشتري خودش داره :)
يا وقتي كار عكاسي ها روي روتوش عكسها تموم ميشه ، ميتونن آرشيو را كامل تحويل مشتري بدن با خيال راحت كه هر وقت قرار باشه چاپ مجدد بگيرن مياد پيش خودشون و هيچ همكار ديگه اي نميتونه به فايلها دسترسي داشته باشه و ديگه گير اداره اماكن و يا نگراني دزد زدن حتي بهشون نيستند.
نگران عوض كردن ويندوز و اين چيزها هم نيستند :)
يا وقتي 500 تا عكس از يه مراسمي دارن ، ميتونن فايلها را از 1 تا 90 درصد كيفيت و سايز انتخاب كنن تحويل مشتري بدن ،عوض اينكه پشت كامپيوتر آتليه بشينه و مغز مسئولش را بخورن براي انتخاب 20 تا عكس ، قشنگ ببرن خونه با خاله و عمه بشينن انتخاب كنن ( تبليغات را حال كردي؟ بيخيال براي تو در هر نسخه 7 الي12 % سود خالص داره :) )
(۰۹-اردیبهشت-۱۳۹۰, ۱۳:۲۵:۴۹)joker نوشته است: [ -> ]اين تاپيك را نشونش بده ، بگو يا مجاني ميدي يا گوگوري گوگوري :)
بزار يه راهنماي بهت بكنم مطمئنم خودت تا آخر خط را ميري ، فايلها اصلا رمز نشدن!
اگه ميدوني پول توش هست تا راهنماي كاملتر بكنم خودت برنامه شا بنويسي ، اگه ميدوني فقط قصدت دعاي خير هست ( جون خودت، من كه ميدونم دختراي توي آتليه را وجدانت گرفته ) يه كم با اون راهنماي من بري جلو ميفهمي يارو عرضه رمزنگاري هم نداشته.
پيوست : اگه مثل بچه آدم اين عكاسيها نرم افزار سايفر را ميگرفتن ديگه هيچ ناراحت اين اتفاقات نبودن ، نه ويروس ، نه خرابي هارد ، نه سرقت ، نه لورفتن عكسها ، نه... چون توي اين سيستم يك كپي رمز شده همون لحظه خروج عروس دامادها از آتليه تحويل مشتري ميشه :) حتي اگه هارد آتليه بتركه ديگه مهم نيست ، چون مشتري خودش داره :)
يا وقتي كار عكاسي ها روي روتوش عكسها تموم ميشه ، ميتونن آرشيو را كامل تحويل مشتري بدن با خيال راحت كه هر وقت قرار باشه چاپ مجدد بگيرن مياد پيش خودشون و هيچ همكار ديگه اي نميتونه به فايلها دسترسي داشته باشه و ديگه گير اداره اماكن و يا نگراني دزد زدن حتي بهشون نيستند.
يا وقتي 500 تا عكس از يه مراسمي دارن ، ميتونن فايلها را از 1 تا 90 درصد كيفيت و سايز انتخاب كنن تحويل مشتري بدن ،عوض اينكه پشت كامپيوتر آتليه بشينه و مغز مسئولش را بخورن براي انتخاب 20 تا عكس ، قشنگ ببرن خونه با خاله و عمه بشينن انتخاب كنن ( تبليغات را حال كردي؟ بيخيال براي تو در هر نسخه 7 الي12 % سود خالص داره :) )
:d
نه والا به جون خودم دلم میسوزه
میگم خودت فکر کنم یه نرم افزار رمزنگاری نوشته بودی اگه اشتباه نکنم
هر نرم افزاری قیمتش چنده ؟
میخوام برم شمال پولی ندارم قیمتشو بگو
این بزغاله رو من خیلی جدی گرفتم یه کم راهنمایی کن ما رو
اين ويروسه عكسها را رمزنگاري نميكنه ، بهتر بگيم يارو اصلا عرضه رمزنگاري نداشته :)
حدودا 2000 بايت رندوم به اول عكس اضافه ميكنه ، و بعد هم امضاي عكسهاي jpeg را از بين ميبره ، ولي نميدونه كه ما كف بيت و بايتها بزرگ شديم كه :)
فايل ضميمه را دانلود كن ، بده به اين ويروسه آلوده اش كنه
بعد فايل آلوده را با فايل اصلي مقايسه كن.
من برنامه ويروسه را اجرا نكردم ، تو كه عشق زدن تو دهن اين ويروسه را داري روي يك سيستم ماشين مجازي اجرا كن و بعد هم يه كپي از فايل آلوده شده را به منم بده .
(تصوير فايل در حد يك پيكسل بيشتر نيست )TEST.JPG
پولشم بيخيال ، بعد اگه فروختي نصف نصف ، قبولت دارم
پيوست « اون نرم افزار رمزنگاري كه نوشتم همين سايفر هست ديگه :)
تخصصي آتليه هاي فيلم و عكس . تبليغاتش توي ويژه نامه هاي عكس هست ، عكاس جماعت ميبينن ، ولي حاضر نيستن بخرن كه يه روزي گير اين مدل ويروسها افتادن دودستي نزنن تو سرشون !