سلام
خدارو شکر بلاخره یکی وارو دید
پتانسیومتر 10k هم گذاشتم
خروجی تمام پین ها میکرو رو با مالتیمتر چک کردم تمامشون ولتاژ داشت. هم پینهای دیتا هم پینهای فرمان. اما دریغ از یک CLS یا همه نقاط روشن میشن و یا با چرخوندن پتانسیومتر کمکم خاموش میشن.
(۳۱-اردیبهشت-۱۳۹۰, ۱۵:۰۱:۴۵)saeidjan نوشته است: [ -> ]سلام
خدارو شکر بلاخره یکی وارو دید
پتانسیومتر 10k هم گذاشتم
خروجی تمام پین ها میکرو رو با مالتیمتر چک کردم تمامشون ولتاژ داشت. هم پینهای دیتا هم پینهای فرمان. اما دریغ از یک CLS یا همه نقاط روشن میشن و یا با چرخوندن پتانسیومتر کمکم خاموش میشن.
برنامت رو درست نوشتی؟؟؟
بزار برنامتو
سلام
اگه برنامت درست باشه مشکل میتونه از اینا هم باشه:
خود میکرو رو عوض کن و امتحانش کن
با یه تغذیه دیگه امتحانش کن (مخصوصا اگه رگولاتورت زیاد داغ کنه چیزی نشون نمیده و میکرو هنگ میکنه)!!
اتصالات رو هم دوباره بررسی کن (مخصوصا ترتیب پایه های میکرو و ال سی دی طبق برنامه ای که نوشتی)
یه چیز دیگه هم اینکه ببین توی برنامت پایه های ال سی دی رو تعریف کردی یا نه (ممکنه تعریف نکرده باشی) ....
---------------------------------------------------------------------------------------
با آنچه که داری و در هر کجا که هستی , آنچه را که میتوانی انجام بده (روز ولت)
با سپاس از لطف شما
تمام این موارد رو چک کردم . حتی به سیم های سوزنی که رو بردبرد نصب میشه هم شک کردم و عوض شون کردم
با 3 نوع میکرو 8 16 و 32 چک کردم. کتابخونه های مختلفی که تو سایتا بود گرفتم و نصب کردم بیش از 10 با ارتباط پین های بین میکرو و ال سی دی رو هم تو برنامه هم رو بردبرد چک کردم. در واقع اقدامات اولیه رو انجام دادم.
در مورد تغذیه هم من از یک آداپتور موبایل 500 میلی آمپری استفاده میکنم و چنتا بردبرد دارم که رو هرکدوم پروژه های مختلف نصب و اونارو بدون مشکل تغذیه میکنه از بابت اون خیالم راحته. فردا برنامه و شماتیک برد رو میزارم لطف کنید اگه نکته ی هست که من ندیدم رو تذکر بدید.
ممنون
با سلام
این متن برنامه ایی که البته به لطف آقای هادی از همین سایت گرفتم فقط پین ها و پورت ها رو طبق مدار خودم تنظیم کردم
$regfile = "m32def.dat"
$crystal = 1000000
Config Portb = Output
Config Portd = Output
$lib "glcdKS108.lbx"
$include "font8x8.font"
Config Graphlcd = 128 * 64sed , Dataport = Portb , Controlport = Portd , Ce = 5 , Ce2 = 4 , Cd = 3 , Rd = 2 , Reset = 1 , Enable = 0
Setfont Font8x8
Lcdat 4 , 1 , "0123456789..."
تمام مدار رو هم رو برد برد پیاده کردم و هنموز تو پروتل نکشیدم. من بر عکس عمل میکنم اول برناممو مینویسم بد رو یردیرد پیاده میکنم وقتی مطمئن شدم شماتیکش رو میکشم و میدم برام چاپش کنن البته اگه تکی باشه خودم ترتیبشو میدم.
سلام..
من هم واسه زمانی که میخواستم بار اول راه بندازم ال سی دی گرافیکی رو یه 1 هفته ای داشتم بهش ور میرفتم.. آخرش هم فهمیدم پایه ها رو اشتباه وصل کرده بودم..
ترتیب پایه ها رو چک کن..
rd:همان R/w
cd:همان RS
ce:همان cs1
ce2=همان cs2
بجای LBX از پسوند LIB استفاده کن
با سلام
اما دوست عزیز هم تو کتاب آقای کاهه و هم تو همجای این سایت و سایتهای مختلف، کتابخانه مذبور به همون شکل نوشته شده. ولی به احترام شما من بازم چک کردم و هیچ تاثیری نداشت.
البته اگر بفرمایید درصورت اشکال در سیم کشی (البته فرضا) ال سی دی چه جچیزی باشد نشون بده که متوجه بشم ال سی دی سالم و عیب از کار منه یا بر عکس؟
سلام
من هنوز مشکلم حل نشده. این ال سی دی لعنتی رو بردم پاساژ عمجد اونجا تست کردم درست بود میکرو رو عوض کردم و تمام سیم ها رو هم همینطور اما بازم هیچی به هیچی
خواهشا یک محبتی کنید و راهنمایی کنید
سلام
با هزار مشکل و گرفتاری تونستم ال سی دی رو درایو کنم اما یه مشکل هنوز باقی است اونم اینه که فقط
page یک از هر کدوم از چیپ ها رو میتونم بنویسم یعنی به عبارتی فقط یک سطر برا نوشتن دارم و بقیه سطرها قابل استفاده نیست و همه پیکشلاشون روشن مونده. چنتا glcdks108.lbx هم داشتم امتحان کردم اما افاقه نکرده و لطف کنید خواهشن اگر تجربه این مشکل رو دارید بفرمایید
سلام
در مدتی که داشتم با این ال سی دی ور میرفتم یکی از میکرو ها خراب شده. خرابیش طوری بود که رو ال سی دی متنی کار میکرد اما توابع ال سی دی گرافیکی رو بدون هیچ خطایی بالا نمی آورد. با کشف این حقیقت میکرو رو که عوض کردم مشکلات جدیدتر شد که فهمیدم اینبار چیپ ست ال سی دی گرافیکیم هم مرخص شده. در نتیجه با یه ال سی جدید مشکلم کلا حل شد. به هر حال از پاسخ گویی دوستان ممنون. الان هم فونت فارسی برای خودم طراحی کردم . برنامه ام رو هم نوشتم. این برای مبتدیانی مثل خودم نوشتم.