سلام
.من چندوقت پیش lcd گرافیکی ks108(ts12864a-2...v1.3 رو خریدم ولی هرکاری کردم نتونستم با بسکام راه اندازیش کنم . کتابخانه های جدید رو از سایت گرفتم ریختم تو محل نصب نشد تو محل فایل برنامه عکس و کتابخانه و فونت رو ریختم نشد .حتی از ورژن 1.11.7 تا ورژن 2.05 امتحان کردم نشد رو دوتا ویندوز امتحان کردم بازم نشد به چند پورت مختلف وصل کردم نشد حتی با پروتئوس هم شبیه سازی کردم نیومد .به جای ks108.lib فایل ks108.lbx رو فراخوانی کردم بازم نشد
از این سایت پروژه آماده گرفتم همراه با مثال پروتئوس وقتی فایل رو اجرا کردم همه چیز سالم بود و به درستی نشون میداد . بعد بدون هیچ تغییری رفتم تو بسکام و برنامه رو کامپایل کردم دیگه هیچ چیزی نشون نمیده
نمیدونم چرا کامپایل میکنم اینجوری میشه ؟؟.lcd رو هم بردم پیش یکی از دوستام تست کردم گفت سالمه. ببخشید که زیاد نوشتم حالا من باید چی کار کنم دو هفته دیگه تحویل پروژمه
مشکل از پروگرام کردن و سخت افزار مداره
پایه های ال سی دی رو چجوری وصل کردی؟
کریستال درست استفاده کردی؟
میکرو سالمه؟
سلام . ممنون دوست عزیز برای جوابتون . پایه های دیتا پورت رو به پورت a و کنترل پورت رو هم به پورت B وصل کردم.
کد:
$regfile = "M32def.dat"
$crystal = 1000000
$lib "glcdKS108.lbx"
$include "font8x8.font"
Config Graphlcd = 128 * 64sed , Dataport = Porta , Controlport = Portb , Ce = 1 , Ce2 = 0 , Cd = 2 , Rd = 3 , Reset = 4 , Enable = 5
Setfont Font8x8
Cls
Lcdat 1 , 1 , "alireza"
End
این برنامه هست ولی نمیدونم چرا کار نمیکنه از پورت C هم به خاطر jtag استفاده نکردم .
کریستال خارجی نذاشتم از خود میکرو با کلاک 1Mhz استفاده کردم
میکرو هم Verify signture میکنم تشخیص میده و به خوبی برنامه ریخته میشه
جالب اینجاست که باproteus شبیه سازی میکنم هم نمیاد. از اینترنت برنامه گرفتم تو پروتئوس اجرا شد ولی بعد از اینکه با بسکام کامپایل کردم دیگه نیومد
ترتیب اتصال پایه هات رو بزار ببینم!!!؟
به ال سی دی رو میگم..
پرتئوس زیاد قابل اطمینان نیست
ممنون آقای ebka شرمنده اسمتون رو نمیدونستم
. مشکل از کتابخانه های بسکام بود من دوتا کتابخانه دارم که توسط کاربرهای این سایت طراحی شده میزارم تا اگه کسی مشکل منو داشت بتونه استفاده کنه.
این دو کتابخانه رو در جایی که نرم افزاره بسکام رو نصب کردید در پوشه LIBکپی کنید
[
attachment=6401]
با سلام خدمت همه عزیزان و سروران گرامی
من با یک ال سی دی ts12864a-2 مشکل اساسی دارم
100 بار مدارم رو کنترل کردم و شماتیک های مختلفی از همین سایت و سایتهای دیگه گرفتم اما فقط تنها چیزی که نشون میده تمام نقاط باهم روشن موندن همین و همین دریغ از یک کاراکتر نامفهوم. لطفا راهنماییم کنید.
(۱۹-اردیبهشت-۱۳۹۰, ۲۲:۰۲:۱۶)saeidjan نوشته است: [ -> ]با سلام خدمت همه عزیزان و سروران گرامی
من با یک ال سی دی ts12864a-2 مشکل اساسی دارم
100 بار مدارم رو کنترل کردم و شماتیک های مختلفی از همین سایت و سایتهای دیگه گرفتم اما فقط تنها چیزی که نشون میده تمام نقاط باهم روشن موندن همین و همین دریغ از یک کاراکتر نامفهوم. لطفا راهنماییم کنید.
پتانسیومتری که به پایه vo و -vout رفته رو تغییر بده ببین چیزی نشون میده یا نه
ممنون از پاسخ گویی شما
پتانسیومتر نداشتم و با مقاومت های مختلف تست کردم. یا کل نقاط خاموش میشن یا همگی روشن میشن. البته تمتم نکات کتابخانه ها و این جور چیز هارو رعایت کردم. حتی نمونه نرم افزاری که در سایت ها بوده نیز جنین است.
ببینید، در ال سی تی متنی با چند پین میشود کنترل کرد که سالم یا نه این ال سی دی ها چگونه کنترل می شود؟
با سلام مجدد
همانطور که هممون میدونیم پتانسیومتر برای درخشش نقاط بکار میره. اما کسی نمیخواد راهنمایی کنه که چرا تمام نقاط با هم روشن میشن؟
سلام
جداً این موضوع انقدر بی اهمیته که هیچ کس حاضر به پاسخ گویی به اون نیست؟
سلام..
دوسته من اگه اتصالات درسته باشه باید با کار کنه..
شما یه پتانسیومتر ناقابل بخر وتست کن...