ايران ويج

نسخه‌ی کامل: تبدیل تاریخ میلادی کامپیوتر به شمسی
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
سلام خسته نباشید کسی یه سورس تبدیل تاریخ میلادی کامپیوتر بگیر تبدیلش کنه به شمسی مثلا تو کامپیوتر این تاریخ میگیره 2011/02/09 بگیره تبدیلش کنه به شمسی چون برای اینکه تاریخ کامپیوتر نشون بدین تو vb6تا جایی من میدونم فقط یه تابع هسته اونم date که اونم فقط تاریخ میلادی نمایش میده یه سورس میخوام تاریخ از کامپیوتر بصورت شمسی تو vb6 نمایش بده البته خواهشا" با ساده ترین روش باشه کدهاش گنگ نباشه

یه خواهش داشتم از دوستان اگر امکان داره این سورسو بدین کارم بدجور گیره امیدوارم دریخ نکنینSad
واقعا از همگیتون ممنون خیلی لطف کردین !
(۱۲-اردیبهشت-۱۳۹۰, ۰۰:۲۹:۰۵)aleas نوشته است: [ -> ]سلام خسته نباشید کسی یه سورس تبدیل تاریخ میلادی کامپیوتر بگیر تبدیلش کنه به شمسی مثلا تو کامپیوتر این تاریخ میگیره 2011/02/09 بگیره تبدیلش کنه به شمسی چون برای اینکه تاریخ کامپیوتر نشون بدین تو vb6تا جایی من میدونم فقط یه تابع هسته اونم date که اونم فقط تاریخ میلادی نمایش میده یه سورس میخوام تاریخ از کامپیوتر بصورت شمسی تو vb6 نمایش بده البته خواهشا" با ساده ترین روش باشه کدهاش گنگ نباشه

یه خواهش داشتم از دوستان اگر امکان داره این سورسو بدین کارم بدجور گیره امیدوارم دریخ نکنینSad
واقعا از همگیتون ممنون خیلی لطف کردین !

سلام داداش واست گذاشتم دانلود کنWink
خب حالا یه سوال داشتم تعداد ماه ها در میلادی چجوری؟مثلا در شمسی 6 ماه اول 31 روزه 5 ماه بعدی 30 روزه ماه اخر هم اگر سال کبیسه باشه 30 روز واگر نباشه 29 روز هسته میخواستم بدونم در تاریخ میلادی چجوری؟
بابا حداقل حداقل بگین از کجا بفهمم سال میلادی مورد نظر کبیسه هسته یا نه؟
اینکه تقسیم بر 4 اگر باقی مانده صفر بود کبیسه هسته جواب درستی نمیده یکی راهنمایی بکنه
(۱۲-اردیبهشت-۱۳۹۰, ۱۶:۰۰:۱۸)aleas نوشته است: [ -> ]بابا حداقل حداقل بگین از کجا بفهمم سال میلادی مورد نظر کبیسه هسته یا نه؟
اینکه تقسیم بر 4 اگر باقی مانده صفر بود کبیسه هسته جواب درستی نمیده یکی راهنمایی بکنه

داداش این فایل Pdf رو خوب بخونی فکر کنم همه چی دستت بیادSmile
سلام به دوستان برنامه نويس vb6
ميشه از طريق برنامه نويسي تاريخ و ساعت كامپيوتر تنظيم كرد و توي برنامه به تاريخ شمسي نشون بده؟
اگر كمك كنيد خيييييلي ممنون ميشم
سورس و یا کامپوننت مورد نیاز برای تبدیل تاریخ میلادی به شمسی رو که

دوستان قبلا داخل همین تاپیک و صدها تاپیک قبل از این هم قرار دادن که می تونی ازش استفاده کنی.

برای تنظیم ساعت و تاریخ سیستم هم از توابع Date و Time استفاده کن.
آقا من قبلا یه برنامه دانلود کردم که تاریخ میلادی رو تبدیل کنه به شمسی ولی این برنامه فقط تا تاریخ 2012.2.18 رو تبدیل میکنه من یه نرم افزاری میخوام که محدودیت نداشته باشه
ببخشید اگه لحنم تند بود منظوری نداشتم
راستی اگه کدشو دارین میشه به ایمیلم ارسالش کنید ممنون میشم آخه من زیاد به اینترنت دسترسی ندارم.