من یه مشکل تو کد نویسی در کدویژن دارم

ممنون میشم منو راهنمائی کنید
من باید یه پروژه تو شبیه ساز پروتیوس انجام بدم طوری که دور 8 تا موتور رو با استفاده از کیبورد سیستم کنترل کنم!!!(دقت کنید با کیبورد سیستم این کارو باید انجام بدم!!!! -مشکل اصلیه من)
یعنی 8 تا موتور داریم هر موتور یک کلید مخصوص (روی کیبورد سیستم)به خودش رو داشته باشه که با زدن اون دکمه موتور مربوط به اون دکمه شروع به کار کنه و هر موتور در 5 حالت دارای سرعت مختلف باشه یعنی با زدن دکمه __اف__ سرعتش تغییر کنه!!
اصلا اینطور چیزی امکان داره که بشه از روی کیبورد دور موتور رو تغییر داد یا شماره موتور رو انتخاب کرد که چه موتوری کار کنه؟؟؟؟
در مورد شدن که میشه این کار خاصینداره فقط باید در vb یا matlab براش برنامه بنویسی .....
درمورد شبیه سازی در پروتیوس نمی دونم بشه برنامه که توی وبی نوشتی به پروتیوس ربط بدی یانه ولی می تونی با ابزار virtual terminal عملیاتی که با کامپیوتر انجام میشه رو شبیه سازی کنی ...
با بسکام که به زبان vb هست میشه کدها رو نوشت؟؟
اگه با vb به جواب برسم مشکلی نداره با نرم افزار بسکام کار میکنم که باید به زبان VB کد نویسی کرد فقط نمیدونم چطوری و از چه طریق و با چه دستوراتی
در پروتیوس فقط مدار شبیه سازی میشه یعنی کدهایی که تو بسکام یا کدویژن نوبشته شده رو داخل میکرو میریزن و مدار رو اجرا میکنن اگه بشه که خ عالیه
میشه بیشتر منو راهنمائی کنید تا هفته اینده باید پروژه رو تحویل بدم
این کاری نداره ... بعد اینکه کدتو از نظر نداشتن خطا چک کردی در محل سیو برنامه یک فایل با پسوند hex ایجاد میشه خوب ...
حالا توی پرتوس یه میکرو از کتابخونه فراخوانی کن بزار تو صفحه بعد روش کلیک کن پنجره که باز میشه یک قسمت داره برای فراخوانی فایل برنامه همون فایل hex اینجا فراخوانی کن بعد فرکانس کاری میکرو انتخاب کن تمام
این برای بسکام بود
اینارو میدونم من با پروتیوس خ کار کردم و چند تا مدار هم طراحی کردم.
مشکل اصلیه من اینه که تو کد نویسی کم یگیر دارم !!!
منظورم اینه که نمیدونم چه دستوراتی رو باید تو بسکام یا کد ویژن برای ارتباط کیبورد با میکرو بنویسم!!اصلا اینطور دستوراتی هست یا نه؟؟
اگه کدها رو داشته باشم مشکل من حل میشه!!!
تو مدارهای معمولی مشکلی ندارم راحت دستوراتش رو مینویسم اما این یکی کمی سخته به خصوص باید کیبورد رو به میکرو اتصال بدم البته تو شبیه ساز پروتیوس
اینکه مثلا دکمه اف رو از روی کیبورد میزنم موتور شماره 2 فعال بشه و بعد 5 دکمه هم برای دور موتور با سرعتهای مختلف داشته باشم.فرضا با زدن دکمه کا با سرعت 200 دور بچرخه
اگه اطلاعاتی دارید ممنون میشم در اختیارم بذارید

ببین کتاب آقای کاهه رو رو گیر بیاری توش کامل توضیح داده ....
کسی از دوستان هست که بتونه منو بیشتر راهنمائی کنه ؟؟
واقعا از لحاظ زمانی وقت کم دارم اگه کسی قبلا شبیه پروژه من رو انجام داده ممنون میشم راهنمائیم کنه که باید از چه دستوراتی استفاده کنم و چطوری که بتونم با زدن دکمه ای روی کیبورد برنامه رو تو پروتیوس اجرا کنم؟؟؟
(۱۲-اردیبهشت-۱۳۹۰, ۱۴:۳۴:۳۷)blue_s نوشته است: [ -> ]من یه مشکل تو کد نویسی در کدویژن دارم ): ):
من باید یه پروژه تو شبیه ساز پروتیوس انجام بدم طوری که دور 8 تا موتور رو با استفاده از کیبورد سیستم کنترل کنم!!!(دقت کنید با کیبورد سیستم این کارو باید انجام بدم!!!! -مشکل اصلیه من)
یعنی 8 تا موتور داریم هر موتور یک کلید مخصوص (روی کیبورد سیستم)به خودش رو داشته باشه که با زدن اون دکمه موتور مربوط به اون دکمه شروع به کار کنه و هر موتور در 5 حالت دارای سرعت مختلف باشه یعنی با زدن دکمه __اف__ سرعتش تغییر کنه!!
اصلا اینطور چیزی امکان داره که بشه از روی کیبورد دور موتور رو تغییر داد یا شماره موتور رو انتخاب کرد که چه موتوری کار کنه؟؟؟؟
سلام دوست عزیز
بله میشه با کیبرد سیستم این کارو انجام داد اما شما ابتدا کل پروژه ت رو با پروتئوس و کدویژن بنویس و در شماتیک پروتئوس ابتدا موقتاًبه جای کلید های کیبرد از button استفاده کن.
پس از اتمام پروژه ت ، از پورت سیستم استفاده کن و به جای کدهای مربوط به Button که گفتم ، اینبار کدهای مربوط به کیبرد رو وارد کن و از interrup جهت دور موتور استفده کن (در کدنویسی)