ايران ويج

نسخه‌ی کامل: درخواست مدار کرنومتر با lcd (ضروری)
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
درخواست مدار کرنومتر با lcd
سلام دوستان
پروژه میکرو من کرنومتر با نمایش رو lcd هستش ولی من اصلا در موردش اطلاعات ندارم می خواستم ببینم کسی می تونه راهنماییم کنه؟ اگه کمی توضیحات در مورد نحوه نوشتن برنامه ویا عملکرد کلی مدار بدین خیلی خیلی ممنون میشم.
البته اینم بگم قراره با Pic Basic Pro برناممونو بنویسیم
جمله ی آخرت کارو سخت کرد
ولی نوشتنش در کل کاری نداره

برنامه ات اینجوری میشه که مثلا اگه کلید یک زده شد برنامه وارد یه حلقه ی for بشه و بعدش توی این حلقه باید یه متغیر تعریف کنی که هر یک میلی ثانیه بهش یک واحد اضافهبشه و بعد از اون یه if هم بذاری که هر صد میلی ثانیه یه واحد به متغیر ثانیه ات اضافه کنه والی آخر و توی همه ی این مراحل اعدادو روی ال سی دی نمایش بده و در کل این کارا رو تا موقعی ادامه بده که کلید دوم زده بشه
سلام بچه ها من ميخوام يه كرنومتر رو به سنسور حركت وصل كنم.استارتش با خودم باشه ولي تا سنسور يه حركتي رو حس كرد استپ كنه!مي تونين كمكم كنيد؟من خيلي تازه كار هستم و چيزي از اينا سر در نميارم
مدار سنسورشودرست كردم ولي راجع به كرنومتر و اينكه چيش واسه استپ بايد به پايه خروجي سنسور وصل بشه رو نميدونم
سلام دوست عزیز خوش اومدین
حتما باید با plc باشه ؟ !
من میخوام نمایش شماتیک مدار رو بهم بگید که منم قطعاتشو سر هم کنم و دستگاهی که اینکارو میکنرو بسازم
اطلاعتم کمه...