از دوستان كسي حس و حال نوشتن يك برنامه براي من را داره ؟
اصل كاري كه ميخوام انجام بده لود كردن آدرس هاي پروفايل در فروم هاي وي بالتن هست و استخراج آيدي هاي ياهو اعضاء
مثلا لينك " افراد آنلاين " هميشه ايدي هاي ياهو را نمايش ميده
لازمه اش لاگين بودن در سايت هست و يك فازركه به ترتيب شماره آيدي كاربري را از 1 تا آخرين يوزرساخته شده به ترتيب ارسال كنه ، ديتاي برگشتي را بگيره و آدرس ارتباط با ياهو مسنجر را استخراج كنه ( ترجيحا با دلفي )
تويحات فكر كنم كامل بود.
من یه چیز تقریبا عمومی برای این کار با php نوشتم برای استخراج باید با regex پترن بدی لینک ها رو هم فکر کنم خودش می ساخت
بعد ID هارو به منم بده
خوبی php اینکه که روی سرور اجرا می شه و کاری به کار ابنترنت خودت نداره
سلام
(۱۵-اردیبهشت-۱۳۹۰, ۰۱:۰۸:۰۴)joker نوشته است: [ -> ]اصل كاري كه ميخوام انجام بده لود كردن آدرس هاي پروفايل در فروم هاي وي بالتن هست و استخراج آيدي هاي ياهو اعضاء .........
جوکر جان میخواهی
سیستم تبلیغاتی راه بندازی ؟:p
(۱۵-اردیبهشت-۱۳۹۰, ۰۹:۴۴:۴۴)ha_60 نوشته است: [ -> ]خوبی php اینکه که روی سرور اجرا می شه و کاری به کار ابنترنت خودت نداره
آقا هادی چطور ممکنه کدهای پی اچ پی برا خودشون تو سرور اجرا بشن ؟
یعنی میشه دستور رو داد و مرورگر رو بست بعد چند ساعت جوابو تحویل گرفت ؟
(۱۵-اردیبهشت-۱۳۹۰, ۱۱:۵۱:۲۰)hamed_Arfaee نوشته است: [ -> ] (۱۵-اردیبهشت-۱۳۹۰, ۰۹:۴۴:۴۴)ha_60 نوشته است: [ -> ]خوبی php اینکه که روی سرور اجرا می شه و کاری به کار ابنترنت خودت نداره
آقا هادی چطور ممکنه کدهای پی اچ پی برا خودشون تو سرور اجرا بشن ؟
یعنی میشه دستور رو داد و مرورگر رو بست بعد چند ساعت جوابو تحویل گرفت ؟
بله ؛ میشه ؛
---------------
اگه آیدی میخوایین من یه چند هزارتایی دارم
ايدي كيلوئي نميخوام :) براي همين ميگم حتما روي انجمن باشه ، انجمنها تخصصي ، يعني بازاريابي در رنج خاص ...
اين بحث كوكي ها و سشن ها را يكي منو توجيه كنه مرورگرها دقيقا چطوري ريكوئستها را ارسال ميكنن ، بقيشو مينويسم
بعد از اینکه لوگین کردیم ؛ سرور برای ست کردن کوکی تو هدر جلوی عبارت set-cookie مقدارشو مینویسه ؛
این میشه کوکیت و ار اون به بعد هر بار هر درخواستی به اون سایت بفرستی مرورگر همون مقدار رو میفرسته !!
------
حالا آدرس یه سایت رو بده ؛ شاید دلم سوخت نوشتم :)
با php مشکلی نیست ؟؟
جوکر جان از IHtmlDocument2 از یونیت mshtml استفاده کن
باهاش میتونی لینک به لینک بری داخل و بگردی صفحه رو بر مبنای المانهای داخلی میتونی سرچ کنی
چیز خوبیه برای شروع
(۱۵-اردیبهشت-۱۳۹۰, ۱۷:۲۴:۱۷)babyy نوشته است: [ -> ]بعد از اینکه لوگین کردیم ؛ سرور برای ست کردن کوکی تو هدر جلوی عبارت set-cookie مقدارشو مینویسه ؛
این میشه کوکیت و ار اون به بعد هر بار هر درخواستی به اون سایت بفرستی مرورگر همون مقدار رو میفرسته !!
------
حالا آدرس یه سایت رو بده ؛ شاید دلم سوخت نوشتم :)
با php مشکلی نیست ؟؟
ممنون ، خرجش همين يه جمله تو بود :)
حل شد
با نوشتن Cookie: در هدر درخواستم مسائل اسلام و مسلمين حل شد :)
ما توی php یه چیزی داریم به اسم curl (البته یه برنامه جداست که توی سیستم هامل هم دردسترس) وظیفش حل کردن مشکلات اسلام و مسلمین
و اما حامد ۲ تا راه داره یا php cli که با دستور cron اجراش کنی
یا یه بروزر که اتوماتیک رفرش بشه
البته با php می تونی مالتی ترد هم پیاده سازی کنی که خوب سرعت رو بالا می بره
(۱۵-اردیبهشت-۱۳۹۰, ۰۹:۴۴:۴۴)ha_60 نوشته است: [ -> ]من یه چیز تقریبا عمومی برای این کار با php نوشتم برای استخراج باید با regex پترن بدی لینک ها رو هم فکر کنم خودش می ساخت
بعد ID هارو به منم بده
خوبی php اینکه که روی سرور اجرا می شه و کاری به کار ابنترنت خودت نداره
PHP !! LIKe
سلام !
من يك برنامه براي بيسيك ميخوام كه اطلاعات را از فايل باينري دريافت كنه و به صورت باينري (صفر و يك )نشان بده و من بتونم روي اون كار كنم متشكرم ميشم اگه كسي كدهاشو بده يا راهنمائي كنه