ايران ويج

نسخه‌ی کامل: اینورتر
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه‌ها: 1 2
سلام به همه دوستان
من دنبال مدار تبدیل کننده ای هستم که به شکل زیر کار کنه:
اول یه ولتاژ dc 12 ولت رو بگیره بعد به 220ac تبدیل کنه.فقط نکته ای که لازمه بگم اینه که توان اون بالا ( 5kw به بالا ) .
دفعه پیش اشتباه تایپ شده بود.ببخشید
توان بالا چون استاد این درس گفته!
پیشاپیش ممنون
روم به دیوار ولی استادتون خیلی بی سواد بوده Biggrin
5kw روی ۱۲ ولت می شه ۴۱۶ آمپر که با راندمانش حدود ۵۰۰ آمپر می شه از استادتون بپرس این همه آمپر رو با چه سیمی منتقل می کنن؟
راستش نمیدونم.
ولی میدونم ساخته شدش وجود داره.
به نظر شما چکار کنم؟

خوب نمیشه که
این چیزی که شما میخوای نمیشه پروژه دانشجویی
توی پروژه دانشجویی خیلی چیزا نادیده گرفته میشه
پروژه دانشجویی یعنی اینورتر 100 وات 300 وات نه؟ یه اسب نه اینقدر زیاد
استادتون نگفته چه نوع اینورتری میخواد؟

راستش چيزي نگفته!

5kw رو می شه ساخت ولی دیگه با ۱۲ ولت نمی سازنچند تا باتری ۱۲ ولت رو سری می کنن که ولتاژ بره بالا و امپر بیاد توی یه رنج منطقی تری
۵۰۰ امپر رو باید تیر آهن ببندی تا از توش رد بشه Biggrin بعد ترانزیستوی هم که اینقدر جریان رد کنه نداریم
این یه چیزی گفته شما زیاد جدی نگیر
اگر ولتاژ ورودی رو بالا ببریم باز هم مداری نداریم؟
ولتاژ ورودی تا چه حد بالا بره؟
اگر فرکانس کم باشه با تریستور عملیه
ولتاژ بره بالا یکم منطقی تر می شه اگه این USP ها رو ببینی دستت می یاد فکر کنم باید مثلا ۲ تا باتری ۲۴ ولت اتوبوس رو سری کنی که بشه ۴۸ یکم بهتر می شه اوضاع
ولی باز کار هر کسی نیست تجربه می خواد شما یه کوجیک بساز دستت می یاد مشکلاتش بعد برو سراغ بزرگتر
ممنون
فقط مدار میخوام که توی نرم افزار درست کارکنه.

سلام، می‌گم اگه همین رو برای توان پایین تر (مثلا ۷۲۰ وات، ۱۲ ولت و ۶۰ آمپر باطری ماشین)‌ بخوایم ببندیم، نقشه مدار هست؟ (برای یادگیریش میخوام وگرنه میدونم آماده‌ی بسته شدش توی بازار هست!)

(۰۷-خرداد-۱۳۹۰, ۲۱:۰۹:۳۴)ha_60 نوشته است: [ -> ]ولتاژ بره بالا یکم منطقی تر می شه اگه این USP ها رو ببینی دستت می یاد فکر کنم باید مثلا ۲ تا باتری ۲۴ ولت اتوبوس رو سری کنی که بشه ۴۸ یکم بهتر می شه اوضاع
ولی باز کار هر کسی نیست تجربه می خواد شما یه کوجیک بساز دستت می یاد مشکلاتش بعد برو سراغ بزرگتر
احیانا منظورت UPS نبود؟
صفحه‌ها: 1 2