ايران ويج

نسخه‌ی کامل: مبدل 110 ولت dc به 5 ولت dc
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
با سلام
من يك مدار براي تبديل 110 ولت dc به 5 ولت dc براي اتصال به ميكرو ميخوام اوپتو كوپلر هم در ورودي ميكرو استفاده كردم .نميدونم با تبديل مقاومتي اين كارو بكنم يا روش ديگري ؟؟؟؟؟؟؟؟؟ لطفا راهنمايي كنيد.
برای چه کاری میخواین به میکرو وصل کنید؟ تغذیه یا سنس؟
سلام دوست عزیز
اگه به عنوان منبع تغذیه میکرو میخوای استفاده کنی باید حداکثر جریان مصرفی رو محاسبه کنی
من مداری سراغ دارم که بدون ترانس میتونه 110 تا 220 ولت رو به 5 ولت ، 50 میلی آمپر تبدیل کنه.
(۱۶-اردیبهشت-۱۳۹۰, ۱۹:۲۲:۴۸)ElecPress نوشته است: [ -> ]سلام دوست عزیز
اگه به عنوان منبع تغذیه میکرو میخوای استفاده کنی باید حداکثر جریان مصرفی رو محاسبه کنی
من مداری سراغ دارم که بدون ترانس میتونه 110 تا 220 ولت رو به 5 ولت ، 50 میلی آمپر تبدیل کنه.

دوست عزيز سلام
لطفا مدارتو بذار تا ببينيم
(۱۶-اردیبهشت-۱۳۹۰, ۱۶:۴۸:۵۲)reza555 نوشته است: [ -> ]برای چه کاری میخواین به میکرو وصل کنید؟ تغذیه یا سنس؟

با سلام براي سنسن استفاده ميخوام بكنم.
(۱۶-اردیبهشت-۱۳۹۰, ۱۹:۲۲:۴۸)ElecPress نوشته است: [ -> ]سلام دوست عزیز

110 ولت DC رو اگه به 5 ولت تبديل كنه خوبه ممنون ميشم مدارو بگذاريد.
برای نبدیل که از سويیچینگ باید استفاده کنی مثل uc3842 یا top220 اینا توی کاتالوگشون مدار رو هم دارن
برای سنس چی ولتاژ یا عبور از صفر بعد اپتوکوپلر چی کارست این وسط؟