۱۸-اردیبهشت-۱۳۹۰, ۱۲:۲۱:۲۴
صفحهها: 1 2
۱۸-اردیبهشت-۱۳۹۰, ۲۲:۰۹:۰۰
از دکمه پاسخ حدید استفاده کن عکس رو آپلود کن بعد به متن اضافه کن
۱۹-اردیبهشت-۱۳۹۰, ۰۰:۱۲:۰۱
این عکس آزمایشی است
اگه بخام عکس بزرگ زیر نوشته بیاد نمیشه؟ برا راحتی مخاطبم میگم.
در ضمن اگه فایل پروتئوس یا هر چیز دیگه ای بخام بذارم از طرف مدیر سایت مجازم،آره؟(ینی محدود که نکرده،نه؟)
اگه بخام عکس بزرگ زیر نوشته بیاد نمیشه؟ برا راحتی مخاطبم میگم.
در ضمن اگه فایل پروتئوس یا هر چیز دیگه ای بخام بذارم از طرف مدیر سایت مجازم،آره؟(ینی محدود که نکرده،نه؟)
۱۹-اردیبهشت-۱۳۹۰, ۰۹:۲۲:۳۴
این لینک همون عکس که گذاشتی
http://www.iranled.com/forum/attachment.php?aid=6429
می تونی با همین شکل کوه و خورشید عکس رو بزاری
http://www.iranled.com/forum/attachment.php?aid=6429
می تونی با همین شکل کوه و خورشید عکس رو بزاری
۰۴-خرداد-۱۳۹۰, ۱۰:۳۳:۵۹
سلام مجدد
آقا مث اینکه ما نمیتونیم از 5مگ توی سایت بیشتر آپلود داشته باشیم،آره؟؟؟
اون چیزایی که آپلود کردیم و دیگه لازم نداریم رو چطور میتونیم پاک کنیم که اون 5مگابایتمون تموم نشه؟؟؟
آقا مث اینکه ما نمیتونیم از 5مگ توی سایت بیشتر آپلود داشته باشیم،آره؟؟؟
اون چیزایی که آپلود کردیم و دیگه لازم نداریم رو چطور میتونیم پاک کنیم که اون 5مگابایتمون تموم نشه؟؟؟
۰۴-خرداد-۱۳۹۰, ۲۳:۵۵:۰۵
کنترل پنل کاربر - مدیریت فایل های پیوست
۰۵-خرداد-۱۳۹۰, ۱۷:۲۹:۳۱
(۰۴-خرداد-۱۳۹۰, ۱۰:۳۳:۵۹)حجت آقا نوشته است: [ -> ]اون چیزایی که آپلود کردیم و دیگه لازم نداریم رو چطور میتونیم پاک کنیم که اون 5مگابایتمون تموم نشه؟؟؟
سلام
البته شما نمیتونین فایلهایی رو که آپلود کردین و کاربرای دیگه هم اومدن و توی اون تاپیک جواب دادن یا سوال پرسیدن رو حذف کنین !!
(حذف شدنش رو که میتونین اما کمی خلاف قوانین میشه !!!)
چون اگه پاک کنین دیگه موضوع اون تاپیک معلوم نمیشه و بهم میخوره ...
اگر هم فضای شما کم شده میتونین از مدیر سایت (آقا هادی) بخواین تا براتون فضا بده < + || + >
۰۷-خرداد-۱۳۹۰, ۲۱:۱۴:۰۴
اگه مطالبت مفید باشه می تونم تبدیلت کنم به کاربر فعال اینجوری فضا هم بیشتر می شه
۱۸-خرداد-۱۳۹۰, ۰۸:۳۸:۳۳
نقل قول: البته شما نمیتونین فایلهایی رو که آپلود کردین و کاربرای دیگه هم اومدن و توی اون تاپیک جواب دادن یا سوال پرسیدن رو حذف کنین !!چشم آقا حواسمون هست به اونا هم البته
نقل قول: اگه مطالبت مفید باشه می تونم تبدیلت کنم به کاربر فعال اینجوری فضا هم بیشتر می شهدم شمارو گرم اقا.ما زیاد سرمون در نمیاد از برق و الکترونیک که بخایم مطلب مفیدی بزاریم.
یه سوال دیگه:این بالا که نوشته "نقل قول" چه جوری باید بنویسیم که نقل قول از کیه؟؟؟(مثل اون نقل قول آقا رسول که از من گذاشته)
۱۸-خرداد-۱۳۹۰, ۱۰:۲۱:۱۳
پایین هر پست چند تا دکمه است سمت چپ دکمه + سبز است بزن بعد روی دکمه پاسخ جدید که بزنی نقل قوا درست میشه مثل زیر :
(۱۸-خرداد-۱۳۹۰, ۰۸:۳۸:۳۳)حجت آقا نوشته است: [ -> ]نقل قول: البته شما نمیتونین فایلهایی رو که آپلود کردین و کاربرای دیگه هم اومدن و توی اون تاپیک جواب دادن یا سوال پرسیدن رو حذف کنین !!چشم آقا حواسمون هست به اونا هم البته
نقل قول: اگه مطالبت مفید باشه می تونم تبدیلت کنم به کاربر فعال اینجوری فضا هم بیشتر می شهدم شمارو گرم اقا.ما زیاد سرمون در نمیاد از برق و الکترونیک که بخایم مطلب مفیدی بزاریم.
یه سوال دیگه:این بالا که نوشته "نقل قول" چه جوری باید بنویسیم که نقل قول از کیه؟؟؟(مثل اون نقل قول آقا رسول که از من گذاشته)
۱۸-خرداد-۱۳۹۰, ۲۳:۵۳:۴۹
(۱۸-خرداد-۱۳۹۰, ۱۰:۲۱:۱۳)mhpc2009 نوشته است: [ -> ]پایین هر پست چند تا دکمه است سمت چپ دکمه + سبز است بزن بعد روی دکمه پاسخ جدید که بزنی نقل قوا درست میشهاووووووووووووکی
ممنون
صفحهها: 1 2