ايران ويج

نسخه‌ی کامل: بستن مدار
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
سلام
چرا مدارهایی که تو پروتئوس می بندم با واقعیت جور در نمیاد؟به پایه ی ADC،ATMEGA16 یعنی A0 تا 2.5 ولت که می دم اصلا ولتاژی نمی بینه و بیشتر از 2.5 ولت ، ولتاژ می بینه و خوب کار می کنه و اصلا واسش مهم نیست که خیلی بیشتر از 5 ولت بشه،میکرو نمی ترکه.یه مدار ساده روشن کردن LED هم بستم با ولتاژ 500 ولت،خیلی خوب کار کرد،پروتئوس از این لحاظ مشکلات مدارو نشون نمیده؟با پایه ی A0 چی کار کنم که ولتاژ کمتر از 2.5 رو نمی بینه؟

پرتئوس زیاد قابل اطمینان نیست!!!
به نظر من پرتئوس اسبای بازیه.. رو برد برد من بیشتر مدارامو تست میکنم.. که خیالم تخت باشه
اگه برنامت درست باشه پایه IC مشکلی نداره هموت جور که آقا EBKA گقتن مدار را عملی تست کن
من که نفهمیدم بالا خره چی خوبه
مولتی سیم بده
پروتئوس بده پروتل بده
ewb بده
پس چی خوبه؟
نرم افزار پروتئوس یه نرم افزار شبیه سازی خوب برای مدارهای الکترونیکی البته در پروژه های بزرگ زیاد نمی شه بهش اعتماد کرد
ولی پروتل یه نرم افزار مهندسی خیلی دقیق یکسر از امکانات پروتئوس نداره ولی از نظر تحلیل و شبیه سازی خیلی قویه

ewb که من زیاد کار نکردم قدیما با 4 کار می کردم ولی الان فکر کنم برای دوستان که بیشتر با میکرو سرکلاه میزنن بهتره با پرتئوس کار کنن ..