ايران ويج

نسخه‌ی کامل: میکروکنترلر در طراحی شبکه سنسوری بی سیم
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
سلام
من میخواستم برای طراحی یه شبکه سنسوری بی سیم یه سری اطلاعات از چند تا سنسور بگیرم بعد این اطلاعات رو با یه ماژول فرستنده به یه پردازنده مرکزی بفرستم.
تابحال به صورت جدی برنامه خاصی ننوشتم.میشه بهم بگید از کجا باید شروع کنم؟
اگه کتاب یا سایتی رو میشناسید که میتونه کمکم کنه ممنون میشم بگید.Shy
سلام..
دوسته من یه مدار من دارم درست میکنم برای دوستم که پروژه پایان ترمشه که مقادیر رو از دو تا سنسور گاز و دما دریافت میکنه و برای مرکز میفرسته و اونجا تصمیم گیری میکنه ..تا 2 هفته دیگه تمومش میکنم(اخه همزمان 3 تادیگه هم دارم)
سوال داشتی بپرس!!!
چند تا سنسور میخوای بزاری؟؟
بردت چقدره؟؟؟
فقط میخوای اطلاعات از سنسور ها بفرسته ؟؟؟ یعنی دریافت نداشته باشه؟؟

ُسلام
من میخوام یه شبکه سنسوری داشته باشم که تو هر گره سنسورهای دما و رطوبت و تشخیص ph خاک داشته باشم با یه میکروکنترلر و ماژول فرستنده گیرنده.
که میکروکنترلر باید داده رو از سنسورها دریافت کنه و اونا رو تا حدی پردازش کنهو بعد تا یه فاصله حدودا 500متری برای پردازنده مرکزی ارسال کنه.محیط هم یه گلخونه است.
الان هم تو کار با میکروکنترلر مشکل دارم هم نمیدونم از چه ماژول هایی استفاده کنم بهتره؟
میشه یه ماژول که بتونه این اطلاعات رو ارسال کنه معرفی کنید که تو ایران هم باشه؟
بنظرتون میشه رو طراحی ماژول ها از پایه کار کرد؟ آخه شنیدم ماژول هایی که تو بازار ایران هست درست کار نمیکنند و نمیشه روشون حساب کرد.
واسه کد نویسی میکرو هم بگید از کجا شروع کنم
ممنون
با سلام اگه تو سنسورها و نصبشون مشکل نداری ماژولها مشکلی ندارن همه نمونه گیر میاد با این بورد هم پیدا میشه که خوب جواب بده میتونی hmtr بگیری یه سرچ بزنی میاد تو دستت البته اگرفقط سند داری میتونی از نمونه های دیگه هم استفاده کنید
این صفحه را ببینید عکسشم هست
http://neyrizan.ir/forum/viewtopic.php?f=140&t=410
(۲۳-اردیبهشت-۱۳۹۰, ۰۲:۴۶:۰۹)kimiafars نوشته است: [ -> ]با سلام اگه تو سنسورها و نصبشون مشکل نداری ماژولها مشکلی ندارن همه نمونه گیر میاد با این بورد هم پیدا میشه که خوب جواب بده میتونی hmtr بگیری یه سرچ بزنی میاد تو دستت البته اگرفقط سند داری میتونی از نمونه های دیگه هم استفاده کنید
این صفحه را ببینید عکسشم هست
http://neyrizan.ir/forum/viewtopic.php?f=140&t=410

ُسلام.
ممنون از جوابتون.ولی این لینکی که دادید باز نشد!مشکلی نداره؟