ايران ويج

نسخه‌ی کامل: ساخت سایت
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه‌ها: 1 2
سلام
من میخوام یه سایت طراحی کنم. تا اونجا که متوجه شدم باید یه دونهcms نصب کنم.میخوام بدونم در هنگام کار با این سیستم آیا باید زبان برنامه نویسی هم بلد باشم یا نه همه امکانات در خودش هست؟
اگه cms نصب نکنم و خودم با اونچه که سالها قبل! یادگرفته بودم مثل php ,جاوا ,css آیا میتونم کار خوبی ارایه بدم؟
میشه لطفا راهنمایی کنین؟

از بین cmsهای موجود دوستان از جوملا که امکانات داره،زوپس که راحته و وردپرس تعریف کردن؛ بنظرتون کدوم برا من مهندس نرم افزار خوبه؟
البته بگم به جز دوران دانشجویی و اونچه که پروزه دانشگاه بوده، چندساله که سراغی از این کارا نگرفتم.
فقط زود و دقیق کمکم کنید.
سلام
به انجمن خوش اومدین دوست گرامی
راستش دونستن زبان برنامه نویسی خوبه ولی برای راه انداختن سایت اونم با سیستم های مدیریت محتوا (CMS) ضروری نیست.
در مورد انتخاب CMS هم اول باید مشخص کنید که از سایتتون چه انتظاری دارین بعدش سیستم مدیریت محتوا رو انتخاب کنید . راستش من متوجه نشدم چه ربطی می تونه یه CMS به رشته تحصیلیتون که مهندسی نرم افزار هست داشته باشه.
جوملا امکاناتش زیاده زوپس راحته و .........
آیا جایی برا دانلود جوملا وجود داره؟ و همچنین راهنمای نصب در لوکال و راهنمای استفاده؟
بله
مرجع فارسیش هست
http://www.joomla.ir/
من رفتم wamp رو دانلود کردم، و همینطور جوملا رو.
صشئح نصب شد! اما حالا که میخوام اونو برای جوملا پیکربندی کنم ارور میده:
یه دیتابیس ایجاد کردم. وقتی اطلاعات دیتابیس رو میدم اروری میده مبنی در ناتوانی برای کانکت شدن به دیتابیس
به نظرتون دلیلش چیه؟
چیکار کنم؟
در مرحله راه اندازی جوملا کهپایگاه داده را معرفی میکنم، اروری ب شرحزیر میدهد:
You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near 'TYPE=MyISAM CHARACTER SET `utf8`' at line 29 SQL=CREATE TABLE `jos_banner` ( `bid` int(11) NOT NULL auto_increment, `cid` int(11) NOT NULL default '0', `type` varchar(30) NOT NULL default 'banner', `name` varchar(255) NOT NULL default '', `alias` varchar(255) NOT NULL default '', `imptotal` int(11) NOT NULL default '0', `impmade` int(11) NOT NULL default '0', `clicks` int(11) NOT NULL default '0', `imageurl` varchar(100) NOT NULL default '', `clickurl` varchar(200) NOT NULL default '', `date` datetime default NULL, `showBanner` tinyint(1) NOT NULL default '0', `checked_out` tinyint(1) NOT NULL default '0', `checked_out_time` datetime NOT NULL default '0000-00-00 00:00:00', `editor` varchar(50) default NULL, `custombannercode` text, `catid` INTEGER UNSIGNED NOT NULL DEFAULT 0, `description` TEXT NOT NULL DEFAULT '', `sticky` TINYINT(1) UNSIGNED NOT NULL DEFAULT 0, `ordering` INTEGER NOT NULL DEFAULT 0, `publish_up` datetime NOT NULL default '0000-00-00 00:00:00', `publish_down` datetime NOT NULL default '0000-00-00 00:00:00', `tags` TEXT NOT NULL DEFAULT '', `params` TEXT NOT NULL DEFAULT '', PRIMARY KEY (`bid`), KEY `viewbanner` (`showBanner`), INDEX `idx_banner_catid`(`catid`) ) TYPE=MyISAM CHARACTER SET `utf8`
سلام

اینجا رو ببینید

اینم ببینید

یه دونه هم آموزش تصویری واسه ایجاد دیتا بیس و لوکال هاست نوشته بودم بگردی تو انجمن هست.

سلام دوست عزیز
من دقیقا از همون آموزش تصویری میرم، یه دیتابس میسازم و براش یه یوزر تعریف میکنم.
در هنگام نصب جوملا، که اون رو توی پوشه wamp\www قرار داده ام، میگه که پایگاه داده رو معرفی کن و یوزر و پسورد.
من هم همونچه که تعریف کردم رو وارد میکنم. اما وقتی next میزنم ارور خطا در اتصال به پایگاه داده را میزنه.
تو رو خدا کمکم کن.
سلام
تنظیمات wamp رو درست انجام دادی؟ مطمئنی لوکالت درسته؟
من اولین بار همیشه اسم دیتا بیسو اون تیکه اولشو یادم میرفت اضافه کنم سرش یه دو سه روزی الاف بودم
شما مشکلت از اونجا نیست؟
سلام دوستان من میخوام یه سایت بسازم انتظارات من ازش اینه که میخوام شبیه این سایتش کنم.
ادرس سایت : http://www.radsms.com
من نمیخوام فعلا اغدام به خرید دامین و هاست کنم.میخوام یکم اطلاعات کسب کنم اول از تمام دوستان که میتونند کمک کنن میخوام بهم جواب بدن .
طبق توضیح هایی که فهمیدم . اول میرم هاست میخرم بعد میرم دامنه میخرمو روش نصب میکنم . خوب حالا این سوالات برام پیش اومده:
1= زبونه هاست یا پنل کار بری من چیه ( فارسیه یا زبان های دیگه)
2= باید کد نویسی بلد باشم یا خیر کار با حاش مثل پنل وبلاگ هستش
3= اگه برنامه نویسی میخواد .باید از کجا یاد بگیرم.
4= برای مطلب گذاشتن نیاز به کد نویسی میباشد یا خیر و.......
ممنون میشم جواب منو بدید.
صفحه‌ها: 1 2