سلام
برای یه برنامه بسکام با چند تا پین رو بعنوان ورودی تعریف کردم و برای صفر یا یک شدن این پینها تو برنامه شرط گذاشتم. برنامه تو شبیه ساز خود بسکام و نرم افزار پروتوس دقیق کار می کنه ولی امروز که مدارش رو بستم ، صفر یا یک کردن ورودی تاثیری تو برنامه نداشت. شرط رو برای صفر شدن در نظر گرفتم و دکمه ها رو با مقاومت به Vcc وصل کردم.
(۲۱-اردیبهشت-۱۳۹۰, ۲۲:۳۰:۰۷)mehdi_hasanpour نوشته است: [ -> ]سلام
برای یه برنامه بسکام با چند تا پین رو بعنوان ورودی تعریف کردم و برای صفر یا یک شدن این پینها تو برنامه شرط گذاشتم. برنامه تو شبیه ساز خود بسکام و نرم افزار پروتوس دقیق کار می کنه ولی امروز که مدارش رو بستم ، صفر یا یک کردن ورودی تاثیری تو برنامه نداشت. شرط رو برای صفر شدن در نظر گرفتم و دکمه ها رو با مقاومت به Vcc وصل کردم.
مدار با پرتئوس رو بزار!!!
برنامت رو هم همینطور
درست پروگرام کردی؟فیوز بیتها؟کریستال؟
همه درستن؟
از کریستال خود میکرو استفاده کردم. فیوز بیت اصلاً نمیدونم چی هست بدون تنظیم فیوزبیت تا حالا مشکلی نداشتم.
به جز دکمه های کنترلی بقیه برنامه کار می کرد. تو کدویژن چند تا دستور داشتیم مثل ddr که به میکرو اطلاعات بیشتری درباره ورودی میداد. به اون ربط نداره؟
(۲۵-اردیبهشت-۱۳۹۰, ۰۰:۴۸:۰۶)mehdi_hasanpour نوشته است: [ -> ]از کریستال خود میکرو استفاده کردم. فیوز بیت اصلاً نمیدونم چی هست بدون تنظیم فیوزبیت تا حالا مشکلی نداشتم.
به جز دکمه های کنترلی بقیه برنامه کار می کرد. تو کدویژن چند تا دستور داشتیم مثل ddr که به میکرو اطلاعات بیشتری درباره ورودی میداد. به اون ربط نداره؟
سلام..
از چه میکرویی استفاده کردی.. از مگا 32 که استفاده نکردی اونم از پورت C؟؟؟!!
دوسته من برنامه ای که نوشتی تو بسکام رو بزار!!!
سلام ابراهیم
آره اتفاقاً از پورت C مگا32 استفاده کردم!
نقل قول: دوسته من برنامه ای که نوشتی تو بسکام رو بزار!!!
این برنامه که خیلی هم پیچیده نیست یه مقداری حقوق معنوی داره که تمامش متعلق به من نیست. واقعاً شرمنده که نمیتونم بذارم
(۲۶-اردیبهشت-۱۳۹۰, ۰۱:۰۳:۰۰)mehdi_hasanpour نوشته است: [ -> ]سلام ابراهیم
آره اتفاقاً از پورت C مگا32 استفاده کردم!
نقل قول: دوسته من برنامه ای که نوشتی تو بسکام رو بزار!!!
این برنامه که خیلی هم پیچیده نیست یه مقداری حقوق معنوی داره که تمامش متعلق به من نیست. واقعاً شرمنده که نمیتونم بذارم
سلام..
دوسته من پایه های c.2 تا c.5 برای ارتباط jtag استفاده میشه که به طور پیش فرض فعاله..
شما باید بری تو فیوز بیتها و غیر فعالش کنی..
سلام
فیوز بیتها رو غیر فعال کردم ، جواب گرفتم.
خیلی ممنون
خداحافظ