ايران ويج

نسخه‌ی کامل: کنترل ربات با کامپبوتر.avr,vb.bascom
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
سلام
کسی میتونه بمن درمورد ساخت یک ماشین .ربات.که با کامپیوتر کنترل میشه کمک کنه؟برنامه کامپیوتر ویژوال بیسیک و میکرو atmega32بسکام.4 کلید که توسط اونا ماشین به 4 جهت حرکت کنه
Sad
سلام.... برای شروع کارت وارتباط اون با کامپیوتر می تونی به مجله شماره 1ایران میکرو رجوع کنی که اونجا طریقه ارتباط با کامپیوتر از طریفه vbرو آموزش داده در ضمن اگر با نرم افزار بیسکام avr کار میکنی ابن امکانات در اون قرار داده شده وفقط با ارسال ودر یافت کد در میحط انتقال دیتا به کامیوتر می تونی با اون محیط به جای vb کار کنی
سلام.

اگر خواستيد من با C# مي تونم كمكتون كنم.
اما لازمش اينه كه خودتون هم C# رو بلد باشيد. اگر VB جواب مي ده و كار كرديد كه بريد سراغ همون VB .

موفق باشيد.
يا علي.
سلام خسته نباشید یه پروژه درباره ربات مسیریاب میخواستم که با پاورپوینت انجام شده باشه تعداد صفحاتش زیر20تا باشه و بیشترازعکس استفاده شده باشه اگه میشه فیلم هم بزارین ممنون میشم اگه بتونین کمکم کنین ممنون میشم خیلی زود احتیاج دارم باید ارائه بدم باتشکر
من یه پروژه آماده میخواستم چون وقت نمیکنم پاورپوینت و آماده کنم میتونین کمکم کنین؟
من یه پروژه آماده میخواستم چون وقت نمیکنم پاورپوینت و آماده کنم میتونین کمکم کنین؟