ايران ويج

نسخه‌ی کامل: کمک در مورد ugn3503
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
سلام به همه ی دوستان
من پایه های 1 و 2 سنسور ugn3503 رو به مثبت 5 و زمین و پایه ی سوم سنسور رو به adc شماره 7 میکرو atmega32 وصل کردم.
بعد اینا رو نوشتم:
کد:
Dim A As Word
Start Adc
Cls
Do
A = Getadc(7)
Locate 2 , 1
Lcd "adc= " : Lcd A
Loop
روی ال سی دی فقط عدد 1023 رو مینویسه . یعنی چه سنسور وصل باشه چه وصل نباشه هیچ تاثیری توی مدار نداره و کلا تا تغذیه آی سی وصل میشه رو ی ال سی دی مینویسه adc=1023.
راستی توی پروتئوس این سنسور نیست ؟ اگه بخوام شبیه سازیش کنم باید چیکارکنم ؟
مرسی.
Config Adc = Single , Prescaler = Auto

رو هم اضافه کنین
این کار رو هم کردم باز هم نشد.
برنامه رو کامل بذار مهندس
عدم اتصال پایه های Avcc و aref به VCC تنها چیزیه که به نظرم باقی می مونه
(۰۳-خرداد-۱۳۹۰, ۱۸:۴۷:۰۹)mehdirm666 نوشته است: [ -> ]سلام به همه ی دوستان
من پایه های 1 و 2 سنسور ugn3503 رو به مثبت 5 و زمین و پایه ی سوم سنسور رو به adc شماره 7 میکرو atmega32 وصل کردم.
بعد اینا رو نوشتم:
کد:
Dim A As Word
Start Adc
Cls
Do
A = Getadc(7)
Locate 2 , 1
Lcd "adc= " : Lcd A
Loop
روی ال سی دی فقط عدد 1023 رو مینویسه . یعنی چه سنسور وصل باشه چه وصل نباشه هیچ تاثیری توی مدار نداره و کلا تا تغذیه آی سی وصل میشه رو ی ال سی دی مینویسه adc=1023.
راستی توی پروتئوس این سنسور نیست ؟ اگه بخوام شبیه سازیش کنم باید چیکارکنم ؟
مرسی.
دوسته من من نمیدونم سنسورت چیه ولی شما یه مقاومت pullup به خروجی سنسورت اضافه کن ..

مجدد سلام و خیلی ازتون ممنونم بابت راهنماییاتون.
مشکل رو فهمیدم از کجاست !؟
Config Adc = Single , Prescaler = Auto , Reference = Internal
یعنی ولتاژ مرجع (Reference) رو تعریف نکرده بودم که الان از ولتاژمرجع داخلی استفاده کردم و طبق همون مداری که توی پست اول گفتم الان داره درست کار میکنه.
یعنی با دور و نزدیک شدن آهن ربا مقداری که از adc میخونه تغییر میکنه. البته یه سمت آهن ربا اونو کم میکنه و یه سمت دیگش اونو زیاد میکنه. ( که من دقیقا نمیدونم که کدوم قطب کم میکنه کدوم قطب زیاد!!! )
من تا تغذیه مدار رو وصل میکنم مقدار adc رو روی ال سی دی بین 980 تا 990 میزنه. (یعنی دائما متغیره!)
حالا یکی از مشکلات من اینه:
با اینه که جریان خروجی سنسور به صورت ثابت 2.457 ولته (البته وقتی هیچ میدون مغناطیسی بهش اعمال نشده) یه مقدار ثابت رو نشون نمیده . دائما داره بین 980 تا 990 چندتا کم یا زیاد میشه.
حتی یه ولوم هم به جای سنسور بستم و خروجی اون هم ثابت نبود و هر بار که داخل حلقه میره مقدارش از دفعه قبلی یکی دوتا کم و زیاد میشه.
این طبیعیه یا مشکل از منه ؟!
شما باید توی یه متغیر 10 بار نمونه بگیری همه رو با هم جمع کنی بعد از خارج شدن از نمونه گیری 10 بار باید حاصل رو تقسیم بر 10 کنی اینطوری ثابت میشه اعدادت...هرچه این عدد نمونه گیری بیشتر باشه ثبات بیشتری داره سیستمت...البته سرعت رفرش میاد پایین