ايران ويج

نسخه‌ی کامل: ویروس شورت کات
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
سلام
سیستمم ویروسی شده! هر فلش و هارد اکسترنالی که به سیستم میزنم، همه فولدرها شورت کات میشن!! هیدن نیستن. اما از نوار آدرس میشه واردشون شد.

آنتی ویروسم nod32 همیشه آپدیت میشه اما ویروس پیدا نمیکنه
چیکار کنم؟؟
SadSad
سلام
اگه ویروس task manager رو از کارنداخته ببین توی task manager پروسس مشکوکی اضافه نشده که اگر اون end task کنی دوباره به لیست پروسسها اضافه بشه اگه اینطوری بود اسمشو توی ریجیستری ویندوز جستجو کن و مقادیر یافت شده رو دستی پاک کن
سلام دوست عزيز
من توسط دو نمونه از اين ويروسها گرفتار شدم و فقط براي يه نمونش چاره پيدا كردم
> ويروسيه كه تقريبا تمام فلدرهامو تبديل به شرتكات كرد و از جايي نمي تونستم بيارمش و هر جا هم كه بردمش نتونستند ريكاوري و ويروسكشيش كنند ، مجبور شدم يه نفسي به فلشم بدم 033
>>اين يكي كم آزارتر بود ( توسط يه بنده خدايي كه آزارش به بنده هاي ديگه خدا مرسيد ، روانه كوچه و بازار شده بود چون تو نمايه اش خودشو معرفي كرده بود و من نمونشو تو كافينتهاي شيراز و قزوين ديده بودم ) تو هر فلدري كه داشتم يه شرتكات با همان اسم مي ساخت ( البته حتما بايد روي فلدر دومي كليك ميكردي تا پخش بشه ) تقريبا كل كامپيوترو به بازي ميگرفت و فقط دردسر درست ميكرد با انواع انتي ويروس برا از بين بردنش تلاش كرديم اما نشد به ناچار تك به تك فلدر ها رو بدون كليك روي دومي ، گشتم وشرتكات هارو پاك كردم و در آخر يه ناد گذاشتم و راحت شدم 003
ناد ٣٢ مگه انتي ويروسه ؟ اويرا نسخه حرفه اي بزار اسكن كن
آقا متاسفانه این ویروس شورت کات همه گیر شده!
سیستم من هم شده بود.
با کسپراسکای به زور پاک شد!
این ویروسش اوتوران هست
و فایلهای exe اصلی رو مخفی میکنه
بله دقیقا!
متاسفانه نود 32 هم اصلا آنتی یوروس نیست.
کسپراسکای یا اویرا باید خیلی بهتر باشن از نود.
متاسفانه نود 32 فقط اسم درکرده.
:d پس چطور نود شرکت ما هیچ ویروسی رو رد نمیده؟
شما انقدر مشکل دارین؟ :d
این ویروسو دستی هم میشه پاک کرد :d
ویروسش هم قدیمی هست :d